Greenberg:" فعلا به نسل بعد فکر نمی‌کنیم"

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
xboxgreenb1.jpg

Aaron Greenberg، سخنگوی مایکروسافت، هفته گذشته در CES 09 توضیحاتی در مورد خط مشی این کمپانی برای سال‌های آینده ارائه کرد.

او در مصاحبه با G4TV چنین اظهار داشت:" من فکر می‌کنم که طول عمر این نسل برای ما خیلی زیاد باشد. چیزی که ما می‌بینیم این است که ما کنسولی داریم که دیگر محدودیت‌ سخت‌افزاری[ قبل] را ندارد."

" ما تجربه Hi-Definition را به طرفداران خود هدیه داده‌ایم. ما حافظه‌هایی با ظرفیت بالا و اتصالات پرسرعت را در کنسول خود قرار داده‌ایم. می‌خواهم بگویم که ما به هیچ وجه محدودیت سخت‌افزاری نداریم."

" اکنون وقتی به پلتفرم خود نگاه می‌کنیم، یک آینده بسیار بسیار طولانی را در مقابل خود می‌بینیم و باید بگویم که در این زمان، ما حتی فکر نسل بعدی کنسول‌ها را نیز نمی‌کنیم".

وی همچنین NXE را امتیازی مثبت برای 360 برشمرده و می‌گوید که این نرم‌افزار علاوه بر اینکه مورد پسند بازیباز‌ها قرار گرفته، راهی است که از طریق آن ما می‌توانیم همیشه کنسول خود را تر و تازه و به‌روز نگه داریم.

وی اضافه کرد:" در نسل قبل این کار امکان پذیر نبود چون فقط 10 درصد از مشتریان ما از XBL استفاده می‌کردند اما اکنون اکثر افرادی که کنسول دارند، از مزایای آنلاین آن نیز استفاده می‌کنند و ما نیز سعی می‌کنیم که همیشه آپدیت‌ها و مضامین جدیدی برای آن‌ها ارائه کنیم. ما هم اکنون به مرز 17 میلیون یوزر رسیده‌ایم."

بعد مني كه دستگام مثلا HD DVD Player نداره چيكار بايد بكنم؟

اين مسئله غير ممكن كه مايكروسافت بازي هاش رو روي چيزي بجز DVD بزنه.

---------------------------------

ببينيد داره توضيح ميده مدت طولاني اين مدت طولاني اين معني رو نميده كه 50 سال آينده با ـ360 سر خواهيد كرد بلكه اون ها يك زمان خاصي رو براي خودشون مد نظر دارند مثلا 6 سال كه يا 7 سال كه ميتونه يك مدت زمان بسيار خوب براي 360 باشه كه تا اين لحظه 4 سالش گذشته.

و اين صحبت ها تماما به اين دليل كه بحث كنسول هاي نسل بعد شديدا داره مطرح ميشه و از سويي ميان ميگند PS4 و Wii 2 در راه و از سويي هم Xbox 3 خيلي ها هم به تفكر اين كه به زودي كنسول هاي نسل بعد ميبينند دست ميكشن از خريد!!! اين ها دارن خودشون به آب و آتيش ميزنند كه بيايد كنسول بخريد فكر سال ديگه نباشيد:biggrin1:
کاملاً موافقم میثم جان،توی همین Consumer Electronics Show هم یکی دیگه از مدیرای MS گفته بود اگه بخوان SKU بلوری بدن عملاً installbase بیست و هشت میلیونی رو از دست میدن و به همین دلیل قید بلوری رو زدن از اون تجربه ی افتضاح HD-DVD Player هم فکر کنم درس گرفتن که درایو EXternal حکم سوزوندن پول رو داره مگر اینکه قیمتشو 50 یا 60 دلار کنن که در شرایط فعلی امکان پذیر نیست...منم فکر می کنم با احتساب این 3 سال و خورده ای عمر مفید 360 همون 7 سال باشه ولی به نظر من MS بعد از عرضه ی کنسول جدید تا 1 یا دو سال هم همچنان به حمایت از 360 ادامه میده...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or