badboymadi
کاربر سایت
نه باو!دوستان این بازی 2 نفره آفلاین هم میشه ؟؟؟؟![]()
co-opآفلاین چیه؟!
مگه ماریو ــه؟!
:d
نه باو!دوستان این بازی 2 نفره آفلاین هم میشه ؟؟؟؟![]()
دوستان من میخوام Gta V : Collector's edition رو بگیرم ، خب اما نمیدونم از چه سایتی بگیرم ، سایت خود راکستار یا GTA پیش فروش میکنه ؟؟؟؟
راستی اینم با همون Rage engine ساخته میشه ؟
من تو فيسبوق خوندم خيلي جا خوردم پچر هم واست ميگه اگه رو پيسي نياد و رو نسل بعد هم نياد خيلي فروششون افت ميكنهنیمدونم این اخبار رو راجب جی تی ای 5 میدونستین یا به ولی پیشه خودم گفتم بهتر با شما هم این اخبار رو در میان بزارم:
جی تی ای 5 قراره برای xbox 360 و ps3 بیاد که Michael Pacher باور داره این اتفاق بر روی فروش راک استار تاثیر میزاره.
جی تی ای 5 قراره برای این نسل و 1 2 ماه قبل از عرضه ی xbox one و ps4 به بازار عرضه شه.
Michael Pachter اینطوری چنتا سوال رو جواب داده:
"If u have a ps3 and gta 5 comes out"
said pachter:is there any impediment to buying it?no.does that impact your decision to buy a next-gen?no"
ایا شما با Pachter موافقین؟
من تو فيسبوق خوندم خيلي جا خوردم پچر هم واست ميگه اگه رو پيسي نياد و رو نسل بعد هم نياد خيلي فروششون افت ميكنه
راک استار جواب داده که کسانیکه 360 و پلی 3 دارن تعدادشون خیلی زیاده-پس 100 درصد فروشش بالاست
تا کنسولهای جدید بیان و بخواد بین مردم جا بیوفته و مردم تهیه کنن یه نمه طول میکشه-پس بنظرم بهترین کارو کرده راک استار(عرضه برای 360 و پلی 3)
واسه پیسی هم صد در صد میاد .حالا شاید یه کمی دیر تر از کنسولا ولی میاد...پی سی چی ؟؟؟ پی سی که همه دارن..
![]()
این عکس مایکل بدجوری شبیه مکس پین شده.نه؟