Multi Platform Grand Theft Auto VI

سازنده
Rockstar
تاریخ انتشار
2025
ناشر
Take Two
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 5
  2. Xbox Series X|S
20240508_211230.jpg

تریلر اول:

View attachment YouCut_20240627_134229994.mp4

.................
لوگوی بازی

dgj5wme-327561a1-f8f9-41bd-b591-57ba244348c2.png

مروری بر وقایعی که در مورد این بازی طی سالهای گذشته رخ داد
5 مارس ۲۰۲۱ اولین اشاره رسمی به ساخت GTA جدید توسط استراوس زلنیک مدیرعامل تیک تو بود که در جدیدترین مصاحبه خودش پس از پرسش یک خبرنگار در مورد زمان معرفی بازی GTA 6 برای اولین بار بطور رسمی بدون اینکه بخواد چیزی رو تکذیب کنه با تایید ساخت این بازی گفت که به وقتش که برسد راکستار GTA 6 رو معرفی خواهد کرد این اولین واکنش رسمی تیک تو به بازی GTA 6 هست که در این تاریخ شاهد آن بودیم.

IMG_20210814_130556.png

آپدیت مهم:
در روز ۴ فوریه 2022 راکستار طی توییتی برای اولین بار رسما به ساخت GTA بعدی اشاره کرد و گفت اخبار و اطلاعات به مرور در اختیار قرار داده خواهد شد.

FOyMd1nXwAI0r-v.jpg

راکستار در توییت اشاره شده گفت:

"بسیاری از شما ها در مورد نسخه جدید فرنچایز Grand Theft Auto سوال میکنید.

با هر پروژه جدید،هدف ما همیشه این است که فراتر از آن چیزی که قبلا به شما ها ارائه کردیم حرکت کنیم.ما خوشحال هستیم که تایید میکنیم توسعه فعال نسخه بعدی در حال انجام است.
ما مشتاقانه منتظر به اشتراک گزاشتن اطلاعات بیشتر به محض آماده شدن بازی هستیم.از طرف کل تیم بابت حمایت های شما سپاسگزاریم"

در روز ۱۸ سپتامبر ۲۰۲۲ و فقط یک روز بعد از سالگرد ۹ سالگی GTA 5 یک هکر در وب سایت Gtaforums اقدام به انتشار ویدیوهایی از بیلد پری آلفا GTA 6 کرد که کامیونیتی راکستار سریعا و بعد از مرور ویدیو ها و سورس کد ها جزییاتی جالبی از GTA 6 بدست آوردند که همه آنها در اسپویلر با ترجمه فارسی میتوانید بخوانید: 👇
✅ نقشه بازی بر اساس Vice City است، اما شاهد دریاچه‌ای هستیم که کمی از میامی فاصله دارد، احتمالا بخش بزرگی از فلوریدا به عنوان نقشه‌ی GTA 6 برنامه ریزی شده است.

✅ حداقل دو شخصیت قابل بازی، احتمالا می‌توانید همدیگر را صدا بزنید (یا از همدیگر کمک بگیرید)

✅ انیمیشن های جدیدی همچون سینه‌خیز رفتن، تعامل با اسب ها، و حتی اوردوز کردن!

✅ چرخه انتخاب سلاح کاملا بازسازی شده‌است، می‌توانید بخش سیگار و کمک های اولیه را مشاهده کنید.

✅ تعداد حمل تفنگ ها بسیار محدود شده است، اما می‌توانید با کیف تعداد بیشتری حمل کنید.

✅ خودرو ها جزئیات دیوانه کننده‌ای دارند.

✅ مکان هایی همچون هتل، سوپرمارکت، رستوران، فروشگاه خرید اجناس دست دوم (برای فروش وسائلی که دزدیدیم؟) و اشاراتی به آسانسور

✅ اشاره به گرسنگی، عرق کردن، چاق شدن، رفاقت با حیوانات

✅ اجاره دوچرخه

✅ تصادف ها واقعی تر بنظر می‌رسند.

✅ فیزیک قایق ها همچون RDR 2

✅ فیزیک دامن

✅ پلیس ها پلاک شمارا به یاد خواهند داشت.

✅ مردم به حرکات شما با جزئیات تمام واکنش خواهند داد، پلیس ها کور کورانه حرکت نمیکنند و مناطق را محاصره میکنند.

✅ اتفاقات پویایی در جهان بازی همچون توریست های گم‌شده و ...

