Multi Platform Grand Theft Auto VI

سازنده
Rockstar
تاریخ انتشار
2025
ناشر
Take Two
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 5
  2. Xbox Series X|S
20240508_211230.jpg

تریلر اول:

View attachment YouCut_20240627_134229994.mp4

.................
لوگوی بازی

dgj5wme-327561a1-f8f9-41bd-b591-57ba244348c2.png

مروری بر وقایعی که در مورد این بازی طی سالهای گذشته رخ داد
5 مارس ۲۰۲۱ اولین اشاره رسمی به ساخت GTA جدید توسط استراوس زلنیک مدیرعامل تیک تو بود که در جدیدترین مصاحبه خودش پس از پرسش یک خبرنگار در مورد زمان معرفی بازی GTA 6 برای اولین بار بطور رسمی بدون اینکه بخواد چیزی رو تکذیب کنه با تایید ساخت این بازی گفت که به وقتش که برسد راکستار GTA 6 رو معرفی خواهد کرد این اولین واکنش رسمی تیک تو به بازی GTA 6 هست که در این تاریخ شاهد آن بودیم.

IMG_20210814_130556.png

آپدیت مهم:
در روز ۴ فوریه 2022 راکستار طی توییتی برای اولین بار رسما به ساخت GTA بعدی اشاره کرد و گفت اخبار و اطلاعات به مرور در اختیار قرار داده خواهد شد.

FOyMd1nXwAI0r-v.jpg

راکستار در توییت اشاره شده گفت:

"بسیاری از شما ها در مورد نسخه جدید فرنچایز Grand Theft Auto سوال میکنید.

با هر پروژه جدید،هدف ما همیشه این است که فراتر از آن چیزی که قبلا به شما ها ارائه کردیم حرکت کنیم.ما خوشحال هستیم که تایید میکنیم توسعه فعال نسخه بعدی در حال انجام است.
ما مشتاقانه منتظر به اشتراک گزاشتن اطلاعات بیشتر به محض آماده شدن بازی هستیم.از طرف کل تیم بابت حمایت های شما سپاسگزاریم"

در روز ۱۸ سپتامبر ۲۰۲۲ و فقط یک روز بعد از سالگرد ۹ سالگی GTA 5 یک هکر در وب سایت Gtaforums اقدام به انتشار ویدیوهایی از بیلد پری آلفا GTA 6 کرد که کامیونیتی راکستار سریعا و بعد از مرور ویدیو ها و سورس کد ها جزییاتی جالبی از GTA 6 بدست آوردند که همه آنها در اسپویلر با ترجمه فارسی میتوانید بخوانید: 👇
✅ نقشه بازی بر اساس Vice City است، اما شاهد دریاچه‌ای هستیم که کمی از میامی فاصله دارد، احتمالا بخش بزرگی از فلوریدا به عنوان نقشه‌ی GTA 6 برنامه ریزی شده است.

✅ حداقل دو شخصیت قابل بازی، احتمالا می‌توانید همدیگر را صدا بزنید (یا از همدیگر کمک بگیرید)

✅ انیمیشن های جدیدی همچون سینه‌خیز رفتن، تعامل با اسب ها، و حتی اوردوز کردن!

✅ چرخه انتخاب سلاح کاملا بازسازی شده‌است، می‌توانید بخش سیگار و کمک های اولیه را مشاهده کنید.

✅ تعداد حمل تفنگ ها بسیار محدود شده است، اما می‌توانید با کیف تعداد بیشتری حمل کنید.

✅ خودرو ها جزئیات دیوانه کننده‌ای دارند.

✅ مکان هایی همچون هتل، سوپرمارکت، رستوران، فروشگاه خرید اجناس دست دوم (برای فروش وسائلی که دزدیدیم؟) و اشاراتی به آسانسور

✅ اشاره به گرسنگی، عرق کردن، چاق شدن، رفاقت با حیوانات

✅ اجاره دوچرخه

✅ تصادف ها واقعی تر بنظر می‌رسند.

✅ فیزیک قایق ها همچون RDR 2

✅ فیزیک دامن

✅ پلیس ها پلاک شمارا به یاد خواهند داشت.

