aryan1
کاربر سایت
داداش بعد اون 198 مگه اپدیت 20 مگ فقط اومده؟
بله چون اين آپديت به مدت كوتاهي فراهم هست مثل valentines day
برا همين فقط ٢٠ مگ هست ولي دانلودش اجباري هست
!!! HALA MADRID !!! CR7 !!!
داداش بعد اون 198 مگه اپدیت 20 مگ فقط اومده؟
بله چون اين آپديت به مدت كوتاهي فراهم هست مثل valentines day
برا همين فقط ٢٠ مگ هست ولي دانلودش اجباري هست
!!! HALA MADRID !!! CR7 !!!
این 54 مگه چیه پس دانلود نمیخواد؟
این جانب در نقش میکاییل ( ) در هنگام گشت زنی بودیم که به طور ناگه به عمارت بزرگ مجله ی کفار یعنی همان بازی پسر بر خوردیم
پس از ورود به عمارت بازی پسر با بانوان فاسد و بی دین عریان برخورد کردیم
لذا پس از فعال کردن invisiblity تصمیم به ارشات آن ها گرفته شد اما این بانوان با هل دادن ما را از خود دور کردند و به همین سبب عملیات ارشاد با استفاده از یوزی و دزرت ایگل انجام شد و تعداد زیادی از دختران فاسد به هلاکت رسیدند و مابقی با همان بدن عریان به خیابان ها پناه بردند
سپس میکاییل فداکار نیز به دنبال آنان تمام آن ها را در خیابان به هلاکت رساند و مشتی محکم به دهان یکی از مردان عمارت کوبید
متاسفانه میکاییل فداکار به هنگام فرار با بال گرد توسط پلیس فاسد و جنایتکار ایالات شیطان صفت آمریکا (لعن بر آنان) به شهادت رسید
پ.ن: از گذاشتن عکس معذوریم
ولی عجب جایی بودا
آدرس بد شما هم برید
آدرس این فساد خانه رو بده میخوام منهلش کنم:d
--------------------
دوستان یه چیز خیلی مسخره
من خط داستانی رو تموم کردم و گزاشتم ترور و مایکل زنده بمونن...
بعد چند مدت که بازی کردم یه ماموریت هی میومد که مثل قبل باید سه ماشین پیدا میکردم میبردمش کاستومر ها برای دزدی از ماشین حمل پول درستش میکردم...
قشنگ همون مرحله تکرار شد وقتی با فرانکلین برگشتم خونش دیدم این یارو dave زندس و دوباره گفت مایل و ترور رو بکش اگار بازیم تکرار شده
سیومم هم رو 74 درصد هست
دوستان يه نكته براي افزايش گرافيك !! نميدونم كسي فهميده يا نه! Bightsright رو روي 20% قرار بديد از خونه مايكل بيايد بيرون به نورپردازي بازي نگاه كنيد !.... فقط مواظب باشيد سكته نزنيد D:
اين تنظيم كجا هست؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
پ.ن: مايكل سر خورد با سر رفت تو آب استخرشون اين شكلي شد
اينم مكان دقيق
میگم من رفتم این مکان ولی هیچ خبری توش نیست...هیچ کس توش نبود
Ariamax دزرت ایگل رو از کجا آوردی؟
گرفتی مارودزرت ايگل ندارم كه اسم تفنگ يادم نبود نوشتم دزرت ايگل