saeidrezay
کاربر سایت
این روش duplicate رو مگه درست نکردن فکر کنم دیگه کاربردی نیست
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
رو پچ 1.15 کار میکنه ولی به تعداد محدوداین روش duplicate رو مگه درست نکردن فکر کنم دیگه کاربردی نیست
این روش duplicate رو مگه درست نکردن فکر کنم دیگه کاربردی نیست
من امروز میام ساعت 6 بعد از ظهر خوبه ؟دوستان يك گليچي هست كه بهتون توانايي اينو ميده كه يك armor truck به صورت نامحدود رو نقشه ظاهر ميشه يعني وقتي بتركونيش باز هم ظاهر ميشه رو نقشه
١.شما invite only session درست كنيد بعد بلا فاصله دوستتون رو دعوت كنيد و بعد شما و دوستتون بگرديد تو شهر تا يكي از اين ماشينا ظاهر شه (هردو بايد ببينيدش ) به دوستتون بگيد بره داخل گاراژ خونش و همون جا منتظر بمونه و شما همين توري ميتركونيد اين ماشينا رو بعد
براي اينكه دوستتون اين گليچ رو بكنه وقتي يكي از اين ماشينا اومد دوستتون بره پيشش و شما بريد تو گاراژتون (اگه دست به كنترلتون نزنيد بعد ١٣ دقيقه kick ميشيد
براي همين شما به مثلا لستر زنگ بزنيد و ديگه هيچ كاري نكنيد
حالا كي حاضره با من اين كارو بكنه
GT: aryanmadridi
!!! HALA MADRID !!! CR7 !!!
من امروز میام ساعت 6 بعد از ظهر خوبه ؟
مهم نیستداداش ببخشيد (( با يكي ديگه انجامش دادم ((
!!! HALA MADRID !!! CR7 !!!
http://modio.en.lo4d.comالان تو نت میزنم توضیح نداده زیاد ..
بیشتر واس تعویض تم و .. توضیح داده ..
میشه لینکشو بهم بدی .. ؟
ممنون
البته جاش رو نقشه یه خورده پایین تر باید باشهبچه ها حتما پرسیدین از خودتون که اون نقاشی که توی یکی از تله کابین ها هست به چه
دردی میخوره
خوب باید بگم که اگه این نقاشی رو روی نقشه بازی قرار بدین یک همچین چیزی در میاد
و در تمام این نقاط چیزایی وجود داره که باید یا انجام بدین یا جمع کنین به حر حال مخفی هست و به سختی میشه به دست آورد
وقتی کار تمام نقاط تمام شد در راس بالایی نقطه یک سفینه فضایی میبینین روی نقشه هم به مکان اون برین و مواجه میشین با..........
من دیروز خودم به این چیز باحال رسیدم
لازم به ذکره این کار نیاز به سیو صد درصد داره
نوشتم که خیلی چیز سخت و اعصاب خرد کنیهالبته جاش رو نقشه یه خورده پایین تر باید باشه
والا من هرچی گشتم اون جت پک رو که تو نقشه نشون داده پیدا نکردم
سه ساعت الافش شدم
تقریبا شبیه یک رصد خونه رادیویینوشتم که خیلی چیز سخت و اعصاب خرد کنیه
ولی باید توی جایی که چند تا ماهواره و تلسکوپ رادیویی وجود داره دنبال جت پک بگردی
نوشتم که خیلی چیز سخت و اعصاب خرد کنیه
ولی باید توی جایی که چند تا ماهواره و تلسکوپ رادیویی وجود داره دنبال جت پک بگردی
البته جاش رو نقشه یه خورده پایین تر باید باشه
والا من هرچی گشتم اون جت پک رو که تو نقشه نشون داده پیدا نکردم
سه ساعت الافش شدم
تقریبا شبیه یک رصد خونه رادیویی
دوستان میشه واسه هر کاراکتر بیش از یک گاراژ خریداری کرد؟ الان من شاید بخوام واسه یه کاراکترم زیاد ماشین داشته باشم ولی گاراژ جا نداره
تو story mode هر کاراکتر یک گاراژ به اضافه گاراژ خونه که میشه 6 تا ماشین در کل ولی تو نقشه گاراژ های مخفی هم وجود داره که میتونی ماشینو توش پارک کنی من یه چند تاییشو پیدا کردمدوستان میشه واسه هر کاراکتر بیش از یک گاراژ خریداری کرد؟ الان من شاید بخوام واسه یه کاراکترم زیاد ماشین داشته باشم ولی گاراژ جا نداره