اخه اقا سپهر كه پست ميده من با سر ميرم تو لُب تاب بايد جوابشو بدم ديگه:dاین چرت و پرت های مسخره چیه که نوشتن یه عده؟ با شاتگان فلان میکنم و ... شما هم خواهشن جواب ندید و اگر موردی دیدید گزارش کنید و تاپیک رو به بیراهه نکشید.
؟
قاطی بری راحتره D: ....دوستان بازی از نظر مراحل فرعی و ... که تکراری نمیشه ؟ چون هرموقع اول مراحل اصلی رو رفتم سر بیشتر بازی ها مراحل فرعی از نظر نحوه کار و گیمپلی تکراری شده و بیخیلش شدم . این چطوره چون نسل قبل بازی نکردم و الانم داستانیش رو به اتمامه؟
بعد بخوایم مراحل فرعی + اصلی رو بریم کامل + FREAKING ها چقدر طول میکشه ؟
دلم نمیخواد این بازی تموم بشه![]()
توی قسمت داستانی وقتی از طریق اینترنت گوشی ماشین سفارش میدم میگه غیر قابل دسترسه! چه جوری میشه ماشین خرید؟
خیر .... :bighug::d:dدوستان بازی ارزش خرید داره یا خیر؟

b-)

دوستان بازی از نظر مراحل فرعی و ... که تکراری نمیشه ؟ چون هرموقع اول مراحل اصلی رو رفتم سر بیشتر بازی ها مراحل فرعی از نظر نحوه کار و گیمپلی تکراری شده و بیخیلش شدم . این چطوره چون نسل قبل بازی نکردم و الانم داستانیش رو به اتمامه؟

سلام .دوستان این آپدیت هایی که منتشر شده چه کار میکنن؟
مراحل فرعی همون Strangers and Freaks هستندوستان بازی از نظر مراحل فرعی و ... که تکراری نمیشه ؟ چون هرموقع اول مراحل اصلی رو رفتم سر بیشتر بازی ها مراحل فرعی از نظر نحوه کار و گیمپلی تکراری شده و بیخیلش شدم . این چطوره چون نسل قبل بازی نکردم و الانم داستانیش رو به اتمامه؟

توی قسمت داستانی وقتی از طریق اینترنت گوشی ماشین سفارش میدم میگه غیر قابل دسترسه! چه جوری میشه ماشین خرید؟
دوستان بازی ارزش خرید داره یا خیر؟

دلیل اینکه ماشین های این بازی هیچوقت لایسنس نبودن چیه؟
بعید میدونم دلیلش این باشه چون تو LA Noire همه ماشینا لایسنس بود احتمالآ خود سازنده خودرو ها نمیخوان علل خصوص فراری نمیخواد که ماشیناش تو بازیها لایسنس میشه یا پورشه که زیر نظر EA ـههزینه بیشتر برای راک استار
یکی از دلایلی که نسخه PC تاخیر زدن همینه
چون بلافاصله بعد عرضه نسخه PC براش هزاران MOD با ارم و لوگوی اصلی ماشینها و... طراحی میکنن
بازی از هر نظری عالیه و بی نقص ولی این افت فریم توی خیابونا وقتی داری با سرعت میری و یکم شلوغ میشه به شدت اذیت میکنه . تازه یه باگ هم هست که رو ماشین کاستومایز کرده توربو و موتور اینا میندازی سرعتش کمتر هم میشه
نمیخوان بعد این همه مدت یه اپدیت بدن واسه این 2تا ؟
طرفای خونه قبلی مایکل و ترور توی شهر که میرم از دم افت فریم بعضی مواقع تیک کوچیک داره .
پ.ن : من دقیقا نفهمیدم توی داستان بازی نقش این پلیس های FIB برای ترور و فرانکلین چیه ؟ اصلا این ماموریتایی که ماکیل و ترور و اینا برای این مامورا انجام میدن چی هست و دلیلش چیه ؟ یکی منو دقیق موجه کننه ممنونش میشم![]()