✅ مردم به حرکات شما با جزئیات تمام واکنش خواهند داد، پلیس ها کور کورانه حرکت نمیکنند و مناطق را محاصره میکنند.

✅ اتفاقات پویایی در جهان بازی همچون توریست های گم‌شده و ...

✅ تعامل با اسب و حیوانات

✅ وجود کدهایی مربوط به تیراندازی و راندن جت‌پک

✅ وجود کدهایی مربوط به زیردریایی

✅ سیستم Drive-by به کلی بازسازی شده

✅ وجود کدهایی مربوط به دزدی و راندن قطار

✅ هوش مصنوعی پیشرفته برای پلیس ها و NPCها

✅ جزئیات به شدت زیاد داخل ماشین ها

✅ امکان آرایش کردن

✅ کد های دستگیری مجرمین توسط پلیس و انتقال به بازداشتگاه

✅ وجود بخش زیادی/کل ایالت فلوریدا

✅ احتمال تعامل با NPCها همچون RDR2

✅ همچنین وجود پاراگلایدر در بازی

ویدیو های مربوط به leak اون هکر رو میتونید از اینجا دریافت کنید.

هکر در اکتبر همان سال یعنی ۲۰۲۲ توسط پلیس انگلستان بازداشت شد.

در روز ۱۸ ماه May سال ۲۰۲۳ استراوس زلنیک در مصاحبه بسیار مهمی اعلام کرد :
"در چندین سال گذشته ما کسب و کارمان را برای انتشار مجموعه‎ای از پروژه‏‌های عظیم که معتقدیم ما را به سطح جدیدی از موفقیت می‌رساند، آماده کردیم.

در سال مالی 2025، با عرضه چندین عنوان بزرگ و خلاقانه، وارد دوران جدیدی شویم که معتقدیم سطح استاندارد جدیدی در صنعت بازی ایجاد می‌کند. ما انتظار داریم [تا در آن سال] به عدد 8 میلیارد دلار ارزش خالص دفتری و 1 میلیارد دلار پول عملیاتی برسیم.

همچنین پیش‌بینی می‌کنیم به سطوح بالاتری از نتایج عملیاتی مالی در سال 2026 و پس از آن برسیم"

سال مالی 2025 تیک‌تو از 1 آپریل 2024 (13 فروردین 1403) شروع و در 31 مارچ 2025 (11 فروردین 1404) پایان می‌یابد.

آپدیت مهم:در تاریخ ۸ نوامبر ۲۰۲۳ بلومبرگ به نقل از جیسون شرایر اعلام کرد GTA 6 در نوامبر معرفی و تریلر آن در اواخر نوامبر - اوایل دسامبر منتشر خواهد شد.

آپدیت مهم:در همان تاریخ ۸ نوامبر ۲۰۲۳ توسط خود راکستار و شخص سم هوسر پخش اولین تریلر GTA VI در اوایل ماه دسامبر تایید شد.

آپدیت مهم: در تاریخ ۱ دسامبر ۲۰۲۳ راکستار رسما اعلام کرد اولین تریلر GTA جدید در ۵ دسامبر به نمایش در خواهد آمد.

آپدیت مهم: در ۱۵ ماه مِی ۲۰۲۴ کمپانی TakeTwo رسما اعلام کرد که GTA 6 در پاییز سال ۲۰۲۵ (حدفاصل سپتامبر تا دسامبر) عرضه خواهد شد.​

آخرین ویرایش:
نمیدونم باید چه عکس العملی داشته باشم نسبت به پاسخ شما مطمئنم چیزی که دیدم نمیتونست الکی باشه چون همه ی فوتیج هاش جدید بود .
کانال بالا آوردن تو یوتیوب به این راحتی هم نیست که ویدیوی آپلود شده ی توش در عرض چند ساعت ۱۳۰k ویو بگیره. بگذریم شاید من دارم اشتباه میکنم

• Poker Face
Reactions: Taha75
نمیدونم باید چه عکس العملی داشته باشم نسبت به پاسخ شما مطمئنم چیزی که دیدم نمیتونست الکی باشه چون همه ی فوتیج هاش جدید بود .
کانال بالا آوردن تو یوتیوب به این راحتی هم نیست که ویدیوی آپلود شده ی توش در عرض چند ساعت ۱۳۰k ویو بگیره. بگذریم شاید من دارم اشتباه میکنم
میدونم منظورت این تریلر هست که خب این فن میده :D

