Multi Platform Grand Theft Auto VI

سازنده
Rockstar
تاریخ انتشار
2025
ناشر
Take Two
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 5
  2. Xbox Series X|S
20240508_211230.jpg

تریلر اول:

View attachment YouCut_20240627_134229994.mp4

.................
لوگوی بازی

dgj5wme-327561a1-f8f9-41bd-b591-57ba244348c2.png

مروری بر وقایعی که در مورد این بازی طی سالهای گذشته رخ داد
5 مارس ۲۰۲۱ اولین اشاره رسمی به ساخت GTA جدید توسط استراوس زلنیک مدیرعامل تیک تو بود که در جدیدترین مصاحبه خودش پس از پرسش یک خبرنگار در مورد زمان معرفی بازی GTA 6 برای اولین بار بطور رسمی بدون اینکه بخواد چیزی رو تکذیب کنه با تایید ساخت این بازی گفت که به وقتش که برسد راکستار GTA 6 رو معرفی خواهد کرد این اولین واکنش رسمی تیک تو به بازی GTA 6 هست که در این تاریخ شاهد آن بودیم.

IMG_20210814_130556.png

آپدیت مهم:
در روز ۴ فوریه 2022 راکستار طی توییتی برای اولین بار رسما به ساخت GTA بعدی اشاره کرد و گفت اخبار و اطلاعات به مرور در اختیار قرار داده خواهد شد.

FOyMd1nXwAI0r-v.jpg

راکستار در توییت اشاره شده گفت:

"بسیاری از شما ها در مورد نسخه جدید فرنچایز Grand Theft Auto سوال میکنید.

با هر پروژه جدید،هدف ما همیشه این است که فراتر از آن چیزی که قبلا به شما ها ارائه کردیم حرکت کنیم.ما خوشحال هستیم که تایید میکنیم توسعه فعال نسخه بعدی در حال انجام است.
ما مشتاقانه منتظر به اشتراک گزاشتن اطلاعات بیشتر به محض آماده شدن بازی هستیم.از طرف کل تیم بابت حمایت های شما سپاسگزاریم"

در روز ۱۸ سپتامبر ۲۰۲۲ و فقط یک روز بعد از سالگرد ۹ سالگی GTA 5 یک هکر در وب سایت Gtaforums اقدام به انتشار ویدیوهایی از بیلد پری آلفا GTA 6 کرد که کامیونیتی راکستار سریعا و بعد از مرور ویدیو ها و سورس کد ها جزییاتی جالبی از GTA 6 بدست آوردند که همه آنها در اسپویلر با ترجمه فارسی میتوانید بخوانید: 👇
✅ نقشه بازی بر اساس Vice City است، اما شاهد دریاچه‌ای هستیم که کمی از میامی فاصله دارد، احتمالا بخش بزرگی از فلوریدا به عنوان نقشه‌ی GTA 6 برنامه ریزی شده است.

✅ حداقل دو شخصیت قابل بازی، احتمالا می‌توانید همدیگر را صدا بزنید (یا از همدیگر کمک بگیرید)

✅ انیمیشن های جدیدی همچون سینه‌خیز رفتن، تعامل با اسب ها، و حتی اوردوز کردن!

✅ چرخه انتخاب سلاح کاملا بازسازی شده‌است، می‌توانید بخش سیگار و کمک های اولیه را مشاهده کنید.

✅ تعداد حمل تفنگ ها بسیار محدود شده است، اما می‌توانید با کیف تعداد بیشتری حمل کنید.

✅ خودرو ها جزئیات دیوانه کننده‌ای دارند.

✅ مکان هایی همچون هتل، سوپرمارکت، رستوران، فروشگاه خرید اجناس دست دوم (برای فروش وسائلی که دزدیدیم؟) و اشاراتی به آسانسور

✅ اشاره به گرسنگی، عرق کردن، چاق شدن، رفاقت با حیوانات

✅ اجاره دوچرخه

✅ تصادف ها واقعی تر بنظر می‌رسند.

