Grand Theft Auto V | Xbox 360 [اخطار: پست اول تاپیک خوانده شود]

سلام دوستان
من یکی از ماموریت هارو گیر کردم
ماموریت رو باید با مایکل از بدی و بری پیش لاستر توی یک ساختمان که شبیه کارگاه خیاطی هست
وقتی میرم تو ساختمان پیغام میاد که برو لباس رو عوض کن و من هم لباس عوض میکنم ولی باز همان پیغام میاد
لطفا دوستانی که این مرحله رو رد کردن بگن باید چه لباسی پوشید و مرحله اش را چطوری رد کرد
باید با کت و شلوار بری ...

در مورد بحث دوستان... نقشه SA از V بزرگتره. این دیگه ثابت شده است سه تا شهر و یک عیالت کامل کجا Los Santos خالی (با اینکه خیلی بزرگ تر شده) کجا :دی

سلام دوستان
من یکی از ماموریت هارو گیر کردم
ماموریت رو باید با مایکل از بدی و بری پیش لاستر توی یک ساختمان که شبیه کارگاه خیاطی هست
وقتی میرم تو ساختمان پیغام میاد که برو لباس رو عوض کن و من هم لباس عوض میکنم ولی باز همان پیغام میاد
لطفا دوستانی که این مرحله رو رد کردن بگن باید چه لباسی پوشید و مرحله اش را چطوری رد کرد

هزارمین کسی که این سوال رو می پرسه . برین از توی خونتون، توی کمد، Suit رو انتخاب کنید و کت شلوارتون رو تنتون کنید.

حالا سوالای خودم :دی

من از راه Subtle رفتم. :| پول 204 ملیون دلار بود و موند تا آخرش. خیلی زیادی تصمیم گرفتم. سهم Crewـم 51 درصد بود. واقعا نباید این کارو می کردم. حالا اشکال نداره یک سرمایه گذاری می کنیم می رسیم به شما :biggrin1:

دوستان من الان سی رو انتخاب کردم، ولی می خوام دو پایان دیگه هم ببینم. نمی شه از بخش Replay Mission انتخاب کرد، چون من رفتم نبود اصلا.

آقا چندین و چند سوال:

1- گلد کردن مراحل تاثیری توی اون درصد بازی داره؟ (یعنی باگه ماموریتا رو 100 درصد کنیم درصد کل بازی بالا میره؟)

2- لوازم غواصی از کجا بیارم؟

3- اینقدر ماد ماد میکنید ماد چیه؟ (همون قوم ماد ها و پارس ها و پارت هاست؟ :D )

4- این مرحله Big Score قضیه اش چیه؟ برای آنلاینه؟ یا تو خود قسمت آفلاینه؟

5- اگه توی مراحل دزدی مثلا یه خلبان یا راننده تازه کار یا کلا یه فرد تازه کار بیاریم ممکنه سوتی بده؟ (مثلا اون دزدا نرسن کله پولا رو وردارن ... یا خلبان سوتی بده پولا بریزه از اون بالا؟)

6- چه جوری میشه Crew جدید پیدا کرد؟

7- توی بخش آنلاین هم دزدی هست؟ چه جوری قضیه اش؟

ماد تول برای این بازی:[Release] GTA V Encryption Tool - XboxMB - Xbox Message Boards
فقط نمیدونم چه فایده ای داره هنوز امتحانش نکردم
وات د هل!!! :دی
مگه قرار نبود برای دایموند باشه؟
طبق قانون xboxMB ساخت مادتول هایی که در هوریزون موجود میباشند و یا قرار است برای هوریزون ساخته شوند مخصوصا مادتول های دایموند ممنوعه :|
پ.ن: دانلودش کردم به هیچ دردی نمیخورد :|

در مورد بحث دوستان... نقشه SA از V بزرگتره. این دیگه ثابت شده است سه تا شهر و یک عیالت کامل کجا Los Santos خالی (با اینکه خیلی بزرگ تر شده) کجا :دی

لا اله الا الله:| آدم هی میخواد یه سری چیزا رو فراموش کنه و نگه,ولی مگه میزارید?:d
اصلا نمیخوام مقایسه بکنم بینه V و SA ولی چندتا نکته ی هست که منو همیشه یاده SA میندازه و توی V تجربشون نکردم:
یکی اون فرودگاه بزرگه که بیرونه لوس سانتوس توی یه شهره دیگه بود,مخصوصا با اون هواپیما های ملخی بزرگش,یکی جت پک,یکی هم کوه جنگلی!
این کوه جنگلی خیلی صفا و فاز داشت برای خودش.مخصوصا با کلبه هاش.توی SA, توی کوه دهکده هم بود.
ایراد نیست ولی کوه های V بیرونه جاده خیلی سخته بالا رفتن ازشون.توی SA کمی آسونتر بود.
ماشین پلیسه شاسی بلند هم که نگو!:d
در کل فازه SA چیزی بود که فکر نکنم دیگه تکرار بشه.مهمترین دلیلش هم Simple و ساده بودنه.احساسی که توی Simulation و شبیه ساز بودن نیست.

