Grand Theft Auto V | Xbox 360 [اخطار: پست اول تاپیک خوانده شود]

نه باء میلاد !! گفته Spring 2013، به تاریخ ما 30 مارچ میشه » 11 فروردین
پس تا تاریخ 11 فروردین میتونه عرضه بشه، که من خودم بعید میدونم چون قرار بود یه تریلر دیگه عرضه بشه، نشد داریم وارد وسط بهار میشیم
احتمالا تاخیر بخورده ولی بدون تاخیر حداکثر میافته تا قبل عید و یخورده هم روی عید شاید ....
داداش همه جا که 3 ماه اول سالشون بهار حساب نمیشه.
الان تقریبا وسط زمستون هستیم. اینجا و اونجا هم نداره.
بازی تو فصل بهار میاد و با توجه به سابقه ی راکستار باید همون اواخر اردیبهشت تا اواسط خرداد منتظر بازی باشیم.
اونجایی هم که گفتی قرار بوده تریلر عرضه بشه هیچ خبر رسمی ای از طرف خود راکستار اعلام نشده بوده، وگرنه مثل اعلام تریلر اول و دوم فضای اینترنت پر میشد.

پس تا تاریخ 11 فروردین میتونه عرضه بشه

خوب spring یعنی بهار، تاریخ مشخصی نمیشه که. در طول سه ماه احتمال داره عرضه بشه ولی با توجه به اینکه اکثر بازی های راکستار اردیبهشت اومدن (RDR-LA Noir- Max Payne 3 ) به احتمال خیلی زیاد همین اردیبهشت سال بعد این بازی رو خواهیم دید.

پس تا تاریخ 11 فروردین میتونه عرضه بشه، که من خودم بعید میدونم چون قرار بود یه تریلر دیگه عرضه بشه، نشد داریم وارد وسط بهار میشیم

احتمالا تاخیر بخورده ولی بدون تاخیر حداکثر میافته تا قبل عید و یخورده هم روی عید شاید ....
شما میدونی معنی Spring چیه ؟!
چه ربطی به 11فروردین داره آخه ؟! نکنه تو دیکشنری خوندی Spring یعنی 11 فروردین ؟!

عزیزم بازی تاریخ مشخصی نداره فقط گفتن احتمالا بهار منتشر میشه. نه اینکه دقیقا اولین ماه و اولین روز بهار منتشر بشه! این یعنی ممکنه تیرماه منتشر بشه! گرفتی چی شد ؟! :|

چه ربطی به 11فروردین داره آخه ؟! نکنه تو دیکشنری خوندی Spring یعنی 11 فروردین ؟!

عزیزم بازی تاریخ مشخصی نداره فقط گفتن احتمالا بهار منتشر میشه. نه اینکه دقیقا اولین ماه و اولین روز بهار منتشر بشه! این یعنی ممکنه تیرماه منتشر بشه! گرفتی چی شد ؟! :|
عزیزم دوستمون تاریخ که امازون لو داد رو میگه

خوب spring یعنی بهار، تاریخ مشخصی نمیشه که. در طول سه ماه احتمال داره عرضه بشه ولی با توجه به اینکه اکثر بازی های راکستار اردیبهشت اومدن (RDR-LA Noir- Max Payne 3 ) به احتمال خیلی زیاد همین اردیبهشت سال بعد این بازی رو خواهیم دید.

گفته Spring 2013، به تاریخ ما 30 مارچ میشه » 11 فروردین

پس تا تاریخ 11 فروردین
میتونه​
عرضه بشه، که
من خودم بعید میدونم​
چون قرار بود یه تریلر دیگه عرضه بشه، نشد
داریم وارد وسط بهار میشیم​

احتمالا تاخیر بخورده ولی بدون تاخیر حداکثر میافته تا قبل عید و یخورده هم روی عید شاید ....​

یبار دیگه بی زحمت پست بنده رو بخونید ببینید چی گفتم، نه اینکه قسمت اولش رو بخونی سریع یه چیزی بنویسید :|

این دیگه از اون حرفا بوداااااا.....:|
هی وای بی خیال شید باو:|
ببینید الان کریسمس یا سال نو میلادی توی زمستان هست و بس!
تاریخ عرضه این بازی در بهار هست که مصادف با سال نو ماست!
الان همه جای دنیا به برهه زمانی که ما بهش می‌گیم بهار، می‌گن بهار!
ربطی به سال نو و... هم نداره!

چه بحثی میکنید به مولا شما ها !:d
من تا اونجایی که یاد دارم بازی های راک استار بین اردیبهشت و خرداد ریلیز شده ....
بهترین زمان هم هست قبل از E3 هم هست ...
و اینکه چیزی جدید از بازی بیرون نمیومده ؟:|
کف کردیم یه تریلری چیزیهم نمیده بیرون این راک استار ...

درست با بچه مردم صحبت کن ! مگه دعوا داری ؟

GTA V will be available on PC!! | GTA 5 TV

رسمی نیستش، ولی بالاخره یک شایعه‌ای چیزی هست دیگه...

این سایت رسمی نیست و بر خلاف تیترش، فقط شایعس!
گفته که سایت Amazon.fr نسخه PC رو برای پیش خرید گذاشته! همین!

رسمی بود که نمیومدم تو تاپیکش بزارم.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or