Grand Theft Auto V | Xbox 360 [اخطار: پست اول تاپیک خوانده شود]

نیمدونم این اخبار رو راجب جی تی ای 5 میدونستین یا به ولی پیشه خودم گفتم بهتر با شما هم این اخبار رو در میان بزارم:
جی تی ای 5 قراره برای xbox 360 و ps3 بیاد که Michael Pacher باور داره این اتفاق بر روی فروش راک استار تاثیر میزاره.
جی تی ای 5 قراره برای این نسل و 1 2 ماه قبل از عرضه ی xbox one و ps4 به بازار عرضه شه.
Michael Pachter اینطوری چنتا سوال رو جواب داده:
"If u have a ps3 and gta 5 comes out"
said pachter:is there any impediment to buying it?no.does that impact your decision to buy a next-gen?no"
ایا شما با Pachter موافقین؟

خدا کنه داستان سراییش خیلی قوی تر شده باشه ... با داستان قبلیا که اصلا حال نکردیم...
راستی اینم با همون Rage engine ساخته میشه ؟؟ کسی میدونه؟

Last edited by a moderator:
نیمدونم این اخبار رو راجب جی تی ای 5 میدونستین یا به ولی پیشه خودم گفتم بهتر با شما هم این اخبار رو در میان بزارم:
جی تی ای 5 قراره برای xbox 360 و ps3 بیاد که Michael Pacher باور داره این اتفاق بر روی فروش راک استار تاثیر میزاره.
جی تی ای 5 قراره برای این نسل و 1 2 ماه قبل از عرضه ی xbox one و ps4 به بازار عرضه شه.
Michael Pachter اینطوری چنتا سوال رو جواب داده:
"If u have a ps3 and gta 5 comes out"
said pachter:is there any impediment to buying it?no.does that impact your decision to buy a next-gen?no"
ایا شما با Pachter موافقین؟
من تو فيسبوق خوندم خيلي جا خوردم پچر هم واست ميگه اگه رو پيسي نياد و رو نسل بعد هم نياد خيلي فروششون افت ميكنه

من تو فيسبوق خوندم خيلي جا خوردم پچر هم واست ميگه اگه رو پيسي نياد و رو نسل بعد هم نياد خيلي فروششون افت ميكنه

راک استار جواب داده که کسانیکه 360 و پلی 3 دارن تعدادشون خیلی زیاده-پس 100 درصد فروشش بالاست
تا کنسولهای جدید بیان و بخواد بین مردم جا بیوفته و مردم تهیه کنن یه نمه طول میکشه-پس بنظرم بهترین کارو کرده راک استار(عرضه برای 360 و پلی 3)

راک استار جواب داده که کسانیکه 360 و پلی 3 دارن تعدادشون خیلی زیاده-پس 100 درصد فروشش بالاست
تا کنسولهای جدید بیان و بخواد بین مردم جا بیوفته و مردم تهیه کنن یه نمه طول میکشه-پس بنظرم بهترین کارو کرده راک استار(عرضه برای 360 و پلی 3)

پی سی چی ؟؟؟ پی سی که همه دارن..

دوستان نگرانیتون درباره نسخه PC واقعا بی مورده.100% میاد ولی با تاخیر چندماهه.فوقش! اگه خوده V نیومد یه DLC میزارن تنگش و ریلیز میکنن.مثله نسخه IV EFLC.

actual_1370959388.png

این عکس مایکل بدجوری شبیه مکس پین شده.نه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or