حالا گوجیرا باز میاد یه چیزه دیگه از SA میگه,کک میندازه تو پاچه ما!:d

آخرین ویرایش:
5. برخلاف بازیای قبلی که با چنتا تیر به هر جای ماشین میتونستین منفجرش کنین. الان فقط باشلیک مستقیم به باک میتونین سریع اینکارو انجام بدین وگرنه گلوله خیلی زیادی باید حروم کنین. به همین دلیلم موقعی که دارین با ماشین از ارتفاع زیادی میپرین مراقب باشین که سمت باک اول زمین نخوره وگرنه ماشین درجا میترکه!

14. یه باگ وجود داره که باهاش میتونین بی نهایت پول در بیارین. این زیر توضیح میدم.

GTA-Cash.png

شنا کنین تا محلی که رو نقشه مشخص شده. بعد زیرآبی برین تا برسین به لاشه هواپیما. بسته پولی که اونجاسو بردارین. کاراکترتونو عوض کنین بعد سریع برش گردونین به اون کاراکتر اول که حالا هم نفسش پر شده هم اون بسته پوله دوباره جلوش ظاهر شده.

منظور از باک ماشین شلیک به عقب ماشین هست ؟
چون مثل GTA SA من در باکی ندیدم رو ماشینا :دی

لاشه هواپیما رو پیدا میکنم ولی جای پول رو نه :دی
کسی پیدا کرد یه عکس بزاره :دی

دوستان من الان سی رو انتخاب کردم، ولی می خوام دو پایان دیگه هم ببینم. نمی شه از بخش Replay Mission انتخاب کرد، چون من رفتم نبود اصلا.

منم همین مشکل رو داشتم ! وقتی رفتی تو Replay Mission یکی نوشته The Third Way بالاش 2 ماموریت دیگه هم هست که یکیش برای کشتن ترور هست و یکی برای مایکل توی قسمت سمت راستش هم معلومه نوشته Kill Michael. !!!

دوستان من xbox ندارم ولی میخوام بخرم . ۲ تا سوال داشتم . GTA رو ایکس باکس مشکلی نداره ؟ راحت اجرا میشه ؟

میشه انلاین بازی کرد ؟ بن نمیشیم ؟ ممنون

منم همین مشکل رو داشتم ! وقتی رفتی تو Replay Mission یکی نوشته The Third Way بالاش 2 ماموریت دیگه هم هست که یکیش برای کشتن ترور هست و یکی برای مایکل توی قسمت سمت راستش هم معلومه نوشته Kill Michael. !!!

خیلی ممنون دوست عزیز. من برم یک جعبه دستمال کاغذی بردارم دو پایان دیگه هم ببینم گریه کنم. :دی

خیلی ممنون دوست عزیز. من برم یک جعبه دستمال کاغذی بردارم دو پایان دیگه هم ببینم گریه کنم. :دی
یه فایل pdf اومده کل بازی رو با عکس مراحل توضیح داده میتونی اگه حس از اول رفتن رو نداری اون 2 پایان رو ببینی :دیالبته تا الان باید پایان های بازی تو یو تیوب هم اومده باشه :دی

دوستان من تو نشوندن هواپيما مشكل دارم لطفا راهنمايم كنين اورجانسه!!
Ls را میزنین چرخ ها میاد بیرون
میاین زمین با رو چرخ
lt نگه میدارین تا سرعت کم شه
=========
یه فایل pdf اومده کل بازی رو با عکس مراحل توضیح داده میتونی اگه حس از اول رفتن رو نداری اون 2 پایان رو ببینی :دیالبته تا الان باید پایان های بازی تو یو تیوب هم اومده باشه :دی

پایان هاش خیلی باحاله انصافا آدم خشکش میزنه
راستی راهی هست بخوام مرحله جواهر فروشیو با گاز سمی برم؟(آخه من همرو مثله روانیا میرفتم :دی)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or