Multi Platform Grand Theft Auto VI

سازنده
Rockstar
تاریخ انتشار
2025
ناشر
Take Two
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 5
  2. Xbox Series X|S
20240508_211230.jpg

تریلر اول:

View attachment YouCut_20240627_134229994.mp4

.................
لوگوی بازی

dgj5wme-327561a1-f8f9-41bd-b591-57ba244348c2.png

مروری بر وقایعی که در مورد این بازی طی سالهای گذشته رخ داد
5 مارس ۲۰۲۱ اولین اشاره رسمی به ساخت GTA جدید توسط استراوس زلنیک مدیرعامل تیک تو بود که در جدیدترین مصاحبه خودش پس از پرسش یک خبرنگار در مورد زمان معرفی بازی GTA 6 برای اولین بار بطور رسمی بدون اینکه بخواد چیزی رو تکذیب کنه با تایید ساخت این بازی گفت که به وقتش که برسد راکستار GTA 6 رو معرفی خواهد کرد این اولین واکنش رسمی تیک تو به بازی GTA 6 هست که در این تاریخ شاهد آن بودیم.

IMG_20210814_130556.png

آپدیت مهم:
در روز ۴ فوریه 2022 راکستار طی توییتی برای اولین بار رسما به ساخت GTA بعدی اشاره کرد و گفت اخبار و اطلاعات به مرور در اختیار قرار داده خواهد شد.

FOyMd1nXwAI0r-v.jpg

راکستار در توییت اشاره شده گفت:

"بسیاری از شما ها در مورد نسخه جدید فرنچایز Grand Theft Auto سوال میکنید.

با هر پروژه جدید،هدف ما همیشه این است که فراتر از آن چیزی که قبلا به شما ها ارائه کردیم حرکت کنیم.ما خوشحال هستیم که تایید میکنیم توسعه فعال نسخه بعدی در حال انجام است.
ما مشتاقانه منتظر به اشتراک گزاشتن اطلاعات بیشتر به محض آماده شدن بازی هستیم.از طرف کل تیم بابت حمایت های شما سپاسگزاریم"

در روز ۱۸ سپتامبر ۲۰۲۲ و فقط یک روز بعد از سالگرد ۹ سالگی GTA 5 یک هکر در وب سایت Gtaforums اقدام به انتشار ویدیوهایی از بیلد پری آلفا GTA 6 کرد که کامیونیتی راکستار سریعا و بعد از مرور ویدیو ها و سورس کد ها جزییاتی جالبی از GTA 6 بدست آوردند که همه آنها در اسپویلر با ترجمه فارسی میتوانید بخوانید: 👇
✅ نقشه بازی بر اساس Vice City است، اما شاهد دریاچه‌ای هستیم که کمی از میامی فاصله دارد، احتمالا بخش بزرگی از فلوریدا به عنوان نقشه‌ی GTA 6 برنامه ریزی شده است.

✅ حداقل دو شخصیت قابل بازی، احتمالا می‌توانید همدیگر را صدا بزنید (یا از همدیگر کمک بگیرید)

✅ انیمیشن های جدیدی همچون سینه‌خیز رفتن، تعامل با اسب ها، و حتی اوردوز کردن!

✅ چرخه انتخاب سلاح کاملا بازسازی شده‌است، می‌توانید بخش سیگار و کمک های اولیه را مشاهده کنید.

✅ تعداد حمل تفنگ ها بسیار محدود شده است، اما می‌توانید با کیف تعداد بیشتری حمل کنید.

✅ خودرو ها جزئیات دیوانه کننده‌ای دارند.

✅ مکان هایی همچون هتل، سوپرمارکت، رستوران، فروشگاه خرید اجناس دست دوم (برای فروش وسائلی که دزدیدیم؟) و اشاراتی به آسانسور

✅ اشاره به گرسنگی، عرق کردن، چاق شدن، رفاقت با حیوانات

✅ اجاره دوچرخه

✅ تصادف ها واقعی تر بنظر می‌رسند.

