Grand Theft Auto V | Xbox 360 [اخطار: پست اول تاپیک خوانده شود]

دقیق نمیشه گفت ولی فکر کنم 65 -75%
بنده تمام ماموریتای اصلی رو رفتم نصف stranger & freaks رو رفتم تموم 14 ماموریت random مورد نظر 100% چکلیست رو رفتم و حدود یک سوم hobbies رو هم رفتم شده 78.3% و بدون ماموریتها و رندوم ایونتها بازی 60% هست(یعنی فقط مراحل اصلی رو بری)

اقا من بازیو گرفتم . اما یه مشکل دارم . وقتی شب میشه اگر تو خیابون بیام یه هاله خاکستری رنگ روی ماشین ها(مخصوصا چراغ ماشین ها) و بعضی از ساختمونا میبینم(تو خیابون هایی که شب نورشون کنم) . همچنین تو اولای بازی هستو یه مرحله که با فرانکلین و لامر به همرا دوستش اول میریم اسلحه فروشی یه شات گان با یه جراغ براش میگیرم و بعد میریم یه جا لامر میزنه اون یارو رو میکشه بعد چند نفر میریزن سرمون یاید بکشینشون او نجا یه لحظه میریم تو یه اتاق نسبتا تاریک اونجا حتی فرانکلین و همه وسایل کاملا خاکستری بودن . لطفا بگید چی کار کنم تا درست شه. اقا وجدانا جواب بدید.(هم با نصب دیسک2 و هم با خود دیسک2 این مشکل هست)

یکی از بزرگان کمک کنه

برادر بعد از مرحله ی 66 باسه مرحله ی 67 یه دونه ماشین پلیس دوزدیدم ولی باز هیچ علامت تو نقشه نیست نمی دونم ازم چی می خواد به کمک تون نیاز دارم

طبق گزارشات روزنامه گاردین بریتانیا ، سه نوجوان به جرم چاقوو زدن و دزدی از مردی که Grand Theft Auto 5 را خریده بود ، بازداشت شدند.این بازی دارای رئیس های مافیایی ، گنگستر های موتور سوار ، کوسه های آدم خوار ، فیلم ساز های بدگمان و بد بین که در شهری ساختگی که از نظر آزادی و بی قیدی شبیه لوس آنجلس می باشد ، آشوب و بلوا به پا می کنند.شرح ماجرا از این قرار است که مردی ۲۳ ساله در روز سه شنبه که روز عرضه بازی بوده است بعد از تحویل گرفتن بازی که حوالی نیمه شب بوده است ، در حال حرکت به طرف خانه خود بوده است.اسکاتلند یارد گزارش داده که قربانی در حوالی ساعت ۱:۲۰ شب در شهر کالیندال که در شمال لندن واقع شده ، با یک آجر ، مورد حمله قرار گرفته و گوشی موبایل ، ساعت و بازی GTA V را از وی به سرقت برده اند.یکی از سخنگو های پلیس بریتانیا ، امروز گفته است که سه نوجوان ۱۴ ، ۱۵ و ۱۷ ساله به جرم دزدی و وارد کردن آسیب بدنی شدید از روی عمد ، بازداشت شده اند و باید منتظر قاضی باشند تا در روز شنبه از راه برسد. سه نفر دیگر که ۱۵ ، ۱۷ و ۱۸ ساله هستند نیز به قید ضمانت تا ماه اکتبر ، آزاد شده اند.

طبق گزارشات روزنامه گاردین بریتانیا ، سه نوجوان به جرم چاقوو زدن و دزدی از مردی که Grand Theft Auto 5 را خریده بود ، بازداشت شدند.این بازی دارای رئیس های مافیایی ، گنگستر های موتور سوار ، کوسه های آدم خوار ، فیلم ساز های بدگمان و بد بین که در شهری ساختگی که از نظر آزادی و بی قیدی شبیه لوس آنجلس می باشد ، آشوب و بلوا به پا می کنند.شرح ماجرا از این قرار است که مردی ۲۳ ساله در روز سه شنبه که روز عرضه بازی بوده است بعد از تحویل گرفتن بازی که حوالی نیمه شب بوده است ، در حال حرکت به طرف خانه خود بوده است.اسکاتلند یارد گزارش داده که قربانی در حوالی ساعت ۱:۲۰ شب در شهر کالیندال که در شمال لندن واقع شده ، با یک آجر ، مورد حمله قرار گرفته و گوشی موبایل ، ساعت و بازی GTA V را از وی به سرقت برده اند.یکی از سخنگو های پلیس بریتانیا ، امروز گفته است که سه نوجوان ۱۴ ، ۱۵ و ۱۷ ساله به جرم دزدی و وارد کردن آسیب بدنی شدید از روی عمد ، بازداشت شده اند و باید منتظر قاضی باشند تا در روز شنبه از راه برسد. سه نفر دیگر که ۱۵ ، ۱۷ و ۱۸ ساله هستند نیز به قید ضمانت تا ماه اکتبر ، آزاد شده اند.

من این خب رو به انگلیسی چند روز پیش خوندم
انقدر بچه ها تویه کف بازی بودن که بخاطر دزدیدنش به یارو حمله کردن! دیگه جرات نداری با دیسک GTA توو خیابون راه بری :d

- - -ویرایش - - -

من این خب رو به انگلیسی چند روز پیش خوندم
انقدر بچه ها تویه کف بازی بودن که بخاطر دزدیدنش به یارو حمله کردن! دیگه جرات نداری با دیسک GTA توو خیابون راه بری :d

سلام دوستان
من یکی از ماموریت هارو گیر کردم
ماموریت رو باید با مایکل از بدی و بری پیش لاستر توی یک ساختمان که شبیه کارگاه خیاطی هست
وقتی میرم تو ساختمان پیغام میاد که برو لباس رو عوض کن و من هم لباس عوض میکنم ولی باز همان پیغام میاد
لطفا دوستانی که این مرحله رو رد کردن بگن باید چه لباسی پوشید و مرحله اش را چطوری رد کرد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or