تریلر رسمی دهها بار از این بهتره :D

• Like
Reactions: graywolf and Taha75
همین ویدیو بود اما منتشر کننده Rockstar North بود . چجوری میشه آخه ؟ :| .
داداش چنل رسمی راک استار مشخصه دیگه هرجا غیر اونجا با هر اسمی دیدی رسمی نیست
چه راک استار شمالی چه راک استار جنوبی و حتی راک استار رضوی

خواب دیدی چیه آقا . خودم با چشمای خودم توی یوتیوب یه کانال دیدم دقیقا به اسم Rockstar North .
یه ویدیو ۱ دقیقه و خورده ای گذاشته بود .
اما الان هرچی میگردم نه اون ویدیو هست و نه خود کانال وگرنه لینکشو میذاشتم براتون
اصلا نمیخورد فیک باشه. ولی خیلی عجیب کلا محو شده ویدیو و کانالش باهم.
اتفاقا دوبارم دیدمش که بفهمم رسمیه یا فن مید هیچ چیز غیر طبیعی هم دیده نشد توش . حیف شد :(
به این تجربه‌ای که شما داری میگن "ماندلا افکت".

راجع بهش خواستی سرچ کن. نظریه جالبیه. خلاصش میشه اینکه زمانی که نلسون ماندلا توی سال ۲۰۱۳ می‌میره خیلیا میگن عه مگه ماندلا سال ۱۹۸۰ نمرد؟ قسم میخورن که حتی یادشونه مراسم تشیع جنازش رو هم به صورت لایو از تلویزیون دیدن همون موقع..

خواب دیدی چیه آقا . خودم با چشمای خودم توی یوتیوب یه کانال دیدم دقیقا به اسم Rockstar North .
یه ویدیو ۱ دقیقه و خورده ای گذاشته بود .
اما الان هرچی میگردم نه اون ویدیو هست و نه خود کانال وگرنه لینکشو میذاشتم براتون
اصلا نمیخورد فیک باشه. ولی خیلی عجیب کلا محو شده ویدیو و کانالش باهم.
اتفاقا دوبارم دیدمش که بفهمم رسمیه یا فن مید هیچ چیز غیر طبیعی هم دیده نشد توش . حیف شد :(
نه عزیزم محو نشده تازه بگردی قشنگترشم پیدا میکنی .

چرا هیچ نسخه ای از gta برام مهم نبوده و اصلا نتونستم با بازی ارتباط برقرار کنم !!؟؟
یه نکته ای رو من بگم راجب این قضیه حقیقتش من خودم نسل ۶ اصلا با gta san حال نمیکردم قشنگ یادمه با دوستم میرفتیم کلوپ اون gta بازی میکرد من god of war ولی هرچی رفتیم جلوتر gta با واقعیت سازگار تر و نزدیک تر شد و نقطه عطفشم به نظرم gta V بود که واقعا هیچ نقصی نداشت و شاهکار بود من با اون‌نسخه تونستم با gta ارتباط بگیرم حالا بنظرم gta بعدی اگر انقلابی باشه و به واقعیت نزدیک میتونه طرفدارهای جدیدی بدست بیاره و فروشش بیشتر هم بشه

• Like
Reactions: Taha75
یه نکته ای رو من بگم راجب این قضیه حقیقتش من خودم نسل ۶ اصلا با gta san حال نمیکردم قشنگ یادمه با دوستم میرفتیم کلوپ اون gta بازی میکرد من god of war ولی هرچی رفتیم جلوتر gta با واقعیت سازگار تر و نزدیک تر شد و نقطه عطفشم به نظرم gta V بود که واقعا هیچ نقصی نداشت و شاهکار بود من با اون‌نسخه تونستم با gta ارتباط بگیرم حالا بنظرم gta بعدی اگر انقلابی باشه و به واقعیت نزدیک میتونه طرفدارهای جدیدی بدست بیاره و فروشش بیشتر هم بشه
gta sa حال نمیکردی؟
این خوده کفره
gta sa بهترین gta تاریخ هستش
اون المان های rpg گنگ بودن
grove st حکم وطنو داشت برای پلیر
من اصلا بی دلیل نیرو جمع میکردم میرفتم دهنه بنفشا و زردارو سرویس میکردم
از دید من بهترین gta
1-sa
2- v
3- iv
4-vc
بود البته vc به خاطر زمان عرضه ش انتظاری ازش نمیرفت
بی صبرانه منتظرم که vc جدید تاجگاری کنه بهترین gta تاریخ شه

