karamooz
کاربر سایت
امیدوارم بیشتر از روی san andreas الگو برداری بشه تا iv
موافقم.محیط آی وی کلا یه جورایی دلگیر بود
ولی باز من فکر میکنم محیطاش بیشتر بره به سمت vice city با امکانات بیشتر بهتره.محیطای vice city خیلی زنده و fun بودنموافقم.محیط آی وی کلا یه جورایی دلگیر بود
هروقتم تاکسی میگرفتم بعد رسیدن به مقصد راننده رو میکشتم و پولمو میگرفتم
من از تفریحاتم در GTA های قدیم این بود :
هیچکی به جز ما نمیتونست شنا کنه برای همین همه رو با هزار بدبختی سمت آب میبردم و غرق میرکدم تو وایس سیتی که خودمم نمیتونستم شنا کنم جلو هتل یه بندر بود فکر کنم مردم قدم میزدند من هم تیر میزدم بهشون تو آب میوفتادند
هروقتم تاکسی میگرفتم بعد رسیدن به مقصد راننده رو میکشتم و پولمو میگرفتم
دوست عزیز قرن21 اسب کجا بود تو بیابان؟؟؟ اگرم بوده تا الان همرو خوردن ولی دور از شوخی بیابان و بقیه مناطق تایید شدن نگران نباش یک بازی بسازن یک وجب CHEAT روش باشه :dمن که عااااااااشق تیونینگ ماشین بودم.و اینکه با جت پک برم تو فرودگاه پلیس 6 ستاره شه.با هواپیما فرار کنم
امیدوارم تو آی وی بشه هم فضاهایی مثل Red Dead رو داشته باشه..مثل بیابون و کوه و....و بشه اسب سوار شد و شکار کرد..و راه در آمد های بازی خیلی زیاد باشه
منظورم اینه که مرحله داشته باشه بری تو بیابون با این دل دهاتی ها بهت اسب بدن بری حال کنیدوست عزیز قرن21 اسب کجا بود تو بیابان؟؟؟ اگرم بوده تا الان همرو خوردن ولی دور از شوخی بیابان و بقیه مناطق تایید شدن نگران نباش یک بازی بسازن یک وجب CHEAT روش باشه :d