✅ فیزیک قایق ها همچون RDR 2

✅ فیزیک دامن

✅ پلیس ها پلاک شمارا به یاد خواهند داشت.

✅ مردم به حرکات شما با جزئیات تمام واکنش خواهند داد، پلیس ها کور کورانه حرکت نمیکنند و مناطق را محاصره میکنند.

✅ اتفاقات پویایی در جهان بازی همچون توریست های گم‌شده و ...

✅ تعامل با اسب و حیوانات

✅ وجود کدهایی مربوط به تیراندازی و راندن جت‌پک

✅ وجود کدهایی مربوط به زیردریایی

✅ سیستم Drive-by به کلی بازسازی شده

✅ وجود کدهایی مربوط به دزدی و راندن قطار

✅ هوش مصنوعی پیشرفته برای پلیس ها و NPCها

✅ جزئیات به شدت زیاد داخل ماشین ها

✅ امکان آرایش کردن

✅ کد های دستگیری مجرمین توسط پلیس و انتقال به بازداشتگاه

✅ وجود بخش زیادی/کل ایالت فلوریدا

✅ احتمال تعامل با NPCها همچون RDR2

✅ همچنین وجود پاراگلایدر در بازی

ویدیو های مربوط به leak اون هکر رو میتونید از اینجا دریافت کنید.

هکر در اکتبر همان سال یعنی ۲۰۲۲ توسط پلیس انگلستان بازداشت شد.

در روز ۱۸ ماه May سال ۲۰۲۳ استراوس زلنیک در مصاحبه بسیار مهمی اعلام کرد :
"در چندین سال گذشته ما کسب و کارمان را برای انتشار مجموعه‎ای از پروژه‏‌های عظیم که معتقدیم ما را به سطح جدیدی از موفقیت می‌رساند، آماده کردیم.

در سال مالی 2025، با عرضه چندین عنوان بزرگ و خلاقانه، وارد دوران جدیدی شویم که معتقدیم سطح استاندارد جدیدی در صنعت بازی ایجاد می‌کند. ما انتظار داریم [تا در آن سال] به عدد 8 میلیارد دلار ارزش خالص دفتری و 1 میلیارد دلار پول عملیاتی برسیم.

همچنین پیش‌بینی می‌کنیم به سطوح بالاتری از نتایج عملیاتی مالی در سال 2026 و پس از آن برسیم"

سال مالی 2025 تیک‌تو از 1 آپریل 2024 (13 فروردین 1403) شروع و در 31 مارچ 2025 (11 فروردین 1404) پایان می‌یابد.

آپدیت مهم:در تاریخ ۸ نوامبر ۲۰۲۳ بلومبرگ به نقل از جیسون شرایر اعلام کرد GTA 6 در نوامبر معرفی و تریلر آن در اواخر نوامبر - اوایل دسامبر منتشر خواهد شد.

آپدیت مهم:در همان تاریخ ۸ نوامبر ۲۰۲۳ توسط خود راکستار و شخص سم هوسر پخش اولین تریلر GTA VI در اوایل ماه دسامبر تایید شد.

آپدیت مهم: در تاریخ ۱ دسامبر ۲۰۲۳ راکستار رسما اعلام کرد اولین تریلر GTA جدید در ۵ دسامبر به نمایش در خواهد آمد.