جزییات ریزی که در بیلد پری آلفا GTA 6 بود و ممکنه بهش توجه نکرده باشید!!

انیمیشن های زیاد در مواجهه با شرایط مختلف

View attachment VID_20230512_191512_900.mp4

- انیمیشن واکنش به زیر آتش دشمن بودن
- شبیه سازی برخورد با سطح (Euphoria Physic Engine)
- شبیه سازی حرکت پارچه
- استفاده از اسلحه روی آب
- نشانه گیری از داخل و خارج از پنجره خودرو

سایر انیمیشن ها

View attachment VID_20230512_191515_991.mp4

سینه‌خیز (Prone)، تغییر اسلحه بین دست چپ و راست و Pan (حرکت عرضی) دوربین.
در بین بازی‌های راکستار قابلیت سینه‌خیز تنها در Max Payne 3 استفاده شده بود.

هوش مصنوعی و شیوه حمل اسلحه

View attachment VID_20230512_191510_354.mp4

- حمل اسلحه به شیوه Max Payne 3 و RDR 2
- دقت هوش مصنوعی پارتنر برای کنترل جمعیت در سرقت
- رعایت نظم و دیسیپلین ماشه توسط نیروی پلیس
- هوش مصنوعی پلیس هنگام درگیری

گرفتن اسلحه در دست، در هنگام رانندگی با موتور سیکلت.

View attachment VID_20230512_191520_403.mp4

تا پیش از این اسلحه تنها درصورت نشانه‌گیری (aim) ظاهر میشد و یا مانند Vice City و San Andreas به دست کرکتر در هنگام سواری با موتور چسبیده بود.

موتور سواری با یک دست در GTA Online هم تحت شرایط خاصی (عضو MC بودن و انجام تنظیمات + سرعت پایین) انجام پذیر بود.

حالت‌های مختلف تیراندازی

View attachment VID_20230512_191518_651.mp4

- تیر اندازی با یک دست
در لیک‌ها دیدیم که امکان شلیک و تیراندازی با یک دست هم وجود دارد، اما تکان شدید نشان‌گر، پس از شلیک اسلحه با یک دست خبر از کاهش دقت و پایداری (stability) دید (sight) را می‌دهد.

- تیر اندازی با دو دست

طبق ویدئوهای لیک شده، در این حالت، (در اسلحه‌های نیمه خودکار) سرعت شلیک پایین تر از حالت تک دست است ولی لرزش نشانگر کاهش می‌یابد و به همراهش دقت نشانه‌گیری بالا میرود.

همچنین تیراندازی در حالت نشسته (Crouch) از لرزش نشانگر می‌کاهد.

کاورگیری داینامیک

View attachment VID_20230512_191515_991.mp4

به یاد دارید که گاهی وقت‌ها در حالت کاور، بخاطر مشخص بودن سر از بالای دیوار کاور یا قسمتی از بدن خارج از کاور به شما شلیک شده (در دنیای بازی، ما در تگزاس زندگی نمیکنیم!)، ظاهرا این قضیه در GTA VI حل شده است.

در چند ویدئوی لیک شده از بازی، شاهد سیستم پویای پناهگیری هم توسط Player و هم توسط هوش منصوعی NPC بودیم.

در سیستم جدید پناهگیری، پلیر متناسب با طول و عرض دیوار بدنش را خم میکند.

آخرین ویرایش:
داشتم تو توییتر و چنلای تلگرامی میچرخیدم دیدم خبر زدن که راکستار ۲۰ نفر رو استخدام کرده روی سیستم فیزیک آب در بازی کار کنن تا بشه موج سواری رو در بازی پیاده کرد.
یادم افتاد چند وقت پیش خودم یه پست گذاشتم در مورد فیزیک آب پیشرفته در بازی و اینکه موج سواری داره بازی .

