Grand Theft Auto V | Xbox 360 [اخطار: پست اول تاپیک خوانده شود]

انگار بازی لیک شده من تو چند سایت ایرانی دانلودشو دیدم .
آره گویا راک استار بازیرو در انحصار زمانی برای ایرانی ها گذاشته:)):d
احتمالا این بازی که به عنوان gta v گذاشتن همون اپیزود های gta iv هستش یا یه چیزی تو همون مایه ها

دوستان هیچ خبری نیست این سایت هم جو گیر شده بود و وقتی گذاشت فهمید چه گافی داده و پاک کرد لینک رو!
الان هم یه گاف دیگه داده!
طرف نمی‌دونه ملت تو همه جای جهان غیر از ایران بازی اصل می‌خرن، فکر می‌کنه شرکت ها بازی می‌سازن بعد می‌فرستن رو نت مردم دانلود کنن=))
نوشته برید از Xbox Live دان کنید=))

دوستان هیچ خبری نیست این سایت هم جو گیر شده بود و وقتی گذاشت فهمید چه گافی داده و پاک کرد لینک رو!
طرف نمی‌دونه ملت تو همه جای جهان غیر از ایران بازی اصل می‌خرن، فکر می‌کنه شرکت ها بازی می‌سازن بعد می‌فرستن رو نت مردم دانلود کنن=))

پس میگم یکی از دوستای کودن من می گفت وای چقدر خندیدم بهش :))ولی یه چیزی رو دقت کردید، لینک دانلودش شامل یه پیشوند بعدش Xbox.com هست

ببینید؟!

:eek::eek: جدا ؟=))
جوک سال :lol::lol:

=))
شما کجای کارین امروز گفتم قراره بعد عید gta V بیاد خیلی باحاله من دیگه صبر ندارم یهو یکی از همکلاسیام گفت خفه شو نوب سک من اونو تمومش هم کردم=))
داشتم از خنده میمردم
از طرفی gta ها مشکل شماره دارن وقتی میگین 5 یعنی سان اندرس و وقتی میگین IV یعنی 7
دوست من gta 16 رو هم تموم کرده:|
اگه همه رو بزاریم رو هم 11 تا بیشتر نمیشه:|

=))
شما کجای کارین امروز گفتم قراره بعد عید gta V بیاد خیلی باحاله من دیگه صبر ندارم یهو یکی از همکلاسیام گفت خفه شو نوب سک من اونو تمومش هم کردم=))
داشتم از خنده میمردم
از طرفی gta ها مشکل شماره دارن وقتی میگین 5 یعنی سان اندرس و وقتی میگین IV یعنی 7
دوست من gta 16 رو هم تموم کرده:|
اگه همه رو بزاریم رو هم 11 تا بیشتر نمیشه:|
این ادما I-II-III-IV-V-VI...بلد نیستن هر GTA که میاد یک شماره بهش میدن

Re: Grand Theft Auto V | Xbox 360

یه چیز جالب بگم.
چند سال پیش که تازه iv اومد هرچی گفتم iv یعنی چهار گفتن اخه نه روی ساعت ما iv ساعت6هه:دی

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

Re: Grand Theft Auto V | Xbox 360

ساعتش چینی بوده
این چینی ها عقل درست حسابی ندارن :d

نه عزیز من چینیا باهوشن تاجرای ما کالای دسته سوم وارد میکنن:دی
جدای از بحث فرعیمون...
بازی رو یه دیسکه یا دوتا?
دکمه نور بالا تو iv رو یادتونه!xرو باید نگه میداشتیم در صورتی که کلی دکمه خالی هنگام رانندگی موجود بود.خداکنه این و کنتر هلیکوپتر تو 5 درست شه

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or