آپدیت مهم: در ۱۵ ماه مِی ۲۰۲۴ کمپانی TakeTwo رسما اعلام کرد که GTA 6 در پاییز سال ۲۰۲۵ (حدفاصل سپتامبر تا دسامبر) عرضه خواهد شد.​

آخرین ویرایش:
دقیقا تکنیک ساده سازی مشخصی هم دارن، npc ها دونه دونه نیستن، گروهی هستن و چنتا انیمیشن محدود رو لوپ میکنن، اصن ساده ترش، تماشاچی های فیفا و pes که خیلی بیشترن
اما آیا چیزی که تو این صحنه ساحل میبینی با اونا یکی میکنی؟
اصلا خود کات سین خودش یکجور تکنیک ساده سازیه، مثل تک دمو، شما میای و یه مسیر رو بدون دخالت پلیر رندر میگیری، پس دستت بازتره برا شلوغتر کردنش، مثلا چون شات ها محدوده، فقط اون چیزی که جلوی دوربینه درست عمل میکنه، اینهمه بازی حتی خود بازیهای راکستار که با dev code دوربین رو موقع کات سینها ازاد میکنن و پشت دوربین رو میبینی که همه کثافت کاریها رو اصطلاحا دادن زیر فرش :D یا همون ساده سازی
اصلا تعریف تک دمو همینه که با کنار گذاشتن پلیر، نهایت قدرت خام رندر رو نمایش بدی
تو گیم پلی اثر گذاری پلیر خیلی چند وجهی تر و پیچیده تر از اثریه که تو کات سین داینامیک میزاره، لباس عوض کردن، یا اینکه یک رخداد زمانی رو استارت بزنی که وسط کات سین نتیجه بده خیلی محدودتر از اینه که وسط گیم پلی آزادی کامل داره هر کار بخواد بکنه
آسمون ریسمان نباف

سوال ساده:
گیم پلی GTA 6 رو دیدی تاحالا؟
اگه نه پس راجب یک سری توهمات حرف نزن بذار هر موقع که گیمپلی اومد اگر نقصی داشت بیا اینجا رو آباد کن

گیم پلی GTA 6 رو دیدی تاحالا؟
اگه نه پس راجب یک سری توهمات حرف نزن
این چه فاز عصبی ورداشتی، راکستار یک چیز ورای تصور نشون داده، یک عده میگن خداست و باید بهش سجده کرد، من دارم مخالفت میکنم چرا جنگیش میکنی، 10 بار اینجا به همه میگی ایگنور کنن، خب خودت پا حرفت باش ایگنور کن،
جواب:
نه ندیدم، اگه دیده بودیم که این بحثا نبود، جا آمپر چسبوندن یکم فکر کن، قیاس کن، مگه تو دیدی که میگی هست؟ داریم استنتاج قیاسی میکنیم نه استقرایی، اگه همه شواهد موجود بود که بحثی شکل نمیگرفت
راستی خبر رو خودتون گذاشتید که exdev گفته اینا کات سینه، حرف اونم قبول نداری؟

مدیریت سرمون درد گرفت از این بحث های طولانی
خواهشن یه تاپیک بزنید دوستان برن اونجا تا زمان عرضه بحث کنن
انگار این بحث ها فایده ای هم داره
جز اینکه بیخودی دارن تاپیک رو شلوغ میکنن

با اينكه موافقم با حرفاات ولى بنظرم اشتباهه هركى ازاده بياد حرفشو بزنه تا وقتيكه بى احترامى نكرده باشه حالا هرچقدر كشش بده حق ازادى بيان هركسيه اونى كه مثل من حوصله نداره يا نميخاد بحث كنه نميخونه راحت ازش رد ميشه حالا هى تاپيك اپديت بشه بياد بالا

