آقا اینای که تو آنلاین رکورد عجیب میزنن چه طوری میزنن من هرچی گشتم گلیچی چیزی ببینم پیدا نشد یارو رکورد تو ریس زده بود 25 ثانیه من تو اون پیست بدون مشکل و خطا اول شدم تو 1:15 ثانیه خیلی جالبه تازه بعضیا زیر 10 ثانیه هم میزنن
نه لازم نيستدوستان ببخشيد ولي اگه من gta san andreas رو دانلود بكنم از ايكس باكس براي بازي كردنش بايد به اينترنت وصل باشم؟
(Gta san andreas اومده با كيفيت بهتر فقط ٣.٧٤$)
Subscribe to my youtube channel :
aryan namavar
اول اینکه باید عرض کنم از ابتدای عمر این تاپیک پور تکرار ترین سوال همین سوال بوده که شما پرسیدی و جوابش هم اینه که به مناسبت ماشین شاسی بلند چهار در رو بدزدی و به خرج شهر ببری و به مایکل زنگ بزنی تا به عنوان ماشین فرار انتخاب بشهدوستان الان من هر کاری میکنم ماموریت داستانی بهم نمیده و ماموریت فرعی هم رفتم اخرین ماموریتم هم اونیه که یه زیردریایی زرد رنگ رو با هلیکوتر بلند میکنن(البته یه پیغام میده که تلفن بزنید و قرار بزارید ولی به هر کی میزنم اشغاله)
یه سوال دیگه هم دارم این عددهایی که کنار عکس شخصیتها انداخته برا چیه
ممنون میشم راهنمایی کنید
مد اول شخص فقط برای نسخه های PC - XBOX ONE و PS4 بازیه. نسخه 360 نداره.salam
چطوری میتونم مد اول شخصو تو بازی فعال کنم؟باید چیزی دانلود کنم؟
راهنمایی کنید
مرسی
سلام.مقایسه گرافیک این بازی رو رو ps4 و ps3 دیدید؟ لامصب اگه فیک نباشه خییییلی فرق کرده
فرق كرده !!!. راك استار تركونده خوش به حال نسل ٨ ها ؛)
Subscribe to my youtube channel :
aryan namavar
به گفته راکستار میشه از فلش 16 گیگ استفاده کنسلام. یه سوالی داشتم از دوستان.
این بازی نیاز به نصب داره؟ روی فلش مموری هم میشه نصب کرد یا فقط روی هارد خود کنسول؟
ممنون.
من دیسک اول رو تو هارد و دیسک دوم رو تو فلش 16گیگ نصب کردم.دیگه به لنز فشار نمیاد ولی باید دیسک دوم همیشه تو دستگاه باشهسلام. یه سوالی داشتم از دوستان.
این بازی نیاز به نصب داره؟ روی فلش مموری هم میشه نصب کرد یا فقط روی هارد خود کنسول؟
ممنون.