جالبه بدونید خود راکستار قبلا یه بازی در مورد موج سواری ساخته بوده

۲۰۲۳۰۵۱۳_۰۲۱۹۱۰.jpg

بعد یهو یادم اومد این موج سواری رو قبلا تو لیک ها شنیده بودم که جزو سرگرمی های بازی هست. رفتم سریع سرچ کردم لیک های قدیمی رو یه لیک پیدا کردم برگام ریخت.
یادم اومد خودمم ترجمه اش کرده بودم
تاریخ لیک مال قبل از ویدیوهایی هست که لیک شد و حتی قبل از مصاحبه شرایر هست که تو اون مصاحبه تایید شده بود شخصیت زن داره بازی.. .

و جالب تر اینکه لیک اذعان میکنه که شخصیت زن بازی لاتینو و شخصیت مرد بازی سفیدپوسته..
دیگه لازم شد لیک رو دوباره براتون بذارم بخونید و‌ حالشو ببرید چقدر لیک منطقی هست و با اطلاعاتی که امروز داریم میخونه

تاریخ لیک مال جولای ۲۰۲۲ هست و قبل از مصاحبه شرایر و لیک شدن ویدیو های پری آلفای بازی

......................................

سلام
حدود یک هفته قبل از انتشار مقاله جیسون شرایر درباره GTA 6 و ارایه اطلاعاتی در این مورد در سایت بلومبرگ، در 4chan لیک بزرگی منتشر شد که بعد از مقاله بلومبرگ با مراجعه مجدد به این لیک و فهمیدن شباهت عجیب آن به اطلاعات جیسون شرایر ،توجه کامیونیتی گرسنه راکستار بشدت برانگیخته‌ شد.
این لیک که در فروم معروف gtaforums هم در مورد آن بحث زیادی شد از طرف ادمین های این سایت هرگز تایید یا تکذیب نشد تا هرچه بیشتر بر منطقی بودن آن افزوده شود.
بر آن شدم که لیک رو که بصورت خلاصه اما تفکیک شده ای از ویژگی های مختلف دسته بندی شده است را ترجمه کنم.
پس همراه من باشید

حوزه جغرافیایی :

- الهام گرفته از فلوریدا و شهر وایس سیتی به عنوان شهر اصلی

- یک نقشه ثانویه کوچکتر هم بر اساس کشور کوبا وجود دارد

- یک سری ماموریت های انتخابی در مناطقی خارج از منطقه نقشه اصلی بصورت مراحل خطی وجود دارد (لیبرتی سیتی)

بازه زمانی :

- قسمت‌هایی از بازی در 1970 تا 1980 ولی اصل بازی در زمان حال و مدرن است (قسمت آنلاین در زمان لانچ فقط در دوران مدرن جریان دارد)

-داستان بازی بصورت سیستم فصلی روایت میشود همانند RDR2

پروتاگونیست (ها) :

-دو شخصیت اصلی

1. مرد ایتالیایی -آمریکایی

- رنگ پوست به جای رنگ طبیعی زیتونی، سفید به نظر می رسد با امکان برنزه شدن در آفتاب

- قد حدوداً ۱۸۵ سانتی متر - موهای مشکی و براق

2. زن کوبایی

- در سنین پایین (نوجوانی) به ایالات متحده مهاجرت کرده است.

قد حدوداً ۱۷۰ سانتیمتر- موهای مشکی

- مرجع الهام گرفته شده از ظاهر شخصیت زن بازی، بازیگر کوبایی، "بیانکا سانتوس" است.

هوش مصنوعی:

-بازی دارای A.I فوق العاده پیچیده است (برگرفته‌شده از پتنت های جدید که قبلا شایعه هایی در موردش بود)

- در بازی NPCها زندگی، برنامه ریزی و رفتارهای خاص خود را دارند به عنوان مثال در نمای قابل مشاهده توسط پلیر، یک NPC ممکن است از کنار شما عبور کند، به یک پارکینگ برود، پارک کند، از ماشین خود خارج شود و وارد مرکز خرید یا فضای فروشگاه شود،از اینجا آنها ممکن است محصولات فروشگاه را بررسی کنند، خرید کنند و با سایر NPCها گفتگو کنند،پس از آن، آنها با کیسه های خرید در دستشان از فروشگاه خارج می شوند، آنها را در ماشین قرار می دهند، وارد ماشین می شوند و دور می شوند.