به فرض که بازی 2025 بیاد و میشه حدود 12 فاصله بین نسخه قبلی حالا اگر تو این 12 سال راکاستار به طور میانگین به 2000 هزار کارمندش ماهی 10000 دلار حقوق بده میشه حدود 2 میلیارد 800 میلیون دلار ! حالا باقی مخارجم بماند
البته این فرمول محاسبه هزینه ساخت بازی بنظرم دقیق نباشه.
اولین نکته اینه که هر کارمندی ۱۰ هزار دلار حقوق نمیگیره و فکر کنم میانگین بگیریم به ۴ هزار دلار نزدیک تر باشه.
مورد بعدی که وجود داره تدام کار این ۲ هزار نفر هست. خیلی از بخش های بازی مثل موشن کپچر و صدا و ... عملاً در مراحل بعدی وارد میشن و بعد از اینکه تمام ایده ها جمع شدن و خط کلی مشخص شد اجرا میشند.
مثلاً ممکنه موشن کپچر بازی ظرف ۲ سال تموم بشه اونم چون عنوان خیلی هیولاست وگرنه بازی های دیگه تو چند ماه تمومه.
پس افرادی که درگیر موشن کپچر هستن تنها ۲ یا ۳ سال این حقوق رو دریافت میکنند و اون هم نه تمام افراد بلکه تیم اصلی موشن کپچر و بازیگرها تنها برای ایفای نقش و صداشون میان.
فکر کنم عددی که بطور مداوم روی بازی کار‌کنند حدود ۵۰۰ نفر باشه که بازم خیلی خیلی عدد بزرگی به حساب میاد و جز راکستار از عهده هیچ شرکتی بر نمیاد.
در کل وقتی هزینه بازی های جدید نزدیک به ۲۵۰ میلیون دلار میشه کاملاً منطقی هست که GTA VI بیش ۱ میلیارد دلار هزینه ساختش باشه.
البته در کنار همه اینها هزینه تبلیغات هست که شاید به اندازه خود ساخت بازی برای T2 آب بخوره.
اما خب راکستار چیزی تحویل میده که تا الان ده صفحه جلو رفته و به سختی میشه باور کرد اون چیزی که دیدیم قابلیت اجرا روی پلی استیشن ۵ رو داشته باشه. اونم در حالی که همین هفته پیش همه میگفتیم پس کی قراره نسل نهم رو ببینیم؟
اما راکستار کاری کرد که واقعاً وارد نسل نهم بشیم. همه بازی گرافیک نیست و فیزیک و هوش مصنوعی و شبیه سازی و ... به همون اندازه مهم هستن و چون باقی شرکت ها عملا یا نمیتونن و یا نمیخوان(بدلیل گشادی) این موارد رو اجرایی کنن، ساخته راک استار عملا مثل معجزه میمونه.

این چه فاز عصبی ورداشتی، راکستار یک چیز ورای تصور نشون داده، یک عده میگن خداست و باید بهش سجده کرد، من دارم مخالفت میکنم چرا جنگیش میکنی، 10 بار اینجا به همه میگی ایگنور کنن، خب خودت پا حرفت باش ایگنور کن،
جواب:
نه ندیدم، اگه دیده بودیم که این بحثا نبود، جا آمپر چسبوندن یکم فکر کن، قیاس کن، مگه تو دیدی که میگی هست؟ داریم استنتاج قیاسی میکنیم نه استقرایی، اگه همه شواهد موجود بود که بحثی شکل نمیگرفت
پس اگر ندیدی فکت نده لطفا.
من برای تمام پستهام اولش عبارت به" نظر من یا فکر میکنم " میذارم چون نظر شخصیم رو دارم میگم و ممکنه اشتباه باشه ولی جنابعالی از در فکت مطلق داری بحث می‌کنی. شما داری در مورد چیزی بحث میکنی و شک وارد می‌کنی که عملا هنوز وجود خارجی نداره و کسی ندیده . پس چطور وقتی گیمپلی ندیدی چطور میتونی بقول خودت قیاس کنی؟

ایگنور کردن شما هم ظاهرا فایده ای نداره چون جنابعالی هدفت بحث منطقی نیست من شمارو خوب میشناسم. هدفت فقط برهم زدن جو فرومه. اینها رو به کسی بگو که تورو نشناسه.