✅ فیزیک قایق ها همچون RDR 2

✅ فیزیک دامن

✅ پلیس ها پلاک شمارا به یاد خواهند داشت.

✅ مردم به حرکات شما با جزئیات تمام واکنش خواهند داد، پلیس ها کور کورانه حرکت نمیکنند و مناطق را محاصره میکنند.

✅ اتفاقات پویایی در جهان بازی همچون توریست های گم‌شده و ...

✅ تعامل با اسب و حیوانات

✅ وجود کدهایی مربوط به تیراندازی و راندن جت‌پک

✅ وجود کدهایی مربوط به زیردریایی

✅ سیستم Drive-by به کلی بازسازی شده

✅ وجود کدهایی مربوط به دزدی و راندن قطار

✅ هوش مصنوعی پیشرفته برای پلیس ها و NPCها

✅ جزئیات به شدت زیاد داخل ماشین ها

✅ امکان آرایش کردن

✅ کد های دستگیری مجرمین توسط پلیس و انتقال به بازداشتگاه

✅ وجود بخش زیادی/کل ایالت فلوریدا

✅ احتمال تعامل با NPCها همچون RDR2

✅ همچنین وجود پاراگلایدر در بازی

ویدیو های مربوط به leak اون هکر رو میتونید از اینجا دریافت کنید.

هکر در اکتبر همان سال یعنی ۲۰۲۲ توسط پلیس انگلستان بازداشت شد.

در روز ۱۸ ماه May سال ۲۰۲۳ استراوس زلنیک در مصاحبه بسیار مهمی اعلام کرد :
"در چندین سال گذشته ما کسب و کارمان را برای انتشار مجموعه‎ای از پروژه‏‌های عظیم که معتقدیم ما را به سطح جدیدی از موفقیت می‌رساند، آماده کردیم.

در سال مالی 2025، با عرضه چندین عنوان بزرگ و خلاقانه، وارد دوران جدیدی شویم که معتقدیم سطح استاندارد جدیدی در صنعت بازی ایجاد می‌کند. ما انتظار داریم [تا در آن سال] به عدد 8 میلیارد دلار ارزش خالص دفتری و 1 میلیارد دلار پول عملیاتی برسیم.

همچنین پیش‌بینی می‌کنیم به سطوح بالاتری از نتایج عملیاتی مالی در سال 2026 و پس از آن برسیم"

سال مالی 2025 تیک‌تو از 1 آپریل 2024 (13 فروردین 1403) شروع و در 31 مارچ 2025 (11 فروردین 1404) پایان می‌یابد.

آپدیت مهم:در تاریخ ۸ نوامبر ۲۰۲۳ بلومبرگ به نقل از جیسون شرایر اعلام کرد GTA 6 در نوامبر معرفی و تریلر آن در اواخر نوامبر - اوایل دسامبر منتشر خواهد شد.

آپدیت مهم:در همان تاریخ ۸ نوامبر ۲۰۲۳ توسط خود راکستار و شخص سم هوسر پخش اولین تریلر GTA VI در اوایل ماه دسامبر تایید شد.

آپدیت مهم: در تاریخ ۱ دسامبر ۲۰۲۳ راکستار رسما اعلام کرد اولین تریلر GTA جدید در ۵ دسامبر به نمایش در خواهد آمد.

آپدیت مهم: در ۱۵ ماه مِی ۲۰۲۴ کمپانی TakeTwo رسما اعلام کرد که GTA 6 در پاییز سال ۲۰۲۵ (حدفاصل سپتامبر تا دسامبر) عرضه خواهد شد.​

