یعنی ممکنه در انحصار PS3 باشه همینطوری حدسی؟:d
فکر نکنم اگه سونی سر کیسه هم جر بده بازم بتونه این رو انحصاری کنه
یکم گردنه GTA کلفتر از بازیهای دیگست
مگه اینکه واقعا دیگه بخواد بترکونه سرمایه رو !
اون کاورگیری و چک پوینت خیلی من رو اذیت نمیکرد اما منم امیدوارم توی بازی Regenerating health وجود داشته باشه.دیگه الان همه گیر شده امیدوارم توی GTA V هم وجود داشته باشه.فقط امیدوارم که مشکلات سیستم کاورگیری و به خصوص نشونه گیری شماره 4 رو حل کنن. از اون مهم تر چک پوینت های بازی هست که واقعا مخ تیلیت کن بود و وسط یه ماموریت نیم ساعته که می مردی بازی نه از اول اون ماموریت شروع می شد و نه نزدیک شروع ماموریت بلکه باید تمام اون مرحله رو از دمه خونت دوباره میرفتی! و اینکه یه بازی کنسولی این مدلی باید Regenerating Health داشته باشه
مگه gta IV liberty city نبود؟از همین حالا بگم این لوگو سبز اگه San Andreas بازی کرده باشید میدونید چیه کلا GTA IV همون Vice City رو ساختن حالا این نسخه جدید V هم همون San Andreas رو ساختن که اگه یادتون بیاد تو محله همه چیز سبز بود ...
اونارو ول کن IV یعنی 4 که Vice City همون 4 بود اینا دارن جفتشو از اول میسازن ! اگه داخل این GTA باشگاه بدنسازی نبود من رگ خودمو میزنم ! حاضرم شرط ببندم از رو San Andreas میسازن و به احتمال زیاد طرف سیاهه !مگه gta IV liberty city نبود؟
خب پسر وقتی وسط ماموریت میمردی تو موبایلت یه sms میومد که بازیو از چکپوینت بریفقط امیدوارم که مشکلات سیستم کاورگیری و به خصوص نشونه گیری شماره 4 رو حل کنن. از اون مهم تر چک پوینت های بازی هست که واقعا مخ تیلیت کن بود و وسط یه ماموریت نیم ساعته که می مردی بازی نه از اول اون ماموریت شروع می شد و نه نزدیک شروع ماموریت بلکه باید تمام اون مرحله رو از دمه خونت دوباره میرفتی! و اینکه یه بازی کنسولی این مدلی باید Regenerating Health داشته باشه
این حرکت برای آنلاین بازی کردن خیلی چرتهاون کاورگیری و چک پوینت خیلی من رو اذیت نمیکرد اما منم امیدوارم توی بازی Regenerating health وجود داشته باشه.دیگه الان همه گیر شده امیدوارم توی GTA V هم وجود داشته باشه.
کسی نمیاد برای آنلاین؟؟خوبه GTA IV یکی از بهترین سری های Rockstar بود که نمیشه فراموش کرد البته ضعف هایی هم داشت و اچیومنت هایی که نمیشد بگیری مثل اون که باید یه سازنده ی ROck star رو کشت(البته من گرفتم) و همچنین LIVE قشنگی داشت اولا خیلی سرور پر میشد ولی الا" کسی دیگه نمیاد خیلی خوب بود ولی به نظره من کاور گیریش بد نبود خوبم نبود من راضی بودم
ساعت 16 تو LIVE مرغ هم پر نمیزد 4 نفر فقط بودیم آره حال میده ولی یه سوال میشه باهم بریم بیرون یعنی بیرون از MAP بچرخیم؟کسی نمیاد برای آنلاین؟؟
پسر من دارم رو pc بازیش میکنم.سرورهای pc ایش تا خرخره پره.
خیلی فاز میده آنلاینش
فک کنم تاپیک درباره انالاین بازی کردن GTA 4 نیستا!!!ساعت 16 تو LIVE مرغ هم پر نمیزد 4 نفر فقط بودیم آره حال میده ولی یه سوال میشه باهم بریم بیرون یعنی بیرون از MAP بچرخیم؟
گیر نمیده؟