Grand Theft Auto V | Xbox 360 [اخطار: پست اول تاپیک خوانده شود]

92937185927406786907.jpg
به ماموریت پایین صفحه دقت کنید چی نوشته
من هم تو همین مرحله همین موجود رو دیدم
بعد از تیر اندازی نمیمیره و فقط غیب میشه :|

- - -ویرایش - - -

اقا ابن editio های مختلف بازی در تعداد مرحله ها و ماموریت های اصلی فرعی بازی هم است ؟اگه نیست پس فرقشون چیه؟
یه سری خرت و پرت داخل باکس بازی هست به همراه یه دی ال سی که توش اون کشتی هواییه و یه سری چیز میز دیگست

رفتم فلش 16 گیگ بگیرم، از یارو میپرسم سرعت این فلش چقدره بهم میگه به قیافش میخوره که بالا باشه.یه نفر دیگه میگه فلش خوبیه ضد آب هم هست!!
الان من نمیدونم باید گریه کنم یا بخندم:((:)). دوستان میدونم اینجا جاش نیست ولی تو رو خدا یه فلش خوب که خودتون امتحانش کردین بهم معرفی کنین.:(

فلش خوب میخوای Silicon Power B10 بگیر . رو USB2 حداکثر سرعت رو میده من تا 33 MB/s تونستم Read کنم

به ماموریت پایین صفحه دقت کنید چی نوشتهم تو همین مرحله همین موجود رو دیدم
بعد از تیر اندازی نمیمیره و فقط غیب میشه :|

- - -ویرایش - - -

یه سری خرت و پرت داخل باکس بازی هست به همراه یه دی ال سی که توش اون کشتی هواییه و یه سری چیز میز دیگست
در تعداد مراحل و ماموریت های اصلی و فرعی که نیست؟ که نیست؟

سلام دوستان تو یکی از مراحل اصلی بازی گیر کردم ممنون میشم کمک کنید
از 69 مرحله اصلی بازی 60 تاشو رفتم حالا یه ماموریت اصلی هست که باید بری و ماشین اتش نشانی بدزدی من ماشین اتش نشانی رو دزدیدم و بردم گزاشتم زیر پل جای لستر حالا بازم یه ماشین دیگه میخواد که بدزدم و لی نمیدونم باید چه ماشینی بدزدم ممنون میشک کمک کنید بد جوری گیر کردم

آقا این عکس هم خودم انداختم مربوط میشه به gta sa
48695d1379583293-imageuploadedbytapatalk-21379583286.227953.jpg

دوستان این آبجکت رو تو مرحله ای دیدم که با تروور با موتور پریدیم رو قطار
اگه یادتون باشه یه بار هم سی جی و اسموک با موتور همچین کاری رو انجام میدن :دی

سلام دوستان تو یکی از مراحل اصلی بازی گیر کردم ممنون میشم کمک کنید
از 69 مرحله اصلی بازی 60 تاشو رفتم حالا یه ماموریت اصلی هست که باید بری و ماشین اتش نشانی بدزدی من ماشین اتش نشانی رو دزدیدم و بردم گزاشتم زیر پل جای لستر حالا بازم یه ماشین دیگه میخواد که بدزدم و لی نمیدونم باید چه ماشینی بدزدم ممنون میشک کمک کنید بد جوری گیر کردم
معمولا ماشین هایی که میگه تو نقشه مشخصه فقط همین ماشین اتش نشانی هست که باید زنگ بزنی بیاد تا بتونی بدزدی و ماشین های که برای gate away میخواد جاشون مشخص نیست
در غیر این صورت احتمالا یه ماشین برای دروازه فرار میخواد شاید اون و انجام نداده باشی
یه ماشین باید ببری تو ناحیه هایی که با علامتهای مشکی مشخص شده پارک کنی برای فرار. مراحل قبلی هم انجام دادی مثل پارکنیگها

دیگه حضور ذهن ندارم :دی

اقا این برنامه ی iFruit من لاگین نمیکنه ! کسی مشکل منو نداره ؟ ۴۰۰ مگ حرومش کردیم :(((
درضمن ، این برنامه ی Grand Teuft Auto V که واسه ی ایفون اومده مهشره !!! راهنمای همه ی مرحله و استفاده از سگ و واپیما ها و قایق و ... همه چی رو داره !
یه نقشه ی کامل هم داره که همه چی روش درج شده ! حتی مغازه هایی که میشه ازشون دزدی کرد و ... ! پت شاپ هم من روش دیدم داره !
یه بخش کاربران هم داره که با هم در مورد بازی بحث میکنن !

خلاصه نصب نکنید از دستتون رفته ! خیلی باکیفیته !

اقا این برنامه ی iFruit من لاگین نمیکنه ! کسی مشکل منو نداره ؟ ۴۰۰ مگ حرومش کردیم :(((
درضمن ، این برنامه ی Grand Teuft Auto V که واسه ی ایفون اومده مهشره !!! راهنمای همه ی مرحله و استفاده از سگ و واپیما ها و قایق و ... همه چی رو داره !
یه نقشه ی کامل هم داره که همه چی روش درج شده ! حتی مغازه هایی که میشه ازشون دزدی کرد و ... ! پت شاپ هم من روش دیدم داره !

اسم برنامه چیه؟

معمولا ماشین هایی که میگه تو نقشه مشخصه فقط همین ماشین اتش نشانی هست که باید زنگ بزنی بیاد تا بتونی بدزدی و ماشین های که برای gate away میخواد جاشون مشخص نیست
در غیر این صورت احتمالا یه ماشین برای دروازه فرار میخواد شاید اون و انجام نداده باشی
یه ماشین باید ببری تو ناحیه هایی که با علامتهای مشکی مشخص شده پارک کنی برای فرار. مراحل قبلی هم انجام دادی مثل پارکنیگها

دیگه حضور ذهن ندارم :دی

دمت گرم داش مشکل حل شد میدونی من حواسم نبوده که باید با یه ماشین 4 در و مناسب بری پارک کنی من همش با ماشین دو در بودم=))=))=))

داداش برا اندروید گرفتی؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or