Grand Theft Auto V | Xbox 360 [اخطار: پست اول تاپیک خوانده شود]

آرم ماشینارو ولش کن
اون ظرف میوه که بجای لوگوی appleگذاشتنو بچسب!!!!
=))

اون ظرفه که خیلی قدیمیه.
توی بازی gta chainatown wars که برای iphone و psp اومده بود هم توش بود.
انصافا gta chainatown wars هم بسیار قشنگ بود.واقعا ازش لذت بردم امتیاز 9.5 هم گرفته بود

همونطور که یکی از بچه ها گفته بود باز هم لوگو ها لایسنس نشدن ولی ماشین ها رو عین واقعیت درست کردن تقریبا:دی
اینو داشته باشید:
526481682739171646.jpg

این Gta ChinaTown Wars برای ایکس باکس 360 هم هست؟؟؟؟

2_از وقتی که تریلر و عکسارو دیدم دوباره نشستم سن آندریس رو بازی میکنم و هرجاش رو میبینیم میگم فکر کن این رو با کیفیت فوق العاده ساخته باشن....!!!!!!!!!!!!11

این Gta ChinaTown Wars برای ایکس باکس 360 هم هست؟؟؟؟

2_از وقتی که تریلر و عکسارو دیدم دوباره نشستم سن آندریس رو بازی میکنم و هرجاش رو میبینیم میگم فکر کن این رو با کیفیت فوق العاده ساخته باشن....!!!!!!!!!!!!11

متاسفانه نه
فقط برای:
iphone-ipad-ipod-psp-DS
من خودم روی psp بازیش کردم.بعدش هم با امولاتور ds یه بار دیگه بازیش کردم.بسیار زیباست این بازی(gta chainatown wars)

85442161156162482516.jpg

طرفداران و هوادران بازی GTAV در تاپیک انتشار تریلر دوم این بازی با نظرات مختلفی خواهان نسخه PC این بازی شدند

در میان این نظرات بصورت انتخاب نگاهی به انها میاندازیم :

No pc release = no buy

Sorry Rockstargames.. i'm not going to buy a game that's 6 months old and stil pay the full price

why you dont release al versions in one time like other company's do..

منتشر نکردن بازی برای PC = من بازیو نمیخرم

معذرت میخوام راک استار من نمیتونم 6 ماه صبر کنم و یک بازی و که 6 ماه از انتشارش میگذره

با همون قیمت اصلی خریداری کنیم

چرا شما درست مثل کاری که هر شرکت دیگه ای انجام میده همه نسخه ها رو بصورت همزمان منتشر نمیکنید

یکی دیگه از کاربرا هم در جواب نظر بالا گفته بود

که اگه راک استار این بازی و واسه PC عرضه نمیکنه دلیل منطقی داره و مثل bethesda تنبل نیست که برنامه ریزیهاش همیشه

مشکل داره و درست حسابی نیست

راک استار میدونه که تا بازی و واسه PC ارائه کنه همه شروع میکنند به مد سازی و امثالهم و بازی اصلی اونطوری که هست

نشون داده نمیشه راک استار اول مخواد واسه کنسولها بازیو ریلیز کنه تا کیفیت و بزرگی این بازی خود بازی واقعی و (نه مد سازی شده اش)

رو به همه نشون بده بعدش که دیگه همه به شاهکار راک استار پی بردن اونموقع واسه PC ریلیز میکنه

تا همه شروع کنند به مد سازی و کلی مدهای مختلف واسش بسازند تا عقده هاشون خالی شه

این بازی برای PC برنامه ای نداره چونکه بازیکنان کنسول ها بیشتر از PC باز هاست

I hope they will make it for PC! Please R* make a PC version

امیدوارم که اونها بازی و واسه PC هم عرضه کنند راک استار خواهش میکنم بازی و برای PC هم بساز

im a pc gamer to if rockstar not gonna do gta v for pc i will be lost

من یک PC بازی هستم اگر این بازی برای PC عرضه نشود همه ما از دست میریم

Hi all at R*. As lots of guys here, I'm a PC gamer and sad thing is that I have no console to play GTA V by, so please I beg of you to release PC version and please don't set a long long delay like GTA IV for PC please.
I hope you guys consider PC gamers as much gamer as console ones.

سلام به همه بروبچ در راک استار

من یک PC باز هستم چیز ناراحت کننده واسه من اینه که متاسفانه من کنسول ندارم و اگر این بازی برای PC عرضه نشود من نمیتوانم

بازی کنم و از شما خواهش میکنم مثل بازی GTA IV نسخه PC رو تاخیر نندازید

من امیدوارم شما هم به PC بازها به اندازه کنسول دارها اهمیت بدین

این ها تنها قسمتی از نظراتی بود که کاربرای سایت Rockstar در مورد این بازی و انتشارش رو ی نسخه PC دادند.....

اگر دوست دارید شما هم نظر بدین برید به این سایت عضو بشید و نظر خودتون در مورد این بازی یا انتشار نسخه PC اعلام کنید

آقا یه سوال که خیلی تو ذهن من هست و خیلی آزارم میده::

این که نوشته spring 2013 یعنی بهار 2013 مال کامپیوتر هست یه xbox

چون تو گیم اسپات مال xbox رو نوشته 31 december........

گیم اسپات اصولا راجع به تاریخ عرضه بازی ها چرت و پرت زیاد مینویسه :d

اون 31 دسامبر همون TBA هست که قبلا که نمیدونستن زدن تو سایت و الان هم شاید یادشون رفته عوض کنن.
در کل همون بهار سال دیگه واسه کنسولا میاد، نسخه ی PC هم معلوم نیست.

اون 31 دسامبر همون TBA هست که قبلا که نمیدونستن زدن تو سایت و الان هم شاید یادشون رفته عوض کنن.
در کل همون بهار سال دیگه واسه کنسولا میاد، نسخه ی PC هم معلوم نیست.
کلا GameSpot خوشش میاد همه رو اسکل کنه. یادمه سر Hellgate: London تاریخ انتشارو اشتباه زده بود، 3 ماه دنبال بازی بودم نگو هنوز نیومده. البته بازیشم آشغال بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or