-پلیر می تواند با NPC ها تعامل داشته باشد بدین معنی که شما شروع کننده تعامل با NPC باشید.
یا آنها می توانند خودشان با شما تعامل داشته باشند.
می توانید انتخاب کنید که واکنش نشان دهید یا آنها را نادیده بگیرید.

در بازی NPC ها در مورد ظاهر، لباس، بهداشت فردی، وزن و ماشین شما نظر خواهند داد.

- واکنش NPC ها به هر پروتاگونیست متفاوت است (رفتار NPC ها در هر مناطق مختلف بازی متفاوت است)

آب و هوا:

- آب و هوا بر محیط زیست بازی تأثیر می گذارد

- جاده ها ممکن است دچار آب گرفتگی شدید شوند، درختی ممکن است در طوفان ریشه کن شود، خطوط سیم تلفن ممکن است فرو بریزند و...
در یک روز گرم ممکن است فعالیت NPC ها در سواحل افزایش یابد.
لباس NPC ها به طور مناسب با آب و هوا و شرایط تنظیم می شوند (مثلا بیکینی و تنه شنا در ساحل).

ماموریت های داستان اصلی:

- 97 ماموریت اصلی برنامه ریزی شده

- تخمین زده شده 60 ساعت برای تکمیل بازی زمان لازم است (با تماشای تمام کات سین ها)

ماموریت های جانبی:

- 41 ماموریت جانبی برنامه ریزی شده (تخمین ساعت مشخص نیست)

مینی گیم ها:

-بولینگ

- تنیس روی میز (پینگ پنگ)

- تنیس

- دارت

- استخر

- اسکیت سواری

- مسابقات اتومبیل رانی

- مسابقه قایق های سرعتی

- نوعی بازی با توپ در سواحل

- نوعی از ماموریت های پارتیزانی (فقط برای شخصیت زن)

- سینما

- تئاتر

- رستوران

- دوستیابی

- رقص (کلوب های شبانه)

- موج سواری

- مدرسه پرواز

و....

وسایل نقلیه :

- حدود 311 وسیله نقلیه قابل کنترل

-هندلینگ ماشین ها مانند ترکیبی از فیزیک GTA4 و GTA5 (دارای وزن اما روان) رفتار می کنند.

- وسایل نقلیه دارای شرایط آسیب پذیری (بدنه، شیشه، لاستیک) هستند.

- اثرات آسیب شدید قابلیت رانندگی وجود دارد.

محیط :

- محیط بازی طور فزاینده‌ای قابلیت تخریب دارند اما نه به طور کامل (مثلا نمی‌توان یک ساختمان را تخریب کرد)

- آسیب هایی که محیط وارد میشود پس از غیبت از آن منطقه بعد از مدت زمان خاصی برطرف می شوند.

- شاخ و برگ ها واکنش نشان میدهند (دیگر بصورت حالت خشک یا غیرقابل حرکت نیست) به عنوان مثال: با رانندگی در یک پوشش گیاهی ساختار آن پوشش گیاهی تغییر میکند.

- درختان را می توان با نیروی زیاد واژگون / ریشه کن کرد، به عنوان مثال: برخورد وسیله نقلیه با سرعت زیاد یا انفجار نزدیک آن.

- علف های خشک، درختان و سایر شاخ و برگ ها دچار آتش سوزی می‌شوند.

- هر ساختمانی دارای پنجره های تخریب پذیر است و شیشه ها به طور دقیق می ریزند.

- اکثر فضاهای داخلی قابل ورود هستند.

- اکثر فضاهای داخلی قابل ورود دارای تکسچر منحصر به فرد و همینطور کرکترهای منحصر به خودش است.( در اینجا بدین معنی که npc ها هر قسمت قابل ورود بر اساس آن محل تنظیم شده است به عنوان مثال یک رستوران یا باشگاه ورزشی)

سفارشی سازی:

- موی سر و موهای صورت پروتاگونیست ها در طول زمان رشد می کنند.

