بازی رو دو روزه گرفتم
دیروز اپدیتش تموم شد خواستم برم تو gta online
نوشت سرویس در دسترس نیست
امروز همین پیامو میده:/
اگه در دسترس نیست چطور بقیه بازی میکنن؟
مشکل از کحاست؟
مخابرات که خیلیا دارن و بازی میکنن!مشکل از نت شماست و 99 درصد هم باید ISP عوض کنی ولی میتونی باز کردن پورت و اینارم امتحان کنی....(99درصد اینا جواب نمیده چون دیگه مودمای جدید خودشون پرتایی که یه نرم افزار یا وسیله می خوان و باز میکنه) ویا به ISP زنگ بزنی بلکن به جایی رسیدی......
مخابرات که خیلیا دارن و بازی میکنن!
نسل قبل من رو 360 بازی کردم gta online رو
از نت من ۳۰۰ مگابایت مونده ممکنه از اون باشه؟
مخابرات که خیلیا دارن و بازی میکنن!
نسل قبل من رو 360 بازی کردم gta online رو
از نت من ۳۰۰ مگابایت مونده ممکنه از اون باشه؟
این ماشین دقیقا نه ولی من هم رفتم این جا ماشین تیون شده عجیبی بود حالا عکس ها رو میزارمدوستان کسی تا حالا این ماشینو پیدا کرده؟
این ماشین دقیقا نه ولی من هم رفتم این جا ماشین تیون شده عجیبی بود حالا عکس ها رو میزارم
نه من پارس آنلاین هستم بدون مشکل و در سریعترین فرصت وصل میشم.(اهواز)دوستان در شرف تغییر ISP هستم به پارس آنلاین ، با سرور های راک* به مشکل نمیخورم ؟
قرار شده سرویس 16 مگ تضمینی بدن بهم تازه هم نمایندگی آورده امیدوارم به مشکل نخورم از دست پینگ مخابرات ...نه من پارس آنلاین هستم بدون مشکل و در سریعترین فرصت وصل میشم.(اهواز)
پارس آنلاین خیلی خوبه برای بازی به نظرم.سرویس گیم هم داره که من فعال کردم ،پینگم هم با سرور های اروپایی بیشتر مواقع روی 90 هست.قرار شده سرویس 16 مگ تضمینی بدن بهم تازه هم نمایندگی آورده امیدوارم به مشکل نخورم از دست پینگ مخابرات ...