Last edited by a moderator:
یعنی ۳ ماهه بهار بخصوص خرداد توی کنفرانس ها ، برای تبلیغات یک ناشر میاد همزمان روی سه تا بازی یعنی مافیا ، بوردرلندز و gta تبلیغات کنه ؟ من که بعید بدونم.بنظرم خوش بینانه بازی تا ۳ ماهه اول ۲۰۲۶ تاخیر میخوره.
هرچیزی هم تا یه حدی هایپ برانگیزه.توی بی خبری از این بازی دیگه شورش دراومده
چه پاییز ۲۰۲۵ بیاد ، چه سه ماه اول ۲۰۲۶ یا شش ماهه اول ۲۰۲۶، کلا حداکثر یکسال و اندی دیگه تا ریلیز بازی باقی نمونده. اینا دیگه زیاد مهم نیست فرقش چندین ماه عقب و جلو شدن تاریخ عرضه اس. مهم اون چیزایی که انتظار گیمرها رو میکشه. یه کاربر چند صفحه قبل یه حرف جالبی زد و اون این بود که هیچ کدوم ما برای اون چیزی که قراره تو این بازی بیینیم آماده نیستیم. با چیزایی که میدونم تو این بازی خواهیم داشت و چیزهایی که حتی منم که ۶ سال تمامه دارم این بازیو رصد میکنم میدونم که سوپرایزم میکنه واقعا میتونم بگم آره واقعا براش آماده نیستیم. حالا ایشالا بزودی مقداریش رو متوجه میشیم. من مطمئنم گیمرها تو این بازی چیزایی رو تجربه خواهند کرد که حتی یک فلوریدایی هم آرزوشه تجربه کنه چه برسه به ماها

دیگه اتقدر GTA 6 نیومده که خنثی شدم نسبت بهش ینی اصلا از ذهنم حذفش کردن زمان اینطور راحت تر میگذره:))

یادمه 2013 روز اول عرضه رفتم GTA V رو برا xbox 360 خریدم نیاز به USB داشت برا نصب رفتم به زور یو اس بی پیدا کردم. بعد اولش رو که دیدم با فراتکلین میتونستی تو خیابون راه بری و گرافیکش پشم ریزون بود گفتم ای خدا GTA 6 کی میاد ینی
باورم نمیشه ۱۲ سال گذشت و نیومد

من اخیرا دارم برای بار nام gta 5 رو بازی میکنم. مراحل داستانیش. باورم نمیشه چیزایی داره که برای خیلی از بازیهای اپن ورلد هنوزم قفله‌.
بعد یه چیزایی داره واقعا یونیک و نوآورانه هست منتها اون زمان بدلیل محدودیت زمانی و سخت افزاری مشخصه زیاد نتونستن بهش پروبال بدن. تو RDR2 این قضیه سخت افزار تا حدی حل شد اما ستینگ رددد کلا متفاوته.
حالا یه توضیحی میدم بهتر متوجه بشید.
تو اولین مرحله سرقت از طلافروشی با مایکل میریم و دوربین ها و کلا اطراف طلا فروشی رو بررسی میکنیم . بعد میاییم مقر لستر و اینجاست که جالبه که شما راننده ، Gunman و هکر استخدام میکنید که هر کدوم چندین گزینه براش هست که اسکیل های مختلف دارن. اونایی که اسکیل بهتری دارن سهم بیشتری در نهایت از سرقت میخوان. از طرفی شما میتونید انتخاب کنید سرقت رو هوشمندانه و با کمترین سروصدا انجام بدید یا با خشونت و سروصدا
اینهارو که دیدم با خودم گفتم چقدر این میتونه توی GTA 6 کامل تر ، بزرگتر و پیچیده تر باشه و پیش خودم تئوری و ایده های زیادی رو مرور کردم و با شناختی که از راکستار دارم میدونم یه آزادی عمل عجیبی در طراحی سرقت ها خواهیم داشت. تصور کنید خیلی از این سرقت ها لازم نیست جزوی از مراحل اصلی و فرعی باشه. میتونه یه گزینه تعاملی بین مثلا جیسون و لوسیا باشه که تصمیم بگیریم و بریم دخل یجایی رو خالی کنیم. یعنی تو فری روم یکباره تصمیم بگیریم بریم و از یکجا سرفت کنیم. مثل چیزی که آخر تریلر دیدیم. یا چیزایی که تو لیک های ۲۰۲۲ دیدیم که جیسون یکجور دید عقابی داره که میتونه اشیای زینتی ، گاو صندوق ها و دوربین هارو خوب رصد و شناسایی کنه. لوسیا طبق لیک ها یک هکر حرفه ایه که کلی ابزار هک همراهش داره و همچنین میشه از قابلیت و جذابیت های زنانه اش برای سرقت ها و بدست آوردن سرنخ ها استفاده کرد..

