Multi Platform Grand Theft Auto V

سازنده
Rockstar
تاریخ انتشار
September 2013
ناشر
Rockstar
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
وقتی یکی از شخصیتها کشته میشه بعد از اینکه از بیمارستان بیرون میاد 5000 دلار از پولش کم میشه (هزینه های درمانی کمرشکنه :d)
حالا اگه کسی پول نداشته باشه چی میشه؟ واسه همیشه میمیره؟ یا اقساط هم قبول میکنن؟

من چون از اولش میلیاردر بودم (با گلیچ سهام) نمیتونم این مورد رو امتحان کنم

قطعا اون جا مثل ایران نیس طرف پول نداشته باشه بزارن بمیره :d با هرچه قدر که پول داشته باشه درستش میکنن :))

وقتی یکی از شخصیتها کشته میشه بعد از اینکه از بیمارستان بیرون میاد 5000 دلار از پولش کم میشه (هزینه های درمانی کمرشکنه :d)
حالا اگه کسی پول نداشته باشه چی میشه؟ واسه همیشه میمیره؟ یا اقساط هم قبول میکنن؟

من چون از اولش میلیاردر بودم (با گلیچ سهام) نمیتونم این مورد رو امتحان کنم
من امتجان کردم اگه زیر 5000 دلار داشته باشی حسابت صفر میشه .

دوستان این دی ال سی GTA Online Heists اگر دانلود کنم بعد به بخشه GTA Online اضافه میشه ؟یا خودش یه بخشه که باید بریم داخلش دوباره کراکتر بسازیم و از اول پول جمع کنیم؟

سلام دوستان
من تازه این بازی رو گرفتم و شنیدم که یه نرم افزار موبایل هست که باهاش باید سگتون رو تربیت کنید که بهتون تو بازی(دزدی) کمک کنه!!!!!حالا اگه حقیقت داره میشه لینک این نرم افزار موبایل رو بزارید خودم هرچی تو سایت راک استار گیم گشتم پیدا نکردم
با تشکر

سلام دوستان
من تازه این بازی رو گرفتم و شنیدم که یه نرم افزار موبایل هست که باهاش باید سگتون رو تربیت کنید که بهتون تو بازی(دزدی) کمک کنه!!!!!حالا اگه حقیقت داره میشه لینک این نرم افزار موبایل رو بزارید خودم هرچی تو سایت راک استار گیم گشتم پیدا نکردم
با تشکر
سلام منم تازه بازی گرفتم دیدیم تو توضیحات اسم نرم افزارو اینم لینک دانلودشه

ios : https://itunes.apple.com/en/app/grand-theft-auto-ifruit/id697056811?mt=8

اندروید : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rockstargames.ifruit&hl=en

حجمشم 146 مگابایت هست .برا اینم که بتونی از play store گوگل دانلودش کنی باید بری تو قسمت setting موبایلت .بعدش قسمت اپلیکیشن و بعد all program از اونجا بری برنامه play store پیدا کنی و بعد clear data بزنی وبعد رو گوشیت برنامه p s i p h one که ف ی ل ت ر ش ک ن هست اجرا کنی بعد که بری تو store چون ای پی ایران دیگه نیست دیتا قبلی وجود نداره میشه دانلود کرد

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or