از خدام بود که هدفت بحث منطقی بود حاضر بودم تا صبح بشینیم راجب این مسایل بحث کنیم اما هدفت فقط رو اعصاب رفتن و برهم زدن نظم فرومه

• Like
Reactions: soheil_63
یک مورد باید در نظر گرفت حتا استودیو ها که بازی های انحصاری چه برای ps وچه برای Xbox تولید می کنند و تحت مالکیت شرکت مادر هستن هم با اینکه دسترسی بسیار وسیع تری به اطلاعات سخت افزاری دارن و میتونن به افراد متخصص که در توسعه سخت افزار حضور داشتن دسترسی پیدا کنن و بعضاً دارای انجین های اختصاصی هستن بازهم وقتی شما به یک بازی انحصاری در اول نسل نگاه می کنید با انحصاری که همون استودیو در اواخر نسل منتشر می‌کنه تفاوت رو کاملا احساس می کنید در حالی که از نظر تئوری اونها باید بتونن تمام قدرت سخت افزاری رو در همون اول نسل تمام کمال استفاده کنن و حالا فکر کنید یک استودیو میاد و بازی redead2 منتشر می کنه و می‌بینید که پرفورمنس بازی از تمام انحصاری اون شرکت ها یک سروگردن بالاتر اینجاست که می فهمید که بحث سر اینکه چقدر منابع و چه مقدار وقت در دسترس هست و بحث انجین شرکت مورد بحث

• Like
Reactions: graywolf
اما آیا تو این صحنه شما همچین چیزی میبینی؟
خب مگه شما صحنه تیر زدن و ری اکشن بهش رو دیدین که میگین نمیشه؟
اینجا چیزی که دستمونه یکی اینه که تکنیکهایی برای کاهش بار پردازش وجود داره که شما هم یکیش رو قبولش دارید. فرضا اگر از 60 نفر NPC در ساحل هر 4 نفر یک مدل پردازش پنیک بگیرن 60 مدل پنیک تبدیل میشه به 15 مدل پنیک که 4 برابر بار پردازش پنیک رو کم میکنه. ضمن اینکه قرار نیست 4 نفر گروهی و با هم پنیک نشون بدن توزیعش در نقاط مختلف صحنه و دور و نزدیک بودن و پشت مانع قرار گرفتن و سرعت صحنه و تداخل ویژوال افکت و حرکت دوربین و کلی چیز دیگه باعث میشه متوجه نشیم هر 4 نفر تکراری هستن.
مورد دیگه ای که داریم سابقه راکستاره که تا الان من ندیدم تریلر رو دانگرید کنه. بنابر این چه دلیلی داریم که بگیم حتما نمیشه؟

کلا بحث داره فرسایشی میشه و بنظرم بهتره تموم بشه.

با اينكه موافقم با حرفاات ولى بنظرم اشتباهه هركى ازاده بياد حرفشو بزنه تا وقتيكه بى احترامى نكرده باشه حالا هرچقدر كشش بده حق ازادى بيان هركسيه اونى كه مثل من حوصله نداره يا نميخاد بحث كنه نميخونه راحت ازش رد ميشه حالا هى تاپيك اپديت بشه بياد بالا
من ۱۴ ساله اینجام
خیلی کم تو بحث شرکت میکنم و داخل تاپیک ها دنبال نظرات و بحث های شیرین هستم
بعضی بحث های این تاپیک دیگه سردرد شده میخوای رد کنی هم باید طومار رد کنی
جای اینکه بیان نکات باحال تریلر رو نقد کنن چسبیدن به گرافیک و گیم‌پلی ، اونم به شرکتی شک دارن که آخرین بازیش هنوز که هنوزه جزئیاتش فوق‌العاده ست و هربار بازی میکنی روح و روانت جلا پیدا می‌کنه از این همه زیبایی

