از بین میره کلا بهتره سیو کنی بازی روسلام دوستان، بالأخره امروز اون ماشین فضایی رو گرفتم، سریع گذاشتم گاراج
فقط یه سؤال داشتم ،اگه این ماشین گم یا منفجر بشه مثل ماشین اصلی دوباره میاد یا از بین میره کلاً ؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
فقط از نسل قبل یعنی از روی ps3 و xbox360 میتونی کارکتر انتقال بدی تا جایی که میدونم امکانش نیست با اکانت جدیدسلام میخوام تو ps4 یه اکانت جدید بسازم کارکتر Gta رو که تو یه اکانت دیگه بازي میکنم رو از طریقه سوشیال کلاب بندازم رو اکانت جديد امکانش هست ? راهنمايي کنید لطفا
دوستان من بازی رو قبلا ریجن 1 داشتم و تا اواخر بازی رفتم
الان بازی رو خریدم دوباره ریجن 2 ـه و الان سیو ـی ندارم ، میخواستم ببینم جایی هست که من بتونم سیو های بازی رو دانلود کنم برای ps4
سیو قسمت سینگل پلیر نه ولی میتونی کارکتر جی تی ای آنلاینتو انتقال بدیدوستان چطور میتونم سیو بازی رو از xbox360 به xbox one انتقال بدم؟
خیر راهی برای نمایش نیستدوستان یه سوال .
تو بازی مثل اساسین، کارهای فرعی که میشه تو ماموریتها انجام داد را هم گوشته تصویر مینویسه و GTA V همچین قابلیتی داره.
ولی مشکل اینجاست که برخلاف اساسین، تو GTA V وقتی من ماموریت را تموم میکنم تازه مینویسه چه کارهای فرعی هم برای صد در صد کردن ماموریت میتونستی انجام بدی ( مثل مثلا هدشات کردن 6 نفر ) و البته میشه ماموریت را دوباره تکرار کرد.
الان سوالم اینه که هیچ راهی نیست که مثل اساسین، در هنگام انجام دادن ماموریت، لیست کارهای فرعی را هم بشه دید؟
فكر نكنم راهي باشه،مگه نرم افزارش رو اندرويد نيست؟؟يكي از مسخره ترين موارده مرتبط به gta همين اپه
دوستان راهی هست بدون app بشه Chop happiness رو پر کرد؟ چون آیفون/آیپد ندارم
آره الان جستجو کردم دیدم هستبا راهنمایی یوتیوب آسونهفكر نكنم راهي باشه،مگه نرم افزارش رو اندرويد نيست؟؟يكي از مسخره ترين موارده مرتبط به gta همين اپه