Grand Theft Auto V | Xbox 360 [اخطار: پست اول تاپیک خوانده شود]

خوب بالاخره بازی رو گرفتم با کلی زمان نصب و...
بازی اولش مه عالی شروع شد
حالا یک سوال بازی بازی چقدر طول میکشه تموم شه؟

Sent from Reza's iPhone

بستگی داره چطوری بازی کنی سریع بازی کنی یا مزه مزه کنی به طور معمولش حدودا بین 20 تا 30 ساعت بازی طول میکشه که تموم بشه.
چقدر دیر گرفتی !

کی تونسته ifruit رو روی آندروید اجرا کنه؟ منکه چند روزه درگیرش هرکاری کردم اجرا نشد!

نه واسه من روی اندروید راحت اجرا شد .چه مشکلی داری؟
منم نتونستم روی اندروید اجراش کنم. نصب می کنم ولی میگه: Unfortunately, iFruit has stopped working. :( یه سری توضیحات تو سایت های خارجی داده بودن اصن حوصله اش رو نداشتم بخونم. کمک کنید لطفا، مرسی.

دوستان قضیه این دایره های سبز رنگ که بعضی اوقات تو نقشه در حالت انلاین هست چیه مثلا تو یکیش نزدیک سد بود چند نفری کشتم اما اتفاقی نیفتاد ؟؟؟؟هیچ چیز خاصی اونجا نبود

سلام عذر میخوام اگه سوالم تکراریهبه یه جایی از بازی رسیدم دیگه ماموریت ندارم زنگم میزنم به ارکتر های اصلی فقط میرن خوش گذرونیماموریت اصلی دیگه نمیده باس چکار کنم

سلام عذر میخوام اگه سوالم تکراریهبه یه جایی از بازی رسیدم دیگه ماموریت ندارم زنگم میزنم به ارکتر های اصلی فقط میرن خوش گذرونیماموریت اصلی دیگه نمیده باس چکار کنم

یک ماشین بدزد ببر یه جای پرت بیرون جاده پارک کن بعد زنگ بزن با مایکل گزینه mark waypoint veichel رو انتخاب کن

By Tapatalk

سلام دوستان
یه جا از اول بازی گیر کردم همون جایی که روی نقشه L زده بعد میرم توی یه تقریبا ساختمون خیاطی که اون مرد عینکیه وایساده دم پله ها باید چیکار کنم؟
ممنون

سلام دوستان
یه جا از اول بازی گیر کردم همون جایی که روی نقشه L زده بعد میرم توی یه تقریبا ساختمون خیاطی که اون مرد عینکیه وایساده دم پله ها باید چیکار کنم؟
ممنون
باید بری خونه مایکل کت و شلوار بپوشی بعد برگردی اونجا

دوستان قضیه این دایره های سبز رنگ که بعضی اوقات تو نقشه در حالت انلاین هست چیه مثلا تو یکیش نزدیک سد بود چند نفری کشتم اما اتفاقی نیفتاد ؟؟؟؟هیچ چیز خاصی اونجا نبود​

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or