تصور کنید که دارین توی اوشن درایو با لوسیا و جیسون رانندگی می‌کنین.
توی یه ماشین روباز نشستین و همین الان از یه سرقت برگشتین.
خفن نیست؟ 😍

View attachment VID_20250317_003533_859.mp4

یه چیز دیگه ای که میشه انتظار داشت تو VI عمیق تر بشه Hang out ها با رفقا هست.
میتونی زنگ بزنی به فلان رفیقت ، بستگی داره طرف کیه فازش چیه اینجا یه سری مکان‌های خاصی بیاد رو نقشه که بریم اونجا تفریح کنیم. بعد قرار نیست این تفریح ها فقط به مشروب خوری یا تنیس و استریپ کلاب ختم بشه. میتونه شهربازی باشه ، موزه باشه ، سینما باشه، والیبال ساحلی باشه ، موج سواری باشه، رقص ماشین باشه و و.و

و از دل این روابط با مخاطبانی که تو گوشیت داری با هر هرکدوم بیشتر گرم بگیری یک خط داستانی جدید باز بشه.
میتونی تصمیم بگیری با فلانی خوب رفتار کنی یا نکنی. خروجی این رفتار میتونه یک سری اتفاقات خاص رو رقم بزنه

آخرین ویرایش:
حقیقت اینه برای خیلی ها که تو دهه ۳۰ و ۴۰ زندگی شون هستن و مشغله زندگی درگیرشون کرده این عنوان آخرین سنگر نوستالژی عه.
این GTA چون نسل قبل هم نبوده و ۱۲ سال از آخرین نسخه اش میگذره خودش مزید بر این علت هم شده. برای کسایی که یه بخش بزرگ از جوونیشون بوده ساعتها پرسه زدن تو Vice City تا San Andreas و GTA IV بوده حالا که سن‌شون بالا رفته، GTA 6 یه جور وداع با اون روزهای خوشی و بی‌خیالیه. انگار می‌خوان یه بار دیگه اون حس آزادی و دیوونگی رو تجربه کنن.
خود راکستار نامرد هم با تریلر اول و وعده ی یه جهان‌باز غول‌پیکر توی فلوریدای مدرن، همه رو به خط کرده. این فقط یه بازی نیست، یه اتفاقه که خیلی‌ها نمی‌خوان از دستش بدن.
خود من خیلی ها را میشناسم مدتهاست بازی نمیکنند اما این بازیو میخوان هرجور شده تجربه کنند.
آخرین وداع؟ آره شاید برای خیلی ها این حقیقت داره. برای بعضیا GTA 6 شاید آخرین بازی بزرگی باشه که با تمام وجود دنبالش می‌کنن. بعدش دیگه شاید بگن "خب، دیگه کافیه" و کنترلر رو بذارن کنار.

داداش حس آزادی و خوشی و GTA هرگز هیچوقت کافی نیست و تا جان اجازه بده ما دنبالشیم و هرگز هیچوقت به استقبال روزی که تو زندگیمون نباشن نمیریم و هیچ وداعی نداریم که آخریش باشه ایشالا که میبینمت میای فروم با حس آزادی و بیخیالی بیشتر از امروز جی تی ای اکس رو هایپ میکنی و واسه داراماتیکتر شدن چو میندازی که این دیگه آخریشه انگار کنسرت ابیه ؛ )

• Like
Reactions: MrElectricWizard

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or