Multi Platform Grand Theft Auto V

سازنده
Rockstar
تاریخ انتشار
September 2013
ناشر
Rockstar
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
من یه دو سه روزه GTA گرفتم آنلاین که می خوام برم پیغام rockstar game services unavailable میده و کلا جوین نمیشه . کسی راه حلی واسه این موضوع داره ؟ Nat Type:2 با سرعت 512 دارم . کیلزون راحت میتونم آنلاین بزنم

من یه دو سه روزه GTA گرفتم آنلاین که می خوام برم پیغام rockstar game services unavailable میده و کلا جوین نمیشه . کسی راه حلی واسه این موضوع داره ؟ Nat Type:2 با سرعت 512 دارم . کیلزون راحت میتونم آنلاین بزنم

دادش حداقل صفه آخرو میخوندی بعد پست میزاشتی.....

مشکل 99 درصد از ISP و باید ISP عوض کنی....

دادش حداقل صفه آخرو میخوندی بعد پست میزاشتی.....

مشکل 99 درصد از ISP و باید ISP عوض کنی....
اصلا منطقی نیست ربط دادنش به ISP من FIFA و Killzone و COD مشکل ندارم روی PC هم چند تا بازی آنلاین بازی می کنم همه راحت می تونم بازی کنم،طبق اون چیزی که ساپورت راکستار گذاشته بازی از پورت های عمومی PSN استفاده می کنه پس نمی تونه به ISP ربط داشته باشه، احتمالا بازی یه مشکلی داره . حالا صبر می کنم نسخه PC بازی را هم می گیرم ببینم چی میشه هر چند که مطمئنم روی PC مشکلی نباید داشته باشه .

اصلا منطقی نیست ربط دادنش به ISP من FIFA و Killzone و COD مشکل ندارم روی PC هم چند تا بازی آنلاین بازی می کنم همه راحت می تونم بازی کنم،طبق اون چیزی که ساپورت راکستار گذاشته بازی از پورت های عمومی PSN استفاده می کنه پس نمی تونه به ISP ربط داشته باشه، احتمالا بازی یه مشکلی داره . حالا صبر می کنم نسخه PC بازی را هم می گیرم ببینم چی میشه هر چند که مطمئنم روی PC مشکلی نباید داشته باشه .

مگه سرورای kz و cod و FIFA با سرورای راکستار یکیه؟؟؟

همین الان خیلی ها هستن که فقط با GTA مشکل دارن ..... بعضیا تونستن با صحبت کردن با ISP حل کنن بعضیا بی خیال شدن بعضی ها هم رفتن یه ISP دیگه من خودم الان TLOU و KZ خیلی بهتر از GTA میتونم بازی کنم ...

این همه آدم دارن بازی می کنن و داشتن از نسل قبل بازی می کردن حالا بازی مشکل داره؟؟؟

مگه سرورای kz و cod و FIFA با سرورای راکستار یکیه؟؟؟

همین الان خیلی ها هستن که فقط با GTA مشکل دارن ..... بعضیا تونستن با صحبت کردن با ISP حل کنن بعضیا بی خیال شدن بعضی ها هم رفتن یه ISP دیگه من خودم الان TLOU و KZ خیلی بهتر از GTA میتونم بازی کنم ...

این همه آدم دارن بازی می کنن و داشتن از نسل قبل بازی می کردن حالا بازی مشکل داره؟؟؟
لول .
خودت داری می گی TLOU و KZ بهتر از GTA بازی می کنی و خیلی های دیگه هم فقط با GTA مشکل دارند پس اگه مشکل از GTA ،راکستار و سرورهاش نیست پس از کجاست ؟

لول .
خودت داری می گی TLOU و KZ بهتر از GTA بازی می کنی و خیلی های دیگه هم فقط با GTA مشکل دارند پس اگه مشکل از GTA ،راکستار و سرورهاش نیست پس از کجاست ؟

خوبی داداش WT PPhase ؟؟؟

راکستار سروراش درسته مشکل از نت ایرانه و یعضی از ISP های ایرانی به ساپورتشم بگ یه سری داستان در مورد روتر و اینا میگه که آخرشم به جایی نمیرسی بعضی مواقع هم اونا خودشون میگن ISP عوض کن...

در رابطه با همین که بعضی از ISPها با سرورهای راک‌استار مشکل دارن، می‌خوام بدونم صبانت هم مشکل داره با سروراش یا وصل می‌شه؟ اگه کسی نت صبانت داره ممنون می‌شم جواب بده.
سلام
من دارم. آی اس پی بدی نیست واسه بازی آنلاین... تو لایو X360 و XOne که تست کردم مشکلی نبود.

برادرم داخل اکانت خودش کد چیت تو جی تی ای زده الان من با اکانتم رفتم تروفی نداد یعنی تروفی این بازی برای کل کنسول بسته شده یا فقط اکانت ؟

رو خط تلفنمون اکثر isp ها جواب نمیده!

تو بازی های دیگه هم مشکلی ندارم بدون لگ راحت بازی میکنم.

قبلا هم گفتم همشهری هامون با مخابرات انلاین میزنن .

نسل قبل هم رو x360 انلاین بازی کردم .سرورها یکی هست پس مشکل چیه ؟

این چند وقته هم سرعت یه مقدار کاهش پیدا کرده .

شما یه راه حل بدید من چی کار کنم؟
زنگ بزنم پشتیبانی چی بگم؟

رو خط تلفنمون اکثر isp ها جواب نمیده!

تو بازی های دیگه هم مشکلی ندارم بدون لگ راحت بازی میکنم.

قبلا هم گفتم همشهری هامون با مخابرات انلاین میزنن .

نسل قبل هم رو x360 انلاین بازی کردم .سرورها یکی هست پس مشکل چیه ؟

این چند وقته هم سرعت یه مقدار کاهش پیدا کرده .

شما یه راه حل بدید من چی کار کنم؟
زنگ بزنم پشتیبانی چی بگم؟

1-سرورای نسل قبل با نسل جدید فرق داره...(احتمال زیاد حتی سرورای psn هم با لایو فرق داشته باشه)

2-نت ایران که حساب کتاب نداره من خودم مثلا تا 6 ماه پیش میتونستم دوتا بازی کنم ولی الان همش تایم آوت میشه و فقط با کاهش پینگ میشه بازی کرد که توی اون حالت چون وصل میشی به سرور کاهش پینگ و از اونجا به اینترنت مشکلی پیش نمیاد....

3-اینجا برو پی گیری کن http://forum.bazicenter.com/thread93675/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or