Grand Theft Auto V | Xbox 360 [اخطار: پست اول تاپیک خوانده شود]

فرعیه!لازم نیست انجام بدی!ولی خب برای هر شخص 10000 دلار بهت میده!

دوست دارم انجام بدم ولی تصویر تلویزیون ریخته به هم به خصوص گوشه تصویر کاملا دو تایی شده و عملا من نمی تونم ببینم کدوم قسمت نقشه رو تو ایمیل نشون داده.

بعد از تموم کردن بازی امکان ادامه مراحل فرعی هست؟
بعد از تموم کردن بازی میشه با هرسه شخصیت تو شهر چرخ زد؟
جواب سوال اول:بله،میشه.
امکان داره تروور یا مایکل بمیرن

سوال در مورد زندگی فرانک
اون زنه تو خونه قبلیش کیش بود ؟
چرا خونش رو عوض کرد ؟
بعد وقتی با فرانک اطراف این خونه جدیده میچرخی یه زنو مرده رو میبینی که زنه داره لباسای مرده رو پرت میکنه پایین
اونجا باید چیکار کرد ؟

جواب سوال اول:بله،میشه.
امکان داره تروور یا مایکل بمیرن
متاسفانه امروز در جریان مطالعه راهنمای چلنج ها این موضوع برام اسپویل شد برای همین اینو پرسیدم
یعنی ممکنه که نه مایکل بمیره نه ترور؟

تیتراژ پایانی بازی برای شما هم بی صدا بود؟
.....................
پست قبلی به خاطر قرار نگیری تو اسپویلر پاک شد؟ اگه اره که ببخشید یادم رفت!

جدأ میشه؟
یعنی میشه هرسه تا زنده بمونن؟ خداوکیلی روحمو شاد کردی
جدی میشه؟
بله
در کل سه تا پایان داریم
یکیش مایکل
یکیش تروور
یکیش هم که سومین گزینه هست نجات هر دوی اون هاست یعنی فرانک اون دوتارو نمیکشه بلکه با ه متحدشون میکنه و البته پایان خوب بازی 10 برابر سخت تر از پایان های دیگست
پیشنهاد میکنم اول پایان خوب رو بری بعد از replay mission دو پایان دیگه رو نگاه کنی

- - -ویرایش - - -

تیتراژ پایانی بازی برای شما هم بی صدا بود؟
.....................
پست قبلی به خاطر قرار نگیری تو اسپویلر پاک شد؟ اگه اره که ببخشید یادم رفت!
هر سه تا تیتراژ صدا داشتن
دوستان کسی میدونه تیتراژ پایانی مایکل چه آهنگی روش بود؟ میخوام دانلود کنم

بچه ها من هرکاری میکنم توی SP متن مینویسم باز هنگام ارسال هیچ چیزی نمایش داده نمیشه ، مرورگرمم فایرفاکس ورژن آخره نمیدونم چرا اینجوریه

راهنمائی درباره یکی از مراحل تراور

اون مرحله ای که تراور نقشه میریزه از بندرگاه دزدی کنه ، من گزینه اول رو انتخاب کردم یعنی با زیردریایی و کارهای مخفیانه دست به کار شدم ، اون وسیله مورد نظر هم دزدیده شد و وقتی اومدیم تو بندرگاه اون مرده ک با عصا راه میره اومد نمیدونم چی گفت به تراور و آخر هم چندتا فاک گفت این تراور و پایان مرحله دیدم 20 میلیون داد و زیرش هم نوشت -20 میلیون ، یعنی حسابمو چک کردم دیدم هیچی واریز نشده ، این مرحله کلا پولی توش نبوده؟

دوستان من یک گاراج خریدم و بعدش یک ماشین به قیمت 1 میلیون دلار خریدم و این ماشین رفت داخل گاراج
من در یکی از ماموریت ها از این ماشین استفاده کردم و به خاطر اینکه ماموریتش شامل هلیکوپتر سواری بود .مجبور بود شدم ماشین را ول کنم.
طبیعی هست که وقتی گاراج میخری و 1 میلیون دلار پول یک ماشین بدی.انتظار باید داشته باشه که وقتی دوباره میری گاراج اون ماشین باز هم اونجا باشه.
ولی اینطور نبود و ماشینی در کار نبود.لطفا بگید یعنی همینطوری هست و اینقدر مسخره هست که ماشینی به قیمت 1 ملیون دلار بخری و با یک بار از دست دادنش پولت پر بشه؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or