خب مگه شما صحنه تیر زدن و ری اکشن بهش رو دیدین که میگین نمیشه؟
اینجا چیزی که دستمونه یکی اینه که تکنیکهایی برای کاهش بار پردازش وجود داره که شما هم یکیش رو قبولش دارید. فرضا اگر از 60 نفر NPC در ساحل هر 4 نفر یک مدل پردازش پنیک بگیرن 60 مدل پنیک تبدیل میشه به 15 مدل پنیک که 4 برابر بار پردازش پنیک رو کم میکنه. ضمن اینکه قرار نیست 4 نفر گروهی و با هم پنیک نشون بدن توزیعش در نقاط مختلف صحنه و دور و نزدیک بودن و پشت مانع قرار گرفتن و سرعت صحنه و تداخل ویژوال افکت و حرکت دوربین و کلی چیز دیگه باعث میشه متوجه نشیم هر 4 نفر تکراری هستن.
مورد دیگه ای که داریم سابقه راکستاره که تا الان من ندیدم تریلر رو دانگرید کنه. بنابر این چه دلیلی داریم که بگیم حتما نمیشه؟

کلا بحث داره فرسایشی میشه و بنظرم بهتره تموم بشه.
من صحنه تیر زدن رو ندیدم
ولی صحنه ساحل و اون npc های AC رو که همه دیدیم؟
دانگرید نیست چون اینگیمه و نشون نداده که کارکتر داره تو اون ساحل راه میره
اوکی منم بحث رو جمع میکنم، اگر دوست داشتید به این سوال جواب بده، چه جواب بدید یا نه من دیگه ریپلای نمیکنم:
آیا این گزاره رو "در کات سین منابع نسبت به گیم پلی آزادتره و میشه صحنه رو سنگین ترش کرد"
قبول دارید؟

• Like
Reactions: pouria.sh
باتوجه به تریلر من یه حدسی از داستان بازی دارم:

بنظرم لوسیا از اول توی زندان نیست.. بلکه اول با جیسون آشنا میشه و بعد بلندپروازی هاش رو به جیسون میگه اونم قبول می کنه که باهم شروع کنن به دزدی، و این کارو تا جاهای خوبیم جلو میبرن، ولی خب کارا خوب پیش نمیره و یکی از این دزدی هاشون که از آدمای گنگ و پولداری بوده باعث میشه لوسیا بیافته زندان (همون جای لاکچری که بلوند و آرایش کرده است).. اینجا است که جیسون باید اون رو از زندان فراری بده (که این مرحله رو یادمه میگفتن هست)

در نتیجه لوسیا از ابتدا زندان نیست و اون قضیه جی پی اسی که به پاشه مربوط به اوایل بازی نیست برای همینه که در تریلر اون وسیله رو توی پاش نمی بینیم.. چون هنوز اوایل دزدی هاشون هست و هنوز به جای سفت کار نرسیدن

که بنظرم بعد از فرار از زندان هم تارگت رو میزارن سراغ اون بد من داستان که باعث زندان رفتن لوسیا میشه یا شایدم اصلن خبر ندارن و داستان پیچیده تر میشه..

صرفن یه حدس بود با توجه به صحنه های تریلر :D

پ.ن: البته جیسون فراریش نمیده، بلکه آزاد میشه و پابند میخوره چون اگر بنا باشه فرار کنه دیگه پا بند معنا نداره، و این باعث میشه خیلی از مراحل رو باید جیسون بره چون لوسیا نمیتونه از یه محدوده خارج بشه

آخرین ویرایش:
من امروز برای بار نمیدونم چندم دوباره تریلر رو دیدم
IMG_1068.jpeg

چندتا نکته ی جدید هم که توی ردیت اشاره کردن و ندیدم اینجا کسی اشاره کنه
اولین نکته ی باحال باتوجه به نحوه دست گرفتن اسلحه بنظر میرسه جیسون چپ دست باشه
IMG_1064.jpeg
IMG_1065.jpeg
مورد بعدی اینکه این شوگر ددیه بنظر میرسه از روی شخصیت جف بزوس گرفته باشن.
IMG_1063.jpeg
اون صحنه ی قایق سواری رو از روی سریال Miami Vice برداشتن
IMG_1062.jpeg
یه نفر اومده گفته از بازی اطلاع داره و یه لیک داستانی از بازی رفته
IMG_1067.jpeg

در اخر هم اینکه تعداد زیادی ویدیوی تحلیلی از تریلر بازی منتشر شده ولی یکی از بهترین و موشکافانه ترین ویدیوهای تحلیلی که تا به حال دیدم رو اینجا میذارم که به نکات ریزی اشاره میکنه که تا بحال ندیدم کسی متوجهش شده باشه. حتما ببینید.

