Grand Theft Auto V | Xbox 360 [اخطار: پست اول تاپیک خوانده شود]

سلام، آقا میخواستم بدونم چجوری میشه با زیردریایی آزادانه برم بچرخم زیر دریا؟ یا چطوری میشه آزادان غواصی کنم؟ اصلاً میشه؟
یه لنگرگاه قدیمی هست تو شمال غرب نقشه ( Sonar Collections Dock ) که اگه بخریش یه زیر دریایی بهت میده و میتونی زیر دریا گشت بزنی در ضمن اگه وسط آب از زیر دریایی پیاده شی خودش لباس غواصی میپوشه و میتونی غواصی کنی ;)

این مرحله لستر کجاشه یک ویدیو دیدم یارو 29 میلیونشو کردش 54 میلیون الان من میخواهم تا قبل از اون چند میلیونی کار کنم چیکار کنم ؟؟؟؟

این همون مرحله دوم لستر هست که با تموم کردن مراحل داستانی میتونی پولت رو 3 برابر کنی مرحله رو انجام بده بعد از تموم شدن به کم که صبر کنی یکی از سهام ها 117 درصد سقوط میکنه با هر 3 شخصیت اون سهام رو با تمام پولشان بخر وقتی سه برابر شد بفروش من به همین راحتی پول ستون رو 120 میلیون کردم

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

شما باید از رو فرودگاه تروور ارتفاعتونو زیاد کنید بعدش بپرید بیرون از هواپیما و با چتر بیاید زمین هواپیما بعد اینکه جت ها بهش حمله میکنن آسیب میبینه و فرود نمیتونه بیاد

با چی میپره بیرون از هواپیما ؟ همون Y رو بزنم میپره ؟

سلام من gte v را به صورت گاد دارم و با برنامه هریزون وقتی ریختم تو هارد و هاردو به xbox نصب کردم دیدم که نوشته dvd2 و وقطی میرم تو بازی ارور میده the game coldnot start.try downloading the gim again . for more help .visit نمیدونم چکار کنم داشبرد 14719. داشلانچ 3.09 . و برنامه NXE2GOD-V1.2 را نیز زدم باز ارور میده چکار کنم

دوستان من گیر کردم یکی راهنماییم کنه مرسی
من اواخر بازیم وقتی که اون دوتا پلیسا به فراکلین میگن که ترور رو بکش بعدش هیچ معموریتی بهم نمیده چیکار کنم :(

حتما باید آنلاین باشیم تا پولدار بشیم؟!

نه دوتا از مراحل به صورت آفلاين هم میشه مرحله دوم و آخر سرمایه گذاری کرد ولی بقیه باید آنلاین باشی

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

دوستان من گیر کردم یکی راهنماییم کنه مرسی
من اواخر بازیم وقتی که اون دوتا پلیسا به فراکلین میگن که ترور رو بکش بعدش هیچ معموریتی بهم نمیده چیکار کنم :(
بازی دارای سه پایان مختلف که شما مرگ ترور رو انتخاب کردی باید برین به اونجا که برای شما تو نقشه مشخص میشه و با مایکل ترور رو بکشین

By Tapatalk

Last edited by a moderator:
من الان سرمایه خیلی زیادی تو بازی با هر سه تا کارکتر دارم
میخوام آخر هفته گلد بگرم و بیام لایو
آیا سرمایه من در آنلاین همون قدر میمونه؟
آنلاین بازی چطوریاست یه توضیح کامل و دقیق از گیمپلی و تفاوت هاش میخوام

سرمایه شما در آفلاین هیچ ارتباطی با آنلاین نداره وباید در آنلاین بصورت جداگانه پول دربیارید.
یکسری ماموریت های است که انجام بدید بابتش به شما پول می دهند نسبت به Difficulty که داره این مبلغ بالاتر می ره.چندین Mode در محیط آنلاین وجود داره مثل RACE و Survive و....
درکل محیط آنلاین بازی خیلی قشنگ و جذاب است اگر با تعدادی از دوستانتون بازی کنید.

پیشنهاد میکنم بخش آنلاین رو از دست ندید ، من خودم اولین باره که با Xbox آنلاین شدم و GTA اولین بازی هست که آنلاین میزنم متاسفانه یا خوشبختانه تبدیل به بخشی از زندگی روز مره شده :| دیگه نمیتونم یه روز بازی نکنم :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or