نفهمیدم کلا این لینک چیه. سیوای هر پروفایل و اکانت توی PS4 فقط مختص به خودش هستممنون . پس چرا اینجا این یارو سیو خودشو گذاشته GTAV PS4 Game Save - NextGenUpdate
ینی 107 مگ الکی داره می ره ؟ اون کویک سیو چی کار می کنه ؟
نفهمیدم کلا این لینک چیه. سیوای هر پروفایل و اکانت توی PS4 فقط مختص به خودش هست
کوییک سیو هم واسه اینه که دقیقا از جایی که سیو کردی بازی لود بشه. به طور مثال شما یه دونه جت از فرودگاه برداشتی. میخوای بمونه. کوییک سیو میزنی و بعدا اگه از این کوییک سیو استفاده کنی، بازی از وسط آسمون و جایی که سوار جت هستی شروع میشه
کوییک سیو واسه همینه دیگه. لینک هم که اصلا دری وریه. سیو هر نفر فقط واسه خودشه.ینی شما می گی لینکه سرکاریه ؟ فهمیدم ینی پس من می تونم با یه شخصیت یه جایی از شهر وایستم و کوییک سیو کنم . بعد که دوباره اون سیو رو لود کردم دقیقا از همونجا می یاد ؟ پس اون تخته چی می گه وقتی می تونی انقد راحت سیو کنی ؟!!
اپدیت GTA Online - Lowriders هست ، اگه میخوای دوباره انلاین بزنی اپدیت کن اگرم نه که هیچی !واسه منم اپذیت 1 گیگ و 400 امده باید دوباره اپذیت کنم ؟ یا کار خاصی باید انجام بدم
خیر رفیق امکان پذیر نیستسلام دوستان ميشه اكانت انلاين gta v رو انتقال بدم از رو ps4 روى xbox one و هر وقت خواستم روى ps4 يا xbox one جدا بازى كنم ??
اوایل کمی گیج میشی ولی کم کم راه می افتیدوستان آموزشی برای بازی آنلاینش وجود نداره؟من سر در نیاوردم!
از دوستان کسی فانتوم دزدیده؟من عکساشو تو نت دیدم.
با بعضی isp ها مشکل داره این سرورامن هر کار که میشد برای وصل شدن به سرورا کردم ولی نمیشه با 100 مدل mtu و dns حتی با فیلنر شکن ! جالبه که با اینترنت همراه اول تونستم وصل بشم ولی خیلی لگی بود !
دقیقا مشکل منه اینعجب داستانیه من همه چیز رو تست کردم نشد که نشد
از تو هیچ وسیله نقلیه ای شلیک نمیکنه
Gesendet von meinem SM-N910F mit Tapatalk