طرفداران و هوادران بازی GTAV در تاپیک انتشار تریلر دوم این بازی با نظرات مختلفی خواهان نسخه PC این بازی شدند
در میان این نظرات بصورت انتخاب نگاهی به انها میاندازیم :
No pc release = no buy
Sorry Rockstargames.. i'm not going to buy a game that's 6 months old and stil pay the full price
why you dont release al versions in one time like other company's do..
منتشر نکردن بازی برای PC = من بازیو نمیخرم
معذرت میخوام راک استار من نمیتونم 6 ماه صبر کنم و یک بازی و که 6 ماه از انتشارش میگذره
با همون قیمت اصلی خریداری کنیم
چرا شما درست مثل کاری که هر شرکت دیگه ای انجام میده همه نسخه ها رو بصورت همزمان منتشر نمیکنید
یکی دیگه از کاربرا هم در جواب نظر بالا گفته بود
که اگه راک استار این بازی و واسه PC عرضه نمیکنه دلیل منطقی داره و مثل bethesda تنبل نیست که برنامه ریزیهاش همیشه
مشکل داره و درست حسابی نیست
راک استار میدونه که تا بازی و واسه PC ارائه کنه همه شروع میکنند به مد سازی و امثالهم و بازی اصلی اونطوری که هست
نشون داده نمیشه راک استار اول مخواد واسه کنسولها بازیو ریلیز کنه تا کیفیت و بزرگی این بازی خود بازی واقعی و (نه مد سازی شده اش)
رو به همه نشون بده بعدش که دیگه همه به شاهکار راک استار پی بردن اونموقع واسه PC ریلیز میکنه
تا همه شروع کنند به مد سازی و کلی مدهای مختلف واسش بسازند تا عقده هاشون خالی شه
این بازی برای PC برنامه ای نداره چونکه بازیکنان کنسول ها بیشتر از PC باز هاست
I hope they will make it for PC! Please R* make a PC version
امیدوارم که اونها بازی و واسه PC هم عرضه کنند راک استار خواهش میکنم بازی و برای PC هم بساز
im a pc gamer to if rockstar not gonna do gta v for pc i will be lost
من یک PC بازی هستم اگر این بازی برای PC عرضه نشود همه ما از دست میریم
Hi all at R*. As lots of guys here, I'm a PC gamer and sad thing is that I have no console to play GTA V by, so please I beg of you to release PC version and please don't set a long long delay like GTA IV for PC please.
I hope you guys consider PC gamers as much gamer as console ones.
سلام به همه بروبچ در راک استار
من یک PC باز هستم چیز ناراحت کننده واسه من اینه که متاسفانه من کنسول ندارم و اگر این بازی برای PC عرضه نشود من نمیتوانم
بازی کنم و از شما خواهش میکنم مثل بازی GTA IV نسخه PC رو تاخیر نندازید
من امیدوارم شما هم به PC بازها به اندازه کنسول دارها اهمیت بدین
این ها تنها قسمتی از نظراتی بود که کاربرای سایت Rockstar در مورد این بازی و انتشارش رو ی نسخه PC دادند.....
اگر دوست دارید شما هم نظر بدین برید به این
سایت عضو بشید و نظر خودتون در مورد این بازی یا انتشار نسخه PC اعلام کنید