saeidrezay
کاربر سایت
خوب دوستان دیروز بصورت یک تنه نشستم پای دستگاه و 20 % بازی رو تموم کردم کسی اگه سوالی چیزی تا اینجا داره از خودم بپرسه
بعدشم اینکه من عاشششششششششششششششششششششششششششق travor شدم چه شخصیت پردازی کردن کصافط ااا معرفی travor====تو حلقم
- - -ویرایش - - -
- - -ویرایش - - -
نزدیک به 40 دقیقه جلوی تلیویزیون دسته به دست نشسته بودم خداییش
تازه اون عکس هاشم که میومد دیگه نگو مورد تفقد خانواده قرار میگرفتم
بعدشم اینکه من عاشششششششششششششششششششششششششششق travor شدم چه شخصیت پردازی کردن کصافط ااا معرفی travor====تو حلقم
- - -ویرایش - - -
شما این رو کجا خوندی؟البته خود راک استار اعلام کرده که دیسک دوم رو نصب نکنید، گفتن که این کار باعث