aryan1
کاربر سایت
من دیسک اول رو تو هارد و دیسک دوم رو تو فلش 16گیگ نصب کردم.دیگه به لنز فشار نمیاد ولی باید دیسک اول همیشه تو دستگاه باشه
Disk 2 بايد تو دستگاه باشه
MADRIDISTA
من دیسک اول رو تو هارد و دیسک دوم رو تو فلش 16گیگ نصب کردم.دیگه به لنز فشار نمیاد ولی باید دیسک اول همیشه تو دستگاه باشه
بله دیسک دوم باید تو دستگاه باشهDisk 2 بايد تو دستگاه باشه
MADRIDISTA
دوستان این خرید بورسُ سهام و اینجور چیزا رو میشه حالت عادی هم تو بازی انجامشون داد یا فقط مختص آنلاینِ بازی هستن؟!!!:d
اونوقت چجوری باید بورس خرید و سرمایه گذاری کرد؟!!من فک میکردم این کارا فقط مختص آنلاین هستش!!!:dفقققققققققطططططططططططط مخصوص......
آفلاين هست
MADRIDISTA
اونوقت چجوری باید بورس خرید و سرمایه گذاری کرد؟!!من فک میکردم این کارا فقط مختص آنلاین هستش!!!:d
خیلی وقته بازی رو تموم کردم!همینجوری میخواستم ببینم میشه آفلاین سهام خرید یا نه!!!:dبايد بري تو
Phone<internet<money&services<LCN
بعد ميري تو اون بورسي كه ميخواي و ميخري. تو گوگل يك سرچ اينگليسي بزن در مورد بورس تو gta
اگه بازي رو تموم نكردي و مراحل lester assassination رو نرفتي ميتوني ميليونر شي ؛)
MADRIDISTA
دوستان بازی رو ۳۲ درص رفتم چند درصد دیگه برم تموم میشه
سلام من بازی جی تی ای را تازه نصب کردم و میخوام ابدیتهای بازی را بریزم و رفتم تو یک سایت که نوشته 19 تا ابدیت هست که این اخرینش هست حجمش 104 مگ است tu00000009_00000000 باید همه ابدیتهارو دانلود و نصب کنم یا فقط اخری و از کجا باید بفهمم که چه چیزی اضافه شده با تشکر
ممنون از بزرگواریتون کجا میتونم dlc هارو دانلود کنم مننون میشم
مال من جیتکه کسی نیست دانلود کرده باشه و بزاره