اگر مثل همیشه اوایل خرداد هم بیاد هنوز 7 ماه مونده پس نگران نباش!کل بازی عالی فقط این سگه تو بازی یه نمه مصنوعی میزد.انگار روش کار نکردن.سگای red dead خیلی طبیعی تر بودن
اگر مثل همیشه اوایل خرداد هم بیاد هنوز 7 ماه مونده پس نگران نباش!
چیزی که تو این صحنه جالبه وزن ماشین موقع ایستادن هستش که مشخصه نسبت به GTA IV سنگین تر شده. واقعا قسمت driving سری GTA داره به بزرگترین رقیب Forza تبدیل میشه. :d (البته به نظر من حتی چند نکته مثبت هم نسبت بهش داره. دمیج ظاهریش به کنار به نظرم فیزیک ماشین موقع ایستادن بعد ترمز هم از فورتزا واقعیتره. تو فورتزا ماشین وقتی سرعتش در حدی میشه که تقریبا باید از حرکت بایسته بجای اینکه نرم متوقف بشه به شکل ناگهانی متوقف میشه.) :d
چیزی که تو این صحنه جالبه وزن ماشین موقع ایستادن هستش که مشخصه نسبت به GTA IV سنگین تر شده. واقعا قسمت driving سری GTA داره به بزرگترین رقیب Forza تبدیل میشه. :d (البته به نظر من حتی چند نکته مثبت هم نسبت بهش داره. دمیج ظاهریش به کنار به نظرم فیزیک ماشین موقع ایستادن بعد ترمز هم از فورتزا واقعیتره. تو فورتزا ماشین وقتی سرعتش در حدی میشه که تقریبا باید از حرکت بایسته بجای اینکه نرم متوقف بشه به شکل ناگهانی متوقف میشه.) :d
==========================
این موزیک آهنگی که رو تریلر گذاشتن یه شباهتایی به آهنگ Ice Cube - Check Yo Self داره که تو GTA SA استفاده شده بود. :d
دیشب نشستم HD تریلر دوم را دان کردم یه سری نکته دیدم تو پوست خودم نمیگنجیدم
مهمترینش رو میگم:
Audi و بنتلی و ماسراتی به صورت کامل لایسنس شده بودن! یعنی با ظاهر اصلی و لوگوی شرکت سازنده!
audi و که من دقت کردم اون نیم دایره های بالاشو نداشتا. UUUU (اینطوری بودن)
کلا Gta دوست داره آرم ماشینهارو مسخره کنه