Multi Platform Grand Theft Auto V

سازنده
Rockstar
تاریخ انتشار
September 2013
ناشر
Rockstar
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
این چرت و پرت های مسخره چیه که نوشتن یه عده؟ با شاتگان فلان میکنم و ... شما هم خواهشن جواب ندید و اگر موردی دیدید گزارش کنید و تاپیک رو به بیراهه نکشید.
اخه اقا سپهر كه پست ميده من با سر ميرم تو لُب تاب بايد جوابشو بدم ديگه:d

دوستان بازی از نظر مراحل فرعی و ... که تکراری نمیشه ؟ چون هرموقع اول مراحل اصلی رو رفتم سر بیشتر بازی ها مراحل فرعی از نظر نحوه کار و گیمپلی تکراری شده و بیخیلش شدم . این چطوره چون نسل قبل بازی نکردم و الانم داستانیش رو به اتمامه :( ؟
بعد بخوایم مراحل فرعی + اصلی رو بریم کامل + FREAKING ها چقدر طول میکشه ؟
دلم نمیخواد این بازی تموم بشه :((

دوستان بازی از نظر مراحل فرعی و ... که تکراری نمیشه ؟ چون هرموقع اول مراحل اصلی رو رفتم سر بیشتر بازی ها مراحل فرعی از نظر نحوه کار و گیمپلی تکراری شده و بیخیلش شدم . این چطوره چون نسل قبل بازی نکردم و الانم داستانیش رو به اتمامه :( ؟
قاطی بری راحتره D: ....
مراحل اصلیش هم همچین کم نبود در کل !
توی progression هم میزنه چقدر از بازی رو کلا رفتی.
کامله کردن کلیش شاید 30 ساعت اینا .بخوای همه چی رو بری و collectible و .... شاید 50 ساعت.

توی قسمت داستانی وقتی از طریق اینترنت گوشی ماشین سفارش میدم میگه غیر قابل دسترسه! چه جوری میشه ماشین خرید؟

1.باید گاراژ داشته بشی..(هر کاراکتر یه گاراژ مشخص توی شهر هستش اونو میتونه بخره)

2. باد گاراژت جا داشته باشه...

بازی اونقدر سرگرم کننده هست که حد اقل خیلی سختگیر باشی چند ماهی درگیرش بشی چون بعد از آفلاین میتونی آنلاینو شروع کنی که مراحلش خیلی گسترده تر از آفلاین هست همچنین طوریه که مراحلش تکراری نمیشه آنلاین چون هربار به یه عده آدم جدید میری و اتفاقات جدید و ... درضمن همین آفلاین بخوای کل collectible ها رو جمع کنی کلی وقت میبره
فقط یادت نره تو آنلاین احترام کسب کنی LoL :))

سلام .دوستان این آپدیت هایی که منتشر شده چه کار میکنن؟

Content اضافه!!!
مثلا توی آپدیت Flight School یه جت آموزشی , لباس خلبان , یه ماشین کلاسیک و 3 تا تفنگ به بازی اضافه شد

- - -ویرایش - - -

مراحل فرعی همون Strangers and Freaks هستن:دی:|
بنظر من پشت هم مرحله نرو!!! من توی بازی های اپن ورلد یه مرحله میرم 1 ساعت تو محیط میچرخم و الکی کار انجام میدم دوباره یه مرحله و به همین ترتیب....:دی:دی:دی
اصن پشت هم رفتن مراحل یه بازی اپن ورلد ارزششو زیر سوال میبره!
اگه از این روش بری فک کنم بالا 100 ساعت بشه!!!(من تو نسل قبل بازیو 100% کردم فقط به مدت 1 سال توی محیط چرخیدم و Roleplay انجام دادم!!!!:دی:دی

- - -ویرایش - - -

توی قسمت داستانی وقتی از طریق اینترنت گوشی ماشین سفارش میدم میگه غیر قابل دسترسه! چه جوری میشه ماشین خرید؟

دو تا امکان هست:
1.گاراژ داری ولی جا نداری(فک نکنم این باشه)
2.اصن گاراژ نخریدی!!!

