Greenberg:" فعلا به نسل بعد فکر نمی‌کنیم"

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
xboxgreenb1.jpg

Aaron Greenberg، سخنگوی مایکروسافت، هفته گذشته در CES 09 توضیحاتی در مورد خط مشی این کمپانی برای سال‌های آینده ارائه کرد.

او در مصاحبه با G4TV چنین اظهار داشت:" من فکر می‌کنم که طول عمر این نسل برای ما خیلی زیاد باشد. چیزی که ما می‌بینیم این است که ما کنسولی داریم که دیگر محدودیت‌ سخت‌افزاری[ قبل] را ندارد."

" ما تجربه Hi-Definition را به طرفداران خود هدیه داده‌ایم. ما حافظه‌هایی با ظرفیت بالا و اتصالات پرسرعت را در کنسول خود قرار داده‌ایم. می‌خواهم بگویم که ما به هیچ وجه محدودیت سخت‌افزاری نداریم."

" اکنون وقتی به پلتفرم خود نگاه می‌کنیم، یک آینده بسیار بسیار طولانی را در مقابل خود می‌بینیم و باید بگویم که در این زمان، ما حتی فکر نسل بعدی کنسول‌ها را نیز نمی‌کنیم".

وی همچنین NXE را امتیازی مثبت برای 360 برشمرده و می‌گوید که این نرم‌افزار علاوه بر اینکه مورد پسند بازیباز‌ها قرار گرفته، راهی است که از طریق آن ما می‌توانیم همیشه کنسول خود را تر و تازه و به‌روز نگه داریم.

وی اضافه کرد:" در نسل قبل این کار امکان پذیر نبود چون فقط 10 درصد از مشتریان ما از XBL استفاده می‌کردند اما اکنون اکثر افرادی که کنسول دارند، از مزایای آنلاین آن نیز استفاده می‌کنند و ما نیز سعی می‌کنیم که همیشه آپدیت‌ها و مضامین جدیدی برای آن‌ها ارائه کنیم. ما هم اکنون به مرز 17 میلیون یوزر رسیده‌ایم."

خیلی تابلو بود ولی موضوع اینجاست که MS تا چه موقع می تونه با DVD-LD ادامه بده...
بابت خبر ممنون مهدی جان

حالا اونو فکر کنم بشه با یه درایو External مثل همون HD DVD Player حلش کرد. اما حالا بازم زوده برای نظرات.

این MS دروغ میگه... مگه میشه با این همه پیشرفت علم.. اینها آیدنده خیلی طولانی برای 360 داشته باشن..!

مطمئن باشید کنسول های نسل اینده یا از بلوری استفاده یا از یک تکنولژی جدید تر..

سلام.
ممنونم مهدی جان بخاطر خبرت. یه چیزی داره ذهن من رو مشغول میکنه. شنیده بودم این Xbox360 جدید هم که میگفتن 3 چراغ نمیشه توی این آپدیت آخر گندش در اومد که میشه... البته من این موضوع رو شنیدم و اگه واقعیت داشته باشه یعنی ماکروسافت نمیخواد یه فکری به حال این مشکل کنسولش کنه و یه تغییراتی حتی توش بده؟ حالا نسل جدید بخوره توی سرش. من از بس توی کف بازیهای انحصاری Xbox موندم نمیدونم باید چه کنم؟

تا آخر این نسل همه بازی های X360 روی DVD 9 زده میشه بدون شک !
این موضوع قبلا هم بحثش شده بود و اصلا امکان نداره مایکروسافت بیاد بازی هاشو تو این نسل رو BD بزنه
شنیده بودم این Xbox360 جدید هم که میگفتن 3 چراغ نمیشه توی این آپدیت آخر گندش در اومد
در صحنه فقط باید این کار رو انجام داد >> :((

دروغ میگه مثه چی ...
این همه زور میزنه تا شاید نسل بعد بتونه یه سود درست و حسابی ازکنسولش ببره!اصلا به نظر من همه ی کاراش برای نسل بعده. جا انداختن 360 و عنوانهای انحصاری JRPG و...

می‌خواهم بگویم که ما به هیچ وجه محدودیت سخت‌افزاری نداریم."

" اکنون وقتی به پلتفرم خود نگاه می‌کنیم، یک آینده بسیار بسیار طولانی را در مقابل خود می‌بینیم
"

حالا من با بقیه حرفاش کاری ندارم ولی موندم این حرفایی رو که بالا نقل قول کردم رو با چه منطقی گفته!!

