Grand Theft Auto V | Xbox 360 [اخطار: پست اول تاپیک خوانده شود]

یکی دیگه از بدی های IV به نظرم کمبود تفریح ها و امکاناتش بود!
تو GTA: SA می‌رفتی موهاتو می‌دی، انواع و اقسام لباس، انواع و اقسام شهر و مکان های مختلف، تنوع فوق العاده وسایل نقلیه زمینی و هوایی، مراحل فان و چیت های فوق العاده جذاب باعث می‌شه که تا اینجا بهترین GTA عمرم باشه! یا شاید هم بهترین بازی عمرم! ولی مثل این که قراره تبدیل بشه به GTA V :x

یکی از تفریح های من اسپورت کردن ماشین بود :دی
خدا رو شکر این مورد برگشته :دی
ای کاش بشه با اوتوبوس هواپیما هم مسافر کشی کرد :دی
اصلا GTA به مینی گیم هاش ـه :bighug:

من از تفریحاتم در GTA های قدیم این بود :
هیچکی به جز ما نمیتونست شنا کنه برای همین همه رو با هزار بدبختی سمت آب میبردم و غرق میرکدم :دی تو وایس سیتی که خودمم نمیتونستم شنا کنم جلو هتل یه بندر بود فکر کنم مردم قدم میزدند من هم تیر میزدم بهشون تو آب میوفتادند =))
هروقتم تاکسی میگرفتم بعد رسیدن به مقصد راننده رو میکشتم و پولمو میگرفتم :دی

اول که تأیید شد 3 تا شخصیتٌ کنترل میکنیم توو بازی یکم خورد توو ذوقم ولی بعده 3 تا تریلر اخیر خیلی خوشم اومد از اینکار چون هر کدوم یه استایلی دارن مایکل مثلاً در کنار جرم و جنایتاش وظایف پدریشو داره;100% mission هایی که مربوط به خانوادشه رو شاهد میشیم,فرنکلین که همش گنگ بازیو این کارا.......!ترور ام که کله خریه واسه خودش:d

الان تفریحاتونو گفتین منم یه مورد یادم اومد:تو SA با دوستم 2 نفره بازی میکردیم یه وانت ورمیداشتیم یکی رانندگی میکرد یکی میرفت اون پشت,می رفتیم توو اتوبانا ملّتٌ میکشتیم:d

بنظرم علت اینکه خیلی ها از IV خوششون نیومد واقع گرایانه تر شدنش بود که این تو نسخه های قبلی GTA کمتر دیده میشد. اون Funی که قبلا داشتو نداشت. البته این واسه من مشکلی نبود ولی خیلی ها ازین موضوع ناراحت بودن. بنظرم Rockstar تونسته تو V یه چیزی رو ارائه بده که هر دوی Fun و Simulation توش وجود داره. چیزی که من دوست دارم. واقع گرایی در حالی که بازی لذت بخش باشه.

من از تفریحاتم در GTA های قدیم این بود :
هیچکی به جز ما نمیتونست شنا کنه برای همین همه رو با هزار بدبختی سمت آب میبردم و غرق میرکدم :دی تو وایس سیتی که خودمم نمیتونستم شنا کنم جلو هتل یه بندر بود فکر کنم مردم قدم میزدند من هم تیر میزدم بهشون تو آب میوفتادند =))
هروقتم تاکسی میگرفتم بعد رسیدن به مقصد راننده رو میکشتم و پولمو میگرفتم :دی

چیته رفتنه ماشین روی آب توی وایس سیتی خدا بود!:d

من که عااااااااشق تیونینگ ماشین بودم.و اینکه با جت پک برم تو فرودگاه پلیس 6 ستاره شه.با هواپیما فرار کنم
امیدوارم تو آی وی بشه هم فضاهایی مثل Red Dead رو داشته باشه..مثل بیابون و کوه و....و بشه اسب سوار شد و شکار کرد..و راه در آمد های بازی خیلی زیاد باشه

من که عااااااااشق تیونینگ ماشین بودم.و اینکه با جت پک برم تو فرودگاه پلیس 6 ستاره شه.با هواپیما فرار کنم
امیدوارم تو آی وی بشه هم فضاهایی مثل Red Dead رو داشته باشه..مثل بیابون و کوه و....و بشه اسب سوار شد و شکار کرد..و راه در آمد های بازی خیلی زیاد باشه
دوست عزیز قرن21 اسب کجا بود تو بیابان؟؟؟ اگرم بوده تا الان همرو خوردن :دی ولی دور از شوخی بیابان و بقیه مناطق تایید شدن نگران نباش یک بازی بسازن یک وجب CHEAT روش باشه :d

دوست عزیز قرن21 اسب کجا بود تو بیابان؟؟؟ اگرم بوده تا الان همرو خوردن :دی ولی دور از شوخی بیابان و بقیه مناطق تایید شدن نگران نباش یک بازی بسازن یک وجب CHEAT روش باشه :d
منظورم اینه که مرحله داشته باشه بری تو بیابون با این دل دهاتی ها بهت اسب بدن بری حال کنی

داشتم به این فکر میکردم که وقتی بازی به دستم رسید
از کجاش شروع کنم
مرحله برم یا بچرخم تو شهر
حالا کجای شهر بگردم،برم فرودگاه سوار هواپیما بشم یا برم تو دریا یا برم کوه
کلا حق انتخاب های زیادی داری که باعث میشه این بازی به نسبت بازیهای دیگه متمایز باشه
به نظرم واچ داگز رو لوله میکنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or