Grand Theft Auto V | Xbox 360 [اخطار: پست اول تاپیک خوانده شود]

یه چیز جالب که شاید تو تریلر بهش دقت نکرده باشین
تو دقیقه 1:18 نشون میده یه سیاه پوست از رو کاپوت میپره
بعدش نشون میده یه سگ سیاهِ بزرگ از رو کاپوتِ ماشین میپره!!
فکر نمیکنم خیلی هم بی دلیل باشه این شباهت!!
پ.ن:ببین چیجوری این تریلرــو خوردم که ارتباط بین پلان به پلانِشم پیدا کردم!!
22.gif

پ.ن2:
4.gif

این جی تی ای که من میبینم بهترین بازی عمرم خواهد بود بدون شک . چون من عاشق بازی های سبک اپن ورلد هستم و خیلی راحت میتونم 3 یا 4 سال بدون اینکه برام تکراری بشه بازیش کنم.من الان هنوز دارم ای وی و اون یکی دی ال سیشو بازی میکنم و هر روز با یک قصه ای که از خودم در میارم یه داستانی برای بازی میسازم و بازیش میکنم.
حالا شما فک کن این جی تی ای با این همه عظمت دیگه چی بشه.
راک استار از محدود شرکت هایی هست که چشم بسته میتونی حدس بزنی بازیهاش شاهکاره بدون اینکه عکسی یا تریلری ازش دیده باشی

شهرو که از این زوایا یا امثالهم میبینم دیوانه میشم.

این ماشینو سگم منو دیوونه کرده با ابهتش:

چیزی که تو این صحنه جالبه وزن ماشین موقع ایستادن هستش که مشخصه نسبت به GTA IV سنگین تر شده. واقعا قسمت driving سری GTA داره به بزرگترین رقیب Forza تبدیل میشه. :d (البته به نظر من حتی چند نکته مثبت هم نسبت بهش داره. دمیج ظاهریش به کنار به نظرم فیزیک ماشین موقع ایستادن بعد ترمز هم از فورتزا واقعیتره. تو فورتزا ماشین وقتی سرعتش در حدی میشه که تقریبا باید از حرکت بایسته بجای اینکه نرم متوقف بشه به شکل ناگهانی متوقف میشه.) :d
==========================
این موزیک آهنگی که رو تریلر گذاشتن یه شباهتایی به آهنگ Ice Cube - Check Yo Self داره که تو GTA SA استفاده شده بود. :d

چیزی که تو این صحنه جالبه وزن ماشین موقع ایستادن هستش که مشخصه نسبت به GTA IV سنگین تر شده. واقعا قسمت driving سری GTA داره به بزرگترین رقیب Forza تبدیل میشه. :d (البته به نظر من حتی چند نکته مثبت هم نسبت بهش داره. دمیج ظاهریش به کنار به نظرم فیزیک ماشین موقع ایستادن بعد ترمز هم از فورتزا واقعیتره. تو فورتزا ماشین وقتی سرعتش در حدی میشه که تقریبا باید از حرکت بایسته بجای اینکه نرم متوقف بشه به شکل ناگهانی متوقف میشه.) :d
==========================
این موزیک آهنگی که رو تریلر گذاشتن یه شباهتایی به آهنگ Ice Cube - Check Yo Self داره که تو GTA SA استفاده شده بود. :d

دقیقا. دیروز که بازی میکردم فورزا رو وقتی ترمز کردم ناگهانی ایستاد. هر چقدر کردم که آروم آروم بایسته نشد. رفتم NFS رو بازی کردم دیدم نه ماله این درسته.

دیشب نشستم HD تریلر دوم را دان کردم یه سری نکته دیدم تو پوست خودم نمی‌گنجیدم:دی
مهمترینش رو می‌گم:
Audi و بنتلی و ماسراتی به صورت کامل لایسنس شده بودن! یعنی با ظاهر اصلی و لوگوی شرکت سازنده!

دیشب نشستم HD تریلر دوم را دان کردم یه سری نکته دیدم تو پوست خودم نمی‌گنجیدم:دی
مهمترینش رو می‌گم:
Audi و بنتلی و ماسراتی به صورت کامل لایسنس شده بودن! یعنی با ظاهر اصلی و لوگوی شرکت سازنده!

audi و که من دقت کردم اون نیم دایره های بالاشو نداشتا. UUUU (اینطوری بودن)
کلا Gta دوست داره آرم ماشینهارو مسخره کنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or