والا من اینترنت دو مگ مخابرات دارم و هنوز نتونستم وصل شم؟!:d
اگر عكس ها نيومد اينجا بريد :بهترين شركت براي بازي انلاين پارس انلاينه من ٢ مگ محدود دارم عاليه پينگم براي لندن هم ٩٨ هست
- - -ویرایش - - -
خب پس این فرضیه هم با شکست مواجه شد !!
آقا ما بریم همون بتلفیلدمون و بزنیم ، اصلا GTA به ما نیمده
آی اس پیت چی هست؟آره یکی از انتخاب هام همون مخابراته ! . میگیرم احتمالا ، حالا به عنوان back up بد نیست باشه توو خونه !
ولی تا ۵۱۲ نامحدود بیشتر نمیدن انگار
- - -ویرایش - - -
خب پس این فرضیه هم با شکست مواجه شد !!
آقا ما بریم همون بتلفیلدمون و بزنیم ، اصلا GTA به ما نیمده
نمیشه.
راستی کسی interactive map رو اگر خواست : GTA 5 Map - IGN
با قیلترشکن برین!!
این نقشه انلاین کار می کنه ، کسی افلاینشو سراغ نداره؟
هنگ آور3 بودآره اون یخ سازه تو فیلم هنگ اووِر هم هست ازش شمارشو یادم نیست 1 یا 2 یا 3 :biggrin1:
کلا برای هتل و کافه و رستوران و ... از این یخ ساز ها میزارن حتی چک کنی وقتی بیرون میارتشون کلا یخ زدن و میلرزن :d
والا من دومین باره دارم بازیو تموم میکنم جایی ندیدم با برد ایمیل بازی کنیم ، مطمئنی چشم بصیرت نداری ؟ شاید با ارواح داری ارتباط برقرار میکنی :d
شاید یه برد دیگه باشه یا احتمالش هست از طرف FIB باشه اما من خودم به چشم خودم پیکر بی جان برد رو دیدم LOL :d
آی اس پیت چی هست؟
پتیاک اونجا سرویس نمی ده؟شرکت رسانه گستر ، Adsl نیست ، از این دیش های رادیوییه ! کیفیتشم خوبه
پتیاک اونجا سرویس نمی ده؟
لستر توی یکی از مراحل اشاره می کنه یه اروپایی که داخل لیبرتی سیتی بوده قرار بوده بیاد که نشده متاستفانهبزار تو اسپویلر بابا من تا وسطش خوندم دیگه بقیه رو نخوندم :d چون اوایل بازی هستم! از بس ول میچرخم وقت ندارم مراحل داستانی رو برم!راستی این نیکو بلیک که گفتی چی بود؟ همون نیکو بلیک خودمون؟!! iv؟