گاراژ ها برای هر شخصیت بصورت زیره:
فرانکلین توی Groove street معروف که نزدیک ساحله هستش!!!
ترور دقیقا توی خیابونی هست که تفنگ فروشی با shooting range هست!!
مایکل یه خیابون که از خونش بیای پایین بپیچی سمت چپ میرسی بهش

- - -ویرایش - - -

دوستان بازی ارزش خرید داره یا خیر؟

اسمش GTA ـه!!!
این اسمو دیدی بدون اینکه سوالو اینا بپرسی با مخ برو بخرش!!!:دی:دی

:دی
af109f5f5b9b077e85b96a5b87096106.jpg
6ffee961af15b2c3c5e6b041ada02680.jpg

بازی از هر نظری عالیه و بی نقص ولی این افت فریم توی خیابونا وقتی داری با سرعت میری و یکم شلوغ میشه به شدت اذیت میکنه . تازه یه باگ هم هست که رو ماشین کاستومایز کرده توربو و موتور اینا میندازی سرعتش کمتر هم میشه :|
نمیخوان بعد این همه مدت یه اپدیت بدن واسه این 2تا ؟
طرفای خونه قبلی مایکل و ترور توی شهر که میرم از دم افت فریم بعضی مواقع تیک کوچیک داره .

پ.ن : من دقیقا نفهمیدم توی داستان بازی نقش این پلیس های FIB برای ترور و فرانکلین چیه ؟ اصلا این ماموریتایی که ماکیل و ترور و اینا برای این مامورا انجام میدن چی هست و دلیلش چیه ؟ یکی منو دقیق موجه کننه ممنونش میشم :دی

آخرین ویرایش:
دلیل اینکه ماشین های این بازی هیچوقت لایسنس نبودن چیه؟

هزینه بیشتر برای راک استار

یکی از دلایلی که نسخه PC تاخیر زدن همینه
چون بلافاصله بعد عرضه نسخه PC براش هزاران MOD با ارم و لوگوی اصلی ماشینها و... طراحی میکنن
بعید میدونم دلیلش این باشه چون تو LA Noire همه ماشینا لایسنس بود احتمالآ خود سازنده خودرو ها نمیخوان علل خصوص فراری نمیخواد که ماشیناش تو بازیها لایسنس میشه یا پورشه که زیر نظر EA ـه
راکستار هم از اون شرکتا نیست که خرج نکنه ناسلامتی یکی از پرطرفدارترین بازیهاست
ولی واسم عجیبه که چطور بازی The Getaway سونیکه رو ps2 بود همه ماشیناش لایسنس بود

بازی از هر نظری عالیه و بی نقص ولی این افت فریم توی خیابونا وقتی داری با سرعت میری و یکم شلوغ میشه به شدت اذیت میکنه . تازه یه باگ هم هست که رو ماشین کاستومایز کرده توربو و موتور اینا میندازی سرعتش کمتر هم میشه :|
نمیخوان بعد این همه مدت یه اپدیت بدن واسه این 2تا ؟
طرفای خونه قبلی مایکل و ترور توی شهر که میرم از دم افت فریم بعضی مواقع تیک کوچیک داره .

پ.ن : من دقیقا نفهمیدم توی داستان بازی نقش این پلیس های FIB برای ترور و فرانکلین چیه ؟ اصلا این ماموریتایی که ماکیل و ترور و اینا برای این مامورا انجام میدن چی هست و دلیلش چیه ؟ یکی منو دقیق موجه کننه ممنونش میشم :دی

افت فریم آره اما وقتی ماشینی رو تیون میکنی قشنگ معلومه که سرعتش بهتر میشه
اونا از مایکل گاف دارن و این دو تا هم به خاطر مایکل همکاری میکنن :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or