مطمئنی یه بازی دیگه رو تجربه نکردی؟!

تا وقتی نظر شخصی خودت بود مشکلی نبود و خوشحال بودم که از بازی خوشت اومده ولی انقدر تعصب الکی داری که هیچ ایرادی نمیتونی از بازی بگیری!
حالا تعصب داشتن هم خیلی اشکالی نداره (یعنی واسه من مهم نیست) ولی بیای به طرفدارا یا منتقدایی که از بازی ایراد گرفتن بگی نمیفهمن و با این چیزا آشنا نیستن مشکل داره...
حالا نمیدونم تعریف تو از مراحل Stealth چیه ولی وقتی بازی یه محیطی رو در اختیارت میزاره که پر از دشمنه و باید بدون اینکه کسی ببینت، بری یه کاری رو انجام بدی و بیای، نمیدونم غیر از مخفیکاری چی میشه اسمشو گذاشت! تو هر نقد و ویدیویی هم از بازی ببینی، از این مراحل به عنوان مراحل مخفیکاری یاد شده که توی بازی کم هم نیستن و خیلی راحت میشه متوجهشون شد، مگه اینکه کلا یه بازی دیگرو تجربه کرده باشی

مشکلش هم این چیزی که تو توهمشو داری نیست که مثلا هر کی خوشش نیومده نوب بوده و نمیدونسته چی کار داره میکنه و واسش سخت بوده واسه همین ایراد گرقته! مشکل این مراحل اینه که فقط یه اسکلتبندی خیلی شل و ول از مخفی کاری رو در اختیارمون گذاشته. یعنی بدون هیچ امکاناتی بهمون میگه که باید بازیو بصورت Stealth مرحله رو پیش ببری! نه کنترل Gravity Rush به این سبک میخوره و نه امکاناتی مثل مخفی شدن، پرت کردن حواس دشمنا و ... تو بازی هستش که ازش استفاده کنیم و نه میتونی درست حسابی ببینی که دشمنا کجا هستن و شناساییشون کنی! حتی هوش مصنوعی دشمنا هم عجیبغریبه و بعضی موقع ها از 200 متری میبینتت و بعضی موقعها از کنارش رد میشی و هیچ کاری باهات نداره! همه اینا باعث شده که یه سری مراحل الکی و خیلی خستهکننده به بازی اضافه بشه که هیچ بویی از اون حس و حال فان GR نبرده...
این مراحل اصلا به استایل و کنترل GR نمیخوره و استفاده ازش، اونم به این اندازه اصلا مناسب نیست، حالا چه برسه به اینکه تو بازی بصورت نصفه و نیمه هم اجرا بشه.
==============================
یه نارضایتیهایی از مراحل پایانی بازی دارم که بعدا اگه وقت شد دربارش میگم، الان بگم ممکنه حس کنید فقط دارم بازیو میکوبم و به تعصبتون بر بخوره

در کل نظر من دربارهی بازی نسبت به نسخهی اول اینه : بازی بزرگتر شده ولی مشکلاتش هم بزرگتر شده و یه سری چیزایی که اصلا به GR نمیخوره بهش اضافه شده...
@Akiba الان دیدم تو پست قبلیت گفتی که بازی جواب سوالای داستانی رو داده! مطمئنی؟!

بنظر من که سوالای بیشتری کرد تو پاچمون