Grand Theft Auto V | Xbox 360 [اخطار: پست اول تاپیک خوانده شود]

دوستان در مورد GTA : V بحث کنین .

من گفتم هنوز زوده برای این تاپیک . بزارین یه تریلری منتشر بشه بعد بتونیم درموردش بحث کنیم . بهتره این تاپیک قفل بشه تا زمان انتشار اولین تریلر بازی که به زودی منتشر میشه

فکر نکنم اگه سونی سر کیسه هم جر بده بازم بتونه این رو انحصاری کنه
یکم گردنه GTA کلفتر از بازیهای دیگست :دی

مگه اینکه واقعا دیگه بخواد بترکونه سرمایه رو ! ‌ :)

GTA V راحت میتونه با تبلیغات خفن 2 برابر BO بفروشه :دی فک می کنی انقد مریضه راک استار که انحصار کنسول خاصیش کنه ؟ مگر انحصار زمانی کنه DLC هاشو .

اینا یه دونه Agent رو برای پلی3 معرفی کردن الان توش موندن نمی دونن چی کارش بکنن :دی

رو فروش این بازی حساب باز کردن ناجور:دی هیچ رقمه احتمالش نیست که انحصاری باشه
من میگم اگر سونی میخواد اینو انحصاری کنه باید سر کیسه رو ول کنه بجاش تَهِه کیسه رو سوراخ کنه تا هرچی میریزه صاف بره تو حلقوم راکستار :دی
اونارو ول کن IV یعنی 4 که Vice City همون 4 بود اینا دارن جفتشو از اول میسازن ! اگه داخل این GTA باشگاه بدنسازی نبود من رگ خودمو میزنم ! حاضرم شرط ببندم از رو San Andreas میسازن و به احتمال زیاد طرف سیاهه !
:دی:دی:دی
این ویروس GTA 4 و 5 و 6 و 12 و 21 هنوز از تنه گیمرای ما نرفته بیرون
طراحی Vice City از شهر میامی الهام گرففته شد بود Liberty City از نیو یورک
اصلا کلا فرق میکنن یکی نیستن برادر من:دی

م
مکنه واقعی باشه اَدَسر بزنیم به میامی=((:d

Wow
اینم از تریلر GTA V

http://www.rockstargames.com/newswire/article/19341/grand-theft-auto-v-trailer-110211.html

عجب تریلری
واقعا بازیه بزرگیه.گرافیکش معرکه بود.حرکات آدماشم خیلی طبیعی بود
فکر کنم شخصیت ما سیاه پوسته چون پلیسه داشت دنبال یه سیاه میکرد
ماشیناش فوق العاده بود.سقف ماشین جمع میشه و .......................
منتظرشم شدید

واو!
خیلی خفن بود!شخصیتش فک کنم سفید بود جون تن صداش به سیاها نمیخورد!
یادتونه قبل اینکه تریلر بیاد گفتم میخوره بازی دوباره با سیاهپوست و باشه:دی؟ گفتم تو سان آندرسه:دی

منم تریلر رو دیدم و بسیار لذت بردم و از همین الان جوش منو گرفت واقعا عالی بود گرافیکشم خیلی خوب به نظر میومد در کل لیست بازیای بزرگ سال بعد با وجود MP3 , ME3 , HALO4, GTA V خیلی راحت امسالو قورت میده هر کدوم از این بازیا واسه یه نسل کافین چه برسه که همشون تو یه سال بیان

خب به سلامتی تریلر که اومد و دوستان هم گفتند که بازی توی san andreas هست
هر چند که تا حالا فقط LA که البته تو بازی میشه Los Santos نام داره رو نشون دادن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or