badboymadi
کاربر سایت
نه باو!دوستان این بازی 2 نفره آفلاین هم میشه ؟؟؟؟
co-opآفلاین چیه؟!
مگه ماریو ــه؟!
:d
نه باو!دوستان این بازی 2 نفره آفلاین هم میشه ؟؟؟؟
دوستان من میخوام Gta V : Collector's edition رو بگیرم ، خب اما نمیدونم از چه سایتی بگیرم ، سایت خود راکستار یا GTA پیش فروش میکنه ؟؟؟؟
راستی اینم با همون Rage engine ساخته میشه ؟
من تو فيسبوق خوندم خيلي جا خوردم پچر هم واست ميگه اگه رو پيسي نياد و رو نسل بعد هم نياد خيلي فروششون افت ميكنهنیمدونم این اخبار رو راجب جی تی ای 5 میدونستین یا به ولی پیشه خودم گفتم بهتر با شما هم این اخبار رو در میان بزارم:
جی تی ای 5 قراره برای xbox 360 و ps3 بیاد که Michael Pacher باور داره این اتفاق بر روی فروش راک استار تاثیر میزاره.
جی تی ای 5 قراره برای این نسل و 1 2 ماه قبل از عرضه ی xbox one و ps4 به بازار عرضه شه.
Michael Pachter اینطوری چنتا سوال رو جواب داده:
"If u have a ps3 and gta 5 comes out"
said pachter:is there any impediment to buying it?no.does that impact your decision to buy a next-gen?no"
ایا شما با Pachter موافقین؟
من تو فيسبوق خوندم خيلي جا خوردم پچر هم واست ميگه اگه رو پيسي نياد و رو نسل بعد هم نياد خيلي فروششون افت ميكنه
راک استار جواب داده که کسانیکه 360 و پلی 3 دارن تعدادشون خیلی زیاده-پس 100 درصد فروشش بالاست
تا کنسولهای جدید بیان و بخواد بین مردم جا بیوفته و مردم تهیه کنن یه نمه طول میکشه-پس بنظرم بهترین کارو کرده راک استار(عرضه برای 360 و پلی 3)
واسه پیسی هم صد در صد میاد .حالا شاید یه کمی دیر تر از کنسولا ولی میاد...پی سی چی ؟؟؟ پی سی که همه دارن..
این عکس مایکل بدجوری شبیه مکس پین شده.نه؟