XboxLiveVirus
کاربر سایت
ماد تول برای این بازی:[Release] GTA V Encryption Tool - XboxMB - Xbox Message Boards
فقط نمیدونم چه فایده ای داره هنوز امتحانش نکردم
باید با کت و شلوار بری ...سلام دوستان
من یکی از ماموریت هارو گیر کردم
ماموریت رو باید با مایکل از بدی و بری پیش لاستر توی یک ساختمان که شبیه کارگاه خیاطی هست
وقتی میرم تو ساختمان پیغام میاد که برو لباس رو عوض کن و من هم لباس عوض میکنم ولی باز همان پیغام میاد
لطفا دوستانی که این مرحله رو رد کردن بگن باید چه لباسی پوشید و مرحله اش را چطوری رد کرد
سلام دوستان
من یکی از ماموریت هارو گیر کردم
ماموریت رو باید با مایکل از بدی و بری پیش لاستر توی یک ساختمان که شبیه کارگاه خیاطی هست
وقتی میرم تو ساختمان پیغام میاد که برو لباس رو عوض کن و من هم لباس عوض میکنم ولی باز همان پیغام میاد
لطفا دوستانی که این مرحله رو رد کردن بگن باید چه لباسی پوشید و مرحله اش را چطوری رد کرد
وات د هل!!!ماد تول برای این بازی:[Release] GTA V Encryption Tool - XboxMB - Xbox Message Boards
در مورد بحث دوستان... نقشه SA از V بزرگتره. این دیگه ثابت شده است سه تا شهر و یک عیالت کامل کجا Los Santos خالی (با اینکه خیلی بزرگ تر شده) کجا![]()
5. برخلاف بازیای قبلی که با چنتا تیر به هر جای ماشین میتونستین منفجرش کنین. الان فقط باشلیک مستقیم به باک میتونین سریع اینکارو انجام بدین وگرنه گلوله خیلی زیادی باید حروم کنین. به همین دلیلم موقعی که دارین با ماشین از ارتفاع زیادی میپرین مراقب باشین که سمت باک اول زمین نخوره وگرنه ماشین درجا میترکه!
14. یه باگ وجود داره که باهاش میتونین بی نهایت پول در بیارین. این زیر توضیح میدم.
![]()
شنا کنین تا محلی که رو نقشه مشخص شده. بعد زیرآبی برین تا برسین به لاشه هواپیما. بسته پولی که اونجاسو بردارین. کاراکترتونو عوض کنین بعد سریع برش گردونین به اون کاراکتر اول که حالا هم نفسش پر شده هم اون بسته پوله دوباره جلوش ظاهر شده.
دوستان من الان سی رو انتخاب کردم، ولی می خوام دو پایان دیگه هم ببینم. نمی شه از بخش Replay Mission انتخاب کرد، چون من رفتم نبود اصلا.
منم همین مشکل رو داشتم ! وقتی رفتی تو Replay Mission یکی نوشته The Third Way بالاش 2 ماموریت دیگه هم هست که یکیش برای کشتن ترور هست و یکی برای مایکل توی قسمت سمت راستش هم معلومه نوشته Kill Michael. !!!
خیلی ممنون دوست عزیز. من برم یک جعبه دستمال کاغذی بردارم دو پایان دیگه هم ببینم گریه کنم.
Ls را میزنین چرخ ها میاد بیروندوستان من تو نشوندن هواپيما مشكل دارم لطفا راهنمايم كنين اورجانسه!!
یه فایل pdf اومده کل بازی رو با عکس مراحل توضیح داده میتونی اگه حس از اول رفتن رو نداری اون 2 پایان رو ببینیالبته تا الان باید پایان های بازی تو یو تیوب هم اومده باشه
![]()