Grand Theft Auto V | Xbox 360 [اخطار: پست اول تاپیک خوانده شود]

يه حياط بزرگه كه توش يه استخر بزرگ داره كه يه تونل به شكل يه صخره هم روش ساختن
من هر بار ميرم اونجا هستن

Sent from my iPhone using Tapatalk

این جایی که مشخص کردی تقلید از قصر pla@yboy هست (pl@yboy mansion) که برای آرتور رولانده:d
یه موزیک ویدئو از پیت بول بود اسمش فکر کنم wild wild love میره اونجا ؛خیلی شبیه اینجاست دقیقا یه غار داره که توش یه استخره همین شکلیه، بقیه ساختمونش هم همین شکلیه + دخترهای توش هم شبیهن!
میتونی سرچ هم بکنی:
Google

آخرین ویرایش:
این جایی که مشخص کردی تقلید از قصر pla@yboy هست (pl@yboy mansion) که برای آرتور رولانده:d
یه موزیک ویدئو از پیت بول بود اسمش فکر کنم wild wild love میره اونجا ؛خیلی شبیه اینجاست دقیقا یه غار داره که توش یه استخره همین شکلیه، بقیه ساختمونش هم همین شکلیه + دخترهای توش هم شبیهن!
میتونید سرچ هم بکنی:
Google

ميدونم باو اونجا كه گفتم "بازي پسر" همين پ ب منطورم بود ديگه
اصلا تو جيزتيوب هم ديدم نوشته play*boy mansion كنجكاو شدم ببينم چيه
رو بازي خودم جاشو پيدا كردم
اوف
پير مرد لاشخور عجب جايي جور كرده :|
تو يه سايت هم خوندم يه جا زير آب دقيقا مثل همون دريچه اي كه تو جزيره لاست بود كف اقيانوس هست
لوكيشنشو فردا جور ميكنم ببينم چه خبره
جي تي اي چهار (همون آي وي :| ) زياد ايستر اگ نداشت
يدونه هيلاري كلينتون بود و چند تا ريزه ميزه
ولي اين ماشا الله كلي ايستر اگ باحال داره
مثلا اون مرحله اي كه با ترور ميريم گرو استريت چند تا دوچرخه سوار ميبينيم كه دارن ميرن
دقيقا هم مثل مرحله اول سن اندرس
يكي چاقه (اسموك) يكي كلاه كپ داره (سوييت) يكي كلاه منگلي داره (رايدر) يه لاغرنردني هم از همه عقب تر (كارل)
ببين اين چيه كه من هنوزم با اينكه بازي رو ١٠٠ درصد كردم دارم بازي ميكنم
اصلا خود اون ٥٠ تا قطعه سفينه داستاني دارن

دوستان من بازی رو تموم کردم و 75% شده (همه مراحل و رفتم حتی اون چتر هارو) ولی زیر عکس فراکلین عدد 1 هست!!! چجوری اون مرحلرو پیدا کنم و برم!؟!؟!؟ (فقط تنها کاری که نکردم این بود که یه مرحله یه مرده اومد بهش گفت که تیکه های یه کشتی فضایی رو پیدا کن...یعنی 1 واسه اون مرحله ست!!)

خوب برو تو راك استار سوشيال كلابت بعد برو تو 100 % checklist
اونجا نوشته چي به چي هست ولي اگه اين تيكه هاي كشتي فضايي رو جمع نكردي همونه فك كنم

!!! HALA MADRID !!! CR7 !!!

اون جاهایی که میگن زیر آب بری پول هست رو من رفتم با کپسول هوا اما خبری نبود
پول دزدی از مغازه ها هم زیاد بهت نمیده بهترین روش اگه شانس بیاری و اون ماشین های حمل پول رو ببینی و بتونی بدزدی ازشون
راستی استفاده از برنامه هایی مثل هوریزون یا GTA V Save editor موجب بن شدن نمیشه؟

آخرین ویرایش:
پول دزدی از مغازه ها هم زیاد بهت نمیده بهترین روش اگه شانس بیاری و اون ماشین های حمل پول رو ببینی و بتونی بدزدی ازشون
راستی استفاده از برنامه هایی مثل هوریزون یا GTA V Save editor موجب بن شدن نمیشه؟

ممكنه بشه (چون به سوشال كلاب وصلين) بهتره يه كپي از اين سيو رو رو يه پروفايل ديگه مد كنيد)

من خیلی وقته از horizon استفاده میکنم تو بازی فعلا که بن نشدم D-:

Sent from my iPad using Tapatalk HD

راستش من تو چيوتيوب ديدم يكي از كاربران معروفش گرفته بود كلي پول مد كرده بود نميدونم با چي مد كرده بود ولي فك نكنم با horizon بود و اون پول زير دريا رو پچ كردن

راستش من تو چيوتيوب ديدم يكي از كاربران معروفش گرفته بود كلي پول مد كرده بود نميدونم با چي مد كرده بود ولي فك نكنم با horizon بود و اون پول زير دريا رو پچ كردن

البته زیاد هم پول درست کردن بدون عرق ریختن حال نمیده اما حالا به نظرتون برای اینکه ماشین تیون آپ کنم و کی هم ولخرجی چقدر پول اضافه کنم؟

البته زیاد هم پول درست کردن بدون عرق ریختن حال نمیده اما حالا به نظرتون برای اینکه ماشین تیون آپ کنم و کی هم ولخرجی چقدر پول اضافه کنم؟

انقدر ٩ بزار كه بتركي
من خودم بازي رو تموم كه كردم اولين كاري كه كردم مد كردن پول بود چون ١٠٠ درصد كردن بازي بدون پول غير ممكنه

اگه بازي رو تموم نكردي ميخواي يك ١٠ ميليوني بريز كه كسي شك نكنه. :) ولي اگه تموم كردي ميخواي يك ٦٠ ميليوني بريز

بابا چرا هنوز لنگ پول هستید؟
آموزشش هاش که تو اینترنت پر هست چطور با سرمایه گذاری در بازی پول به دست بیارید بدون هیچ تقلب یا ماد
من خودم از سرمایه گذاری 1.4 Billion $ جمع کردم

من یه مشکل عجیبی پیدا کردم .قبلا روی دستگاه gta v رو بازی میکردم .یکدفعه دیگه اجرا نشد .دیسک دوم نصب میشه ولی دیسک اول رو فقط reading میده و پیغام disc unreadable میده .اما
لنز دستگاه رو عوض کردم
چندین نمونه دیسک مختلف رو تست کردم
بازی های دیگه رو به راحتی اجرا میکنه
سلامت دیسک ها رو روی دستگاه های دیگه تست کردم اما بی فایده بود
کسی راهنمایی نداره؟
دستگاهم الایت فت هست

بابا چرا هنوز لنگ پول هستید؟
آموزشش هاش که تو اینترنت پر هست چطور با سرمایه گذاری در بازی پول به دست بیارید بدون هیچ تقلب یا ماد
من خودم از سرمایه گذاری 1.4 Billion $ جمع کردم
میگم شما یه لطفی کن خیلی کم درمورد نحوه ی پول درآوردن تو بازی یاد بده، به هرکی میگیم یا میگه تو صفحات قبلی هست که معمولا گنگ توضیح دادن یا میگه برید سرچ کنید. :| :d
من الان هرچی سعی میکنم نمیتونم پولی در بیارم، بعد این روش ها توی آنلاین هم جواب میده؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or