Grand Theft Auto V | Xbox 360 [اخطار: پست اول تاپیک خوانده شود]

اون اوایل که سان آندریاس رو گرفته بودم خیلی یه چیزش حال میداد..اونم این بود که چیت نداشتم مسافر کشی میکردم تا پول گیرم بیاد..
آخرشم پس از مدتها تونستم یه خونه بخرم :دی

اصلاً چیزی که GTA رو از بقیه بازیهای هم سبک جدا می کنه همین چیت بید
خدایی بعضی هاش خیلی مزّه میده
ما تو سان اندریاس کلّی خودمونو با رمز مجهز می کردیم بعد میرفتیم بالای ساختمون پلیسو شش ستاره میکردیم(اونم با رمز)بعد اونا با تمام تجهیزات به ما یرش می اوردند ما هم تک و تنها بالای ساختمن با RPG تیر بی نهایت همشونو آش و لاش می کردیم.

اصلاً چیزی که GTA رو از بقیه بازیهای هم سبک جدا می کنه همین چیت بید
خدایی بعضی هاش خیلی مزّه میده
ما تو سان اندریاس کلّی خودمونو با رمز مجهز می کردیم بعد میرفتیم بالای ساختمون پلیسو شش ستاره میکردیم(اونم با رمز)بعد اونا با تمام تجهیزات به ما یرش می اوردند ما هم تک و تنها بالای ساختمن با RPG تیر بی نهایت همشونو آش و لاش می کردیم.
:-o
دقیقآ دیشب حوصلم سر رفته بود! رفتم رمز ها رو زدم داشتم همین حرکات رو انجام میدادم!

Baguvix رمز....

مطابق رسم همیشگی Rockstar، بازی تو E3 نمایش نداره :دی

Rockstar skipping E3, but has plans to reveal more about GTA 5 over the summer.

Rockstar will not be attending E3, parent company Take-Two has confirmed.

Instead, the publisher intends to reveal more details about GTA 5 at events dotted throughout the summer.

"This year, our labels will not have a booth on the show floor," said Take-Two president Karl Slatoff during the company's financial results last night (via Seeking Alpha).

"Both Rockstar Games and 2K have instead decided to focus their marketing and PR efforts on a series of events throughout the spring and summer. Our team, however, will be present at the show, and we look forward to seeing many of you there."

"Our philosophy on the show is that we like the show, we participate in a meaningful way in the show," he later added. "It's a great place for the industry to get together, and we're highly supportive of it. This year it just didn't make sense for us at the same level."

Rockstar's E3 absence joins sister company 2K, which confirmed last month that it would not be exhibiting at the show.

E3 begins in just a few short weeks on June 11, where the majority of publishers are expected to offer more details on their next-gen line-up.

GTA V won't be shown at E3, confirms Take-Two -- PlayStation Universe

بابا ناسلامتی بازی 4 ماه دیگه میخواد عرضه بشه یه تریلر درست حسابی از گیم پلی بازی نمیدن بیرون این چه وضعشه آخه !!!
داری سیاست های راکستارو زیر سوال میبری؟ :-/:d راکستار با اینکه کاراش عجیبه ولی نمیدونم چی میشه ولی آخرش به شدت جواب میده. یعنی هیچ ناشر و سازنده ای فکر نکنم باشه که بازی به این بزرگی رو توی وبسایت خودشون و به صورت کاملا یهویی معرفی کنه. :d با این حال بازم به شدت موفق بود و تونستند بازی رو سر زبونا بندازن.
همچنین مطمئن باش تا زمان اومدن بازی اونقدر تریلر و مخصوصا اسکرین شات میاد که کل بازی رو بدونی دیگه. دقیقا مثل کاری که سر Red Dead Redemption کرد. تا 4،5 ماه به عرضه بازی مونده هیچ اطلاعات خاصی نبود ولی بعد اون زمان اینترنت سرشار از شات های RDR بود. من جای شما بودم آرزو میکردم هیچ تریلر و شاتی از بازی نیاد و حداقل اگه اومد من نبینم تا از بازی لذت ببرم.

خدایی عاشق این کارای rockstar هستم .برای یک بازی 5 سال ادمو منتظر میزاره ولی بهترین چیزو عرضه میکنن .با کلی تحول و تغییر:))

نه مثل cod که هر سال یکی میاد

همچنین مطمئن باش تا زمان اومدن بازی اونقدر تریلر و مخصوصا اسکرین شات میاد که کل بازی رو بدونی دیگه. دقیقا مثل کاری که سر Red Dead Redemption کرد. تا 4،5 ماه به عرضه بازی مونده هیچ اطلاعات خاصی نبود ولی بعد اون زمان اینترنت سرشار از شات های RDR بود. من جای شما بودم آرزو میکردم هیچ تریلر و شاتی از بازی نیاد و حداقل اگه اومد من نبینم تا از بازی لذت ببرم.
باو مگه همین Max Payne 3 نبود؟! با این Gameplay Seriesـشون دیگه داشتن حال آدمو بد میکردند:|
دیگه دقیقا میدونستم که کجا چه اتفاقی قراره بیفته.من نمیدونم بازم چرا بعضیا نگران تریلر از گیم پلی اند؟!
فقط امیدوارم با یه بازی طولانی طرف باشیم.

آقا ما که سن آندریاس با اون کیفیت رو بالای 10 بار تموم کردیم.
تو کامپیوتر و Xbox...و تاهمین الان تو این سال 2 بار تمومش کردم.
به نظرتون جی تی ای V بیاد..تا چندسال چند بار تمومش میکنیم؟؟؟!آیا؟؟!!

Liberty Island خیلی حال میده ! من میرم کنار تیر چراغ برق ، رمز ماشین میزنم بعدش با ماشینه تند تند دستی میکشم و مردم رو زیر ماشین له میکنم :| چه کیفی میده :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or