age of 360
کاربر سایت
نه،نمیشه.مثل San Andreas باید رمز رو به صورت دستی وارد کنی.اقا جواب منو ندادین
چیت کد که میزنین جایی سیو میشه برا دفعات بعد؟
مث iv و red dead?
میتونید سیو کنید و بازی رو ادامه بدید ولی بعضی از اچیومنت ها غیر فعال میشن و تو مرحله هم اگه بزنید درصدی به خاطر چیت کسر میشه!اقا جواب منو ندادین
چیت کد که میزنین جایی سیو میشه برا دفعات بعد؟
مث iv و red dead?
دوستانی که میخوان زیر آب رو کاوش کنن و دنبال کیف های پول و تکه های گم شده سفینه و ایتم های مخفی دیگه باشن حتما باید کپسول اکسیژن مخصوص غواصی رو داشته باشن.
برای پیدا کردن کپسول اکسیژن ابتدا برین به این مکان تو نقشه که با فلش قرمز مشخص کردم :
![]()
برای اینکه بتونین از کپسول اکسیژن استفاده کنین باید قایق مخصوص غواصی که سیاه رنگ هم هست رو پیدا کنین و سوارش بشین. برای راحتی کار یه عکس از این قایق میزارم که دقیق تو همون محلی هست که با فلش قرمز مشخص کردم :
![]()
وقتی سوار قایق شدین برین به مکانی که میخواین اونجا رو کاوش کنین بعد از قایق بپرین بیرون. (دکمه y را بزنید) تبریک حالا شما کپسول اکسیژن دارید. به دنیای بزرگ زیر آب GTA V خوش امدید:d
اینم یه عکس از مایکل با کپسول اکسیژن: (انحصاری خودم:d)
![]()
ای بابا این چه کاری بود کردی با این بنده خدا:dراستی مثلا وقتی تو ترورو این طوری درست کردی مردم تو خیابون واکنش خاصی نشون نمیدن؟؟یا اینکه یجوری رفتار میکنن انگار یه لباس کاملا عادی پوشیدیبدون شرح
![]()
![]()
فکر کنم منظورشون اینه که خود رمز سیو بشه و لازم نباشه دوباره زد که این سوال خود منم هست ولی چندی پیش راکستار اعلام کرد برای ترغیب گیمر ها جهت عدم استفاده از چیتمیتونید سیو کنید و بازی رو ادامه بدید ولی بعضی از اچیومنت ها غیر فعال میشن و تو مرحله هم اگه بزنید درصدی به خاطر چیت کسر میشه!
امکان داره gta v متاش بالاتر بشه؟
دوباره شما شروع کردی؟! یه بار گفتیم اینجا مهدکودک نیست و همه ماشین زمان ندارن که بدونن متا بالا میشه یا پایین.
دوستانی که ایکس باکسشون 4 گیگ هست و نمیتونن این بازی رو انجام بدن اگه میخوان بگن یه راه حلی من پیدا کردم برای بازی کردن این عنوان بدون خریدن فلش 16 گیگ و با استفاده از فلش 8 گیگ
من یه قسمت از داستان بازی رو خوب متوجه نشدم اگر کسی بهتر فهمیده بگه ببینم جریان چیه .
مربوط میشه به Dave
بعد از اینکه دیو میفهمه دزدی کار مایک بوده ازش می خواد یه کاری واسه سازمان انجام بده . الان اون کار چیه دقیقا" که مایک
به فرانکلین گفت باید بریم یه سفر طولانی ؟