وقتی الان کنسولشون داره مثه چی میفروشه یارو مرض نداره بگه ما 2 سال دیگه میخوایم یه کنسول جدید بدیم که !!میاد تعریف میکنه ازش تا بازار براشون نخوابه !!
کی میگه این کنسول جدیدا 3 چراغ میشن ؟
الان دیگه فالکن هم به زور 3 چراغ میشه چه برسه به جاسپر که بهتر از فالکن هست .
کاربر ... میشه منبع شنیده هاتون رو بدین . تا ما هم مستفیض بشیم !!

کاربر ... میشه منبع شنیده هاتون رو بدین . تا ما هم مستفیض بشیم !!
اگه به حرف من خوب دقت میکردید میدید که نوشتم:
شنیده بودم این Xbox360 جدید هم که میگفتن 3 چراغ نمیشه توی این آپدیت آخر گندش در اومد که میشه... البته من این موضوع رو شنیدم
فکر کنم با کمی دقت با نقل قولی که بالا از حرفای خودم شدش کاملا مشخص هست که من این حرفا رو فقط شنیدم و چون در موردش شک داشتم سوال پرسیدم و اگه شک نداشتم که مریض نبودم بیخود سوال کنم و خیلی قاطع میکنم داستان اینه... . این حرف رو من از یکی از دوستانم شنیدم که خودش قبلا یه 360 داشت که به دیار باقی شتافته بود. در هر صورت نمیدونم... اگه واقعیت داشته باشه که جای تاسف داره و اگه نداره جون مادرتون زودتر بهم بگید تا یه 360 بخرم که دارم از بی بازی میمرم.

برو با خیال راحت بخر فعلا به قول این یارو از نسل بعدی خبری نیست و مثل اینکه حداقل تا 2011یا 2012 با همین 360 میشه حال کرد
از نظر مشکل حرارتی هم که از 2008 به بعد که همه فالکن هستن خیلی کم پیش میاد خطر 3 چراغ شدن

اگه به حرف من خوب دقت میکردید میدید که نوشتم:

فکر کنم با کمی دقت با نقل قولی که بالا از حرفای خودم شدش کاملا مشخص هست که من این حرفا رو فقط شنیدم و چون در موردش شک داشتم سوال پرسیدم و اگه شک نداشتم که مریض نبودم بیخود سوال کنم و خیلی قاطع میکنم داستان اینه... . این حرف رو من از یکی از دوستانم شنیدم که خودش قبلا یه 360 داشت که به دیار باقی شتافته بود. در هر صورت نمیدونم... اگه واقعیت داشته باشه که جای تاسف داره و اگه نداره جون مادرتون زودتر بهم بگید تا یه 360 بخرم که دارم از بی بازی میمرم.
کنسول های با برد فالکون درصد خرابیشون خیلی ناچیز شده و کنسول هایی که از تاریخ 26 اکتبر 2008 ساخته شدن همگی جاسپر هستند و تا حالا هم حتی 1 گزارش خرابی(ناشی از حرارت) وجود نداشته...پس اگر سرگردون هستی که بخری یا نخری،بخر مشکلی پیش نمیاد

حالا اونو فکر کنم بشه با یه درایو External مثل همون HD DVD Player حلش کرد. اما حالا بازم زوده برای نظرات.
بعد مني كه دستگام مثلا HD DVD Player نداره چيكار بايد بكنم؟

اين مسئله غير ممكن كه مايكروسافت بازي هاش رو روي چيزي بجز DVD بزنه.

---------------------------------

ببينيد داره توضيح ميده مدت طولاني اين مدت طولاني اين معني رو نميده كه 50 سال آينده با ـ360 سر خواهيد كرد بلكه اون ها يك زمان خاصي رو براي خودشون مد نظر دارند مثلا 6 سال كه يا 7 سال كه ميتونه يك مدت زمان بسيار خوب براي 360 باشه كه تا اين لحظه 4 سالش گذشته.

و اين صحبت ها تماما به اين دليل كه بحث كنسول هاي نسل بعد شديدا داره مطرح ميشه و از سويي ميان ميگند PS4 و Wii 2 در راه و از سويي هم Xbox 3 خيلي ها هم به تفكر اين كه به زودي كنسول هاي نسل بعد ميبينند دست ميكشن از خريد!!! اين ها دارن خودشون به آب و آتيش ميزنند كه بيايد كنسول بخريد فكر سال ديگه نباشيد:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or