نه واسه من روی اندروید راحت اجرا شد .چه مشکلی داری؟آره واسه منم رو iOS ایراد داره
نه واسه من روی اندروید راحت اجرا شد .چه مشکلی داری؟آره واسه منم رو iOS ایراد داره
خوب بالاخره بازی رو گرفتم با کلی زمان نصب و...
بازی اولش مه عالی شروع شد
حالا یک سوال بازی بازی چقدر طول میکشه تموم شه؟
Sent from Reza's iPhone
کی تونسته ifruit رو روی آندروید اجرا کنه؟ منکه چند روزه درگیرش هرکاری کردم اجرا نشد!
منم نتونستم روی اندروید اجراش کنم. نصب می کنم ولی میگه: Unfortunately, iFruit has stopped working. یه سری توضیحات تو سایت های خارجی داده بودن اصن حوصله اش رو نداشتم بخونم. کمک کنید لطفا، مرسی.نه واسه من روی اندروید راحت اجرا شد .چه مشکلی داری؟
سلام عذر میخوام اگه سوالم تکراریهبه یه جایی از بازی رسیدم دیگه ماموریت ندارم زنگم میزنم به ارکتر های اصلی فقط میرن خوش گذرونیماموریت اصلی دیگه نمیده باس چکار کنم
بچه ها شما اخر بازي رو كدو گزينه انتخاب كردين؟
باید بری خونه مایکل کت و شلوار بپوشی بعد برگردی اونجاسلام دوستان
یه جا از اول بازی گیر کردم همون جایی که روی نقشه L زده بعد میرم توی یه تقریبا ساختمون خیاطی که اون مرد عینکیه وایساده دم پله ها باید چیکار کنم؟
ممنون
من اجراش کردم چه اروری میده؟ اولش باید اکانتتو با گیمر تگت کانکت کنیکی تونسته ifruit رو روی آندروید اجرا کنه؟ منکه چند روزه درگیرش هرکاری کردم اجرا نشد!
مشکلم حل شد برای بار اول که میخوای وارد برنامه بشی از چیلترشکن استفاده کردم اجرا شد!من اجراش کردم چه اروری میده؟ اولش باید اکانتتو با گیمر تگت کانکت کنی