- امکان اصلاح فردی از طریق تراشیدن یا آرایش صورت، دوش گرفتن، کوتاه کردن مو و ورزش باعث تعاملات مثبت با NPC ها می شود.

- پروتاگونیست های داستان می توانند فیزیک خود را از طریق تمرین در باشگاه بهبود بخشند.

- کرکتر بازی می تواند توانایی Melee Combat بهبود یافته را از طریق آموزش رزمی به دست آورد. جودو، بوکس.

– مصرف زیاد فست فود باعث افزایش وزن می شود.

- سفارشی سازی پوشش پیشرفته:
به عنوان مثال یک مدل موی انتخاب شده را می توان سفارشی کرد (بخشی از موها را می توان از چپ، به مرکز، به راست حرکت داد)

- لباس‌ها را می‌توان در چند اشکال پوشید، به عنوان مثال: می توانید آستین های خود را بالا بزنید، دکمه های پیراهن را به پایین پایین باز کنید، زیپ کت را باز کنید، کلاه خود را رو به بالا یا پایین قرار دهید.

- سایر بهبود های شخصیتی را می توان از طریق گیم پلی عمومی بهبود بخشید، به عنوان مثال: دویدن و سایر فعالیت ها می تواند استقامت را بهبود بخشد.

- شما ممکن است چندین ویژگی داشته باشید اما هر کاراکتر دارای یک ویژگی اصلی است.

- خانه های قابل خریداری در سطوح مختلف قابل شخصی سازی هستند.

ملک اصلی دارای سطوح بیشتری از قابلیت سفارشی سازی (تغییر دکوراسیون دیوار، کفپوش، روشنایی، بازسازی اتاق زیر شیروانی) است.
البته املاک دیگر را هنوز می توان شخصی سازی کرد اما به میزان کمتر (مثلا کلبه ای در بیرون شهر می تواند از حالت متروکه به قابل زندگی تبدیل شود).

سلاح :

- 62 سلاح قابل استفاده برنامه ریزی شده

- اسلحه ها با گذشت زمان فرسوده می شوند، آنها را می توان در هر اسلحه فروشی یا خانه خود تعمیر کرد.

- ویژگی های خاص اسلحه به عنوان مثال ممکن است اسلحه هنگام شلیک گیر کند.

- گان پلی ترکیبی از موشن سریع GTA5 و اکشن سنگین RDR2 است.

- قابلیت پاشش خون و تکه تکه شدن ناشی از نیروی شدید به عنوان مثال: ضربه مستقیم قمه، انفجار تفنگ ساچمه ای به اندام ها، یا قرار گرفتن در مجاورت یک انفجار.

رادیو و موسیقی:

- 12 ایستگاه رادیویی به طور مداوم در حال اجرا ،برنامه ریزی شده است.

- دو ایستگاه تاک شو

- بازگشت FLASH F.M. (همین نام و سبک موسیقی اما بدون الگو مستقیم از Vice City)

- صدها آهنگ مجاز برای رادیو برنامه ریزی شده

- افکت اعمال شخصیت قابل بازی در رادیو گفته میشود به عنوان مثال رویدادهای داستانی اصلی و به خصوص ماموریت‌های بزرگ ممکن است در رادیو‌ خبرساز شوند.

جزئیات متفرقه:

- نقشه جهان بازی تقریباً 103.14 کیلومتر متر مربع است

- 47 گونه حیوانی برنامه ریزی شده

- برادر پروتاگونیست مرد یک طوطی حیوان خانگی دارد.

- یک خط ماموریت مخفی وجود دارد که پس از تعامل با یک مرد خوش تیپ اما عجیب و غریب در تلویزیون فعال می شود. این فیلم از قاتل سریالی "The Night Stalker" الهام گرفته شده است.

- هنگام سفر با یک همراه در ماشین، اگر سلیقه شما در موسیقی را دوست ندارد، ممکن است ایستگاه رادیویی را تغییر دهد.

-دارای بهینه سازی های خاص کنسول (هپتیک فیدبک، SSD، صدای سه بعدی و..)

قرار است در 2024 منتشر شود.

تمام

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or