View attachment twittervid.com_NikTekOfficial_6016a6.mp4
پ.ن:
IMG_1066.jpeg

من صحنه تیر زدن رو ندیدم
ولی صحنه ساحل و اون npc های AC رو که همه دیدیم؟
دانگرید نیست چون اینگیمه و نشون نداده که کارکتر داره تو اون ساحل راه میره
اوکی منم بحث رو جمع میکنم، اگر دوست داشتید به این سوال جواب بده، چه جواب بدید یا نه من دیگه ریپلای نمیکنم:
آیا این گزاره رو "در کات سین منابع نسبت به گیم پلی آزادتره و میشه صحنه رو سنگین ترش کرد"
قبول دارید؟
تو منو یاد کامیونیتی ضد واکسن ها در زمان کووید میندازی که هنوز واکسن ها نیومده بودن حرف از میکروچیپ و عقیم شدن میزدن.

الانم جنابعالی داری در مورد چیزی حرف میزنی که مطلقا هنوز از دید ماها وجود نداره و عملا ۱۰ صفحه این تاپیک شده پافشاری شما در اینکه هرچی تو تریلر هست تو گیمپلی نیست .

مثال تریلرها و بازی نهایی رددد۲ رو زدم حتی حاضر نشدی راجبش جوابی بدی. پس دیدی اینجا قصد شما بحث منطقی نیست فقط میخوای حرف خودتو بزنی درحالیکه پست بقیه رو اصلا نمیخونی. اینجاست که شائبه پیش میاد .

الان هم نظرت را گفتی که گیمپلی بازی هیچ بویی از این تریلر نخواهد برد ،باشه، شما نظرت اینه، OK .
ولی چرا داری بازم ادامه میدی؟ به نظرت این همه اصرار و درآوردن صدای کاربرها را چه اسمی میشه براش گذاشت جز ترول و عوض کردن مسیر تاپیک .

باتوجه به تریلر من یه حدسی از داستان بازی دارم:

بنظرم لوسیا از اول توی زندان نیست.. بلکه اول با جیسون آشنا میشه و بعد بلندپروازی هاش رو به جیسون میگه اونم قبول می کنه که باهم شروع کنن به دزدی، و این کارو تا جاهای خوبیم جلو میبرن، ولی خب کارا خوب پیش نمیره و یکی از این دزدی هاشون که از آدمای گنگ و پولداری بوده باعث میشه لوسیا بیافته زندان (همون جای لاکچری که بلوند و آرایش کرده است).. اینجا است که جیسون باید اون رو از زندان فراری بده (که این مرحله رو یادمه میگفتن هست)

در نتیجه لوسیا از ابتدا زندان نیست و اون قضیه جی پی اسی که به پاشه مربوط به اوایل بازی نیست برای همینه که در تریلر اون وسیله رو توی پاش نمی بینیم.. چون هنوز اوایل دزدی هاشون هست و هنوز به جای سفت کار نرسیدن

که بنظرم بعد از فرار از زندان هم تارگت رو میزارن سراغ اون بد من داستان که باعث زندان رفتن لوسیا میشه یا شایدم اصلن خبر ندارن و داستان پیچیده تر میشه..

صرفن یه حدس بود با توجه به صحنه های تریلر :D
یه تئوری هم هست که میگه اتفاقاتی که تو تریلر بازی در رابطه با لوسیا نشون دادن درواقع برعکس یا reverse اش کردن. تایم لاینش اینجوریه :D

View attachment rapidsave.com_the_trailer_tells_lucias_story_in_reverse-ymdh81emmn4c1-480.mp4

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or