✅ تعامل با اسب و حیوانات

✅ وجود کدهایی مربوط به تیراندازی و راندن جت‌پک

✅ وجود کدهایی مربوط به زیردریایی

✅ سیستم Drive-by به کلی بازسازی شده

✅ وجود کدهایی مربوط به دزدی و راندن قطار

✅ هوش مصنوعی پیشرفته برای پلیس ها و NPCها

✅ جزئیات به شدت زیاد داخل ماشین ها

✅ امکان آرایش کردن

✅ کد های دستگیری مجرمین توسط پلیس و انتقال به بازداشتگاه

✅ وجود بخش زیادی/کل ایالت فلوریدا

✅ احتمال تعامل با NPCها همچون RDR2

✅ همچنین وجود پاراگلایدر در بازی

ویدیو های مربوط به leak اون هکر رو میتونید از اینجا دریافت کنید.

هکر در اکتبر همان سال یعنی ۲۰۲۲ توسط پلیس انگلستان بازداشت شد.

در روز ۱۸ ماه May سال ۲۰۲۳ استراوس زلنیک در مصاحبه بسیار مهمی اعلام کرد :
"در چندین سال گذشته ما کسب و کارمان را برای انتشار مجموعه‎ای از پروژه‏‌های عظیم که معتقدیم ما را به سطح جدیدی از موفقیت می‌رساند، آماده کردیم.

در سال مالی 2025، با عرضه چندین عنوان بزرگ و خلاقانه، وارد دوران جدیدی شویم که معتقدیم سطح استاندارد جدیدی در صنعت بازی ایجاد می‌کند. ما انتظار داریم [تا در آن سال] به عدد 8 میلیارد دلار ارزش خالص دفتری و 1 میلیارد دلار پول عملیاتی برسیم.

همچنین پیش‌بینی می‌کنیم به سطوح بالاتری از نتایج عملیاتی مالی در سال 2026 و پس از آن برسیم"

سال مالی 2025 تیک‌تو از 1 آپریل 2024 (13 فروردین 1403) شروع و در 31 مارچ 2025 (11 فروردین 1404) پایان می‌یابد.

آپدیت مهم:در تاریخ ۸ نوامبر ۲۰۲۳ بلومبرگ به نقل از جیسون شرایر اعلام کرد GTA 6 در نوامبر معرفی و تریلر آن در اواخر نوامبر - اوایل دسامبر منتشر خواهد شد.

آپدیت مهم:در همان تاریخ ۸ نوامبر ۲۰۲۳ توسط خود راکستار و شخص سم هوسر پخش اولین تریلر GTA VI در اوایل ماه دسامبر تایید شد.

آپدیت مهم: در تاریخ ۱ دسامبر ۲۰۲۳ راکستار رسما اعلام کرد اولین تریلر GTA جدید در ۵ دسامبر به نمایش در خواهد آمد.

آپدیت مهم: در ۱۵ ماه مِی ۲۰۲۴ کمپانی TakeTwo رسما اعلام کرد که GTA 6 در پاییز سال ۲۰۲۵ (حدفاصل سپتامبر تا دسامبر) عرضه خواهد شد.​

آخرین ویرایش:
IMG_3110.png

273 روز از اولین تریلر بازی گذشته و هنوز خبری از بازی نیست! به نسبت بازی های دیگه ی راک استار بیشترین فاصله رو بین تریلر اول تا خبر جدید بعدی داشته و ما هنوز منتظریم! ( البته بجز Agent ! )

IMG_3111.jpeg

وقتی هم ازم میپرسن تو این مدت تریلر بازی رو چند بار دیدی!

View attachment videoplayback.mp4

من نمیدونم چطور بود که راکستار تو نسل هفت ۴ تا بازی ساخت یکی از یکی بهتر
نسل ۹
💩
Screenshot_2024-09-03-12-50-45-668_com.android.chrome.jpg
خدایش v فقط برای نینتندو نیومد
سال ساخت تو حلقم

من نمیدونم چطور بود که راکستار تو نسل هفت ۴ تا بازی ساخت یکی از یکی بهتر
نسل ۹
💩
View attachment 348441
خدایش v فقط برای نینتندو نیومد
سال ساخت تو حلقم
چطوری این وسط رددد۲ به اون بزرگی رو کلا ایگنور کردی؟ :))
اونو فضایی ها ساختن حتما :D
رنج عادی مدت زمان ساخت بازیهای بزرگ الان 7 ساله .
تو اون تاپیک گفتی تجهیزات به روز شدن منم گفتم اونقدری که تجهیزات به روز شده دهها برابر بیشتر اسکیل و جزییات بازیها بیشتر شده. اگه تو gta sa هر npc چیزی در حدود ۱۲۰۰ پالیگان داشته تو rdr2 هر npc حدود ۳۰تا۴۰ هزار پالیگان‌ داشته. حالا کاری ندارم فقط یه قسمت کوچیک از GTA 6 برابر خواهد بود با کل بازی سن اندریاس ولی خب مقایسه هات اصلا درست نیست. هیچ دگمه جادویی وجود نداره که راکستار هر نسل ۴ تا بازی بیرون بده. اگر میخوای اینطور بشه یه کمپانی با ۲۰ هزار نیرو میخواد که با ۱۵ تا استودیو که باهم کار میکنند بتونن نسلی چهار تا اساسینز کرید بدن که از نظر جزییات هرگز به اپن ورلدهای راکستار با مجموعا ۲ هزار نفر نیرو هم نمیرسن.
بنابراین هر آدم منطقی حاضره صبرکنه ولی یه بازی دریافت کنه که تا ۱۰ سال سرگرمش کنه.
Gta v برای همه پلتفرم ها اومد؟ حقشه هنوزم هر سه ماه داره ۵ میلیون نسخه میفروشه. اگه رو NS هم میشد بیاد خوب بود. GTA 6 هم بیاد تا ۱۰ سال همینقدر و بیشتر میفروشه و تا ۱۰ سال ملت باهاش سرگرمن. چه با خود بازی چه با قسمت انلاینش و بعدا هم با مادینگش

تو اون تاپیک گفتی تجهیزات به روز شدن منم گفتم اونقدری که تجهیزات به روز شده دهها برابر بیشتر اسکیل و جزییات بازیها بیشتر شده. اگه تو gta sa هر npc چیزی در حدود ۱۲۰۰ پالیگان داشته تو rdr2 هر npc حدود ۳۰تا۴۰ هزار پالیگان‌ داشته. حالا کاری ندارم فقط یه قسمت کوچیک از GTA 6 برابر خواهد بود با کل بازی سن اندریاس ولی خب مقایسه هات اصلا درست نیست. هیچ دگمه جادویی وجود نداره که راکستار هر نسل ۴ تا بازی بیرون بده. اگر میخوای اینطور بشه یه کمپانی با ۲۰ هزار نیرو میخواد که با ۱۵ تا استودیو که باهم کار میکنند بتونن نسلی چهار تا اساسینز کرید بدن که از نظر جزییات هرگز به اپن ورلدهای راکستار با مجموعا ۲ هزار نفر نیرو هم نمیرسن.
بنابراین هر آدم منطقی حاضره صبرکنه ولی یه بازی دریافت کنه که تا ۱۰ سال سرگرمش کنه.
Gta v برای همه پلتفرم ها اومد؟ حقشه هنوزم هر سه ماه داره ۵ میلیون نسخه میفروشه. اگه رو NS هم میشد بیاد خوب بود. GTA 6 هم بیاد تا ۱۰ سال همینقدر و بیشتر میفروشه و تا ۱۰ سال ملت باهاش سرگرمن. چه با خود بازی چه با قسمت انلاینش و بعدا هم با مادینگش
درسته پروسه ساخت بازی ها دیگه خیلی طولانی شده ولی راکستار هم استدیوی کوچیکی نیست و حتی یادمه گفتن برای ساخت rdr2 حدودا 3000 نفر کار کرده بودن

من مطمعنم اگر gta online وجود نداشت راکستار لااقل 1 بازی دیگه به جز اون دوتا توی این 11 سال عرضه کرده بود

بخش بزرگی از کار منداش درگیر قسمت انلاین هستن

• Like
Reactions: Amorfin and S0NY
ساقیو عوض کن :))
گفتم نسل 9 رد 2 برای نسل8 اومد بزرگوار
بعد تنوع این وسط کشکه اینم برای فضایاست لابد:>:D image.jpeg images.jpeg
ببین اینو دیگه هر گیمری میدونه راکستار سر v گیمرو دوشیده حالا شما خوشت اومده دنبال زیر بغل ماری با این استدلال پس gtavi برای نسل 11 هم میاد :-"

بخش بزرگی از کار منداش درگیر قسمت انلاین هستن
منبع لطفا
ساقیو عوض کن :))
گفتم نسل 9 رد 2 برای نسل8 اومد بزرگوار
بعد تنوع این وسط کشکه اینم برای فضایاست لابد:>:D View attachment 348451View attachment 348452
ببین اینو دیگه هر گیمری میدونه راکستار سر v گیمرو دوشیده حالا شما خوشت اومده دنبال زیر بغل ماری با این استدلال پس gtavi برای نسل 11 هم میاد :-"
نسل ۹ تازه تو سال چهارمه باهوش جان.
استدلال میارم میگم اسکیل بازیهای اون زمان قابل قیاس نیست اومدی یه حرف بی ربط تحویل من میدی.
باشه من ساقی رو عوض میکنم ولی حتما نمیدونی راکستار همین نسل قراره ریمیک مکس پین ۱ و ۲ رو بیرون بده.
مشکل امثال تورو من میدونم حیف نمیشه زیاد بحثو باز کرد ولی کلا بیخیال شو چون کلا داری بی ربط میگی ;)

• Smile
Reactions: blak
اینم لحاظ کنید که سم چندساله از راکستار رفته و دن اونجا دست تنهاست.
نبودش به کیفیت بازی لطمه نزنه، طولانی شدن پروسه ساخت که دیگه اجتناب ناپذیره
OpenMoji 15.0

• Wow
Reactions: Vice City FM
OpenMoji 15.0
دن الان با زن و بچه هاش الان داره تو سواحل لس آنجلس عشق و حال میکنه.
حتی نمیدونی سم کیه و دن کیه :))

دیگه چیزه به این واضحی و اون همه محتوای انلاین 3 نفری نمیسازن

فکر کن من بگم بیرون گرمه مادرم بگه منبع و مخزن کجاس
من جدیدترین آمار رو ندارم ولی سه چهار سال پیش شنیدم کلا ۳۰۰ نفر رو بخش انلاین کار میکنن که کلا یه تیم جدا هستند که کاری به پروژه های اصلی ندارند.
دولوپرهای اصلی رو قسمت سینگل پلیر بازیها کار میکنند.

OpenMoji 15.0
خداییش ترول بود یا جدی گفتی اینو؟
نمیدونسم اینا تنهایی بازی میساختن

یوزر قبلیت یادم نیس چی بود خیلی محیر العقولی همیشه

دیگه چیزه به این واضحی و اون همه محتوای انلاین 3 نفری نمیسازن

فکر کن من بگم بیرون گرمه مادرم بگه منبع و مخزن کجاس
والا اگه GTA Online بازی کنی میبینی که محتوایی که سالانه دارن میدن اتقدر بی کیفیت شده که عملا انگار کپی پیست شده. بیشتر ماشینایی هم که اضافه دارن میکنن فهمیدن که از GTA 6 بک پورت شده.
به عنوان یه پلیر قدیمی انلاینش فکر نمیکنم که تعداد زیادی روش گار کنن

• Like
Reactions: Vice City FM
والا اگه GTA Online بازی کنی میبینی که محتوایی که سالانه دارن میدن اتقدر بی کیفیت شده که عملا انگار کپی پیست شده. بیشتر ماشینایی هم که اضافه دارن میکنن فهمیدن که از GTA 6 بک پورت شده.
به عنوان یه پلیر قدیمی انلاینش فکر نمیکنم که تعداد زیادی روش گار کنن
تازه اکثرشون مال شعبه Rockstar India هستن.
شکی نیست الان یک تیم ویژه فقط دارن رو Online نسخه VI کار میکنند.
ولی شک دارم بخش انلاینش همزمان با خود VI عرضه بشه و شاید چندماه تاخیر داشته باشه

اینکه روند ساخت بازیا طولانی تر شده شکی توش نیست ولی این موردم غیر قابل انکاره که به قولی شل!کردن راکستار سر سودی بود که فکر نمیکرد از GTA online ببره و زیر دهنش مزه کرد
وگرنه من شک ندارم اگر راکستار میخواست میتونست مثل نسل ۷ به فاصله ۳-۴ سال بازیهایی با استانداردی که ازش سراغ داریم عرضه کنه ولی عمده ترین دلیلی که جلوی این موضوعو گرفت پولسازی عجیب جی تی ای انلاین بود و به همین خاطر من شخصا خیلی از راکستار شاکیم!
کاش هیچوقت gta online عرضه نمیشد که بازم همون روال نسل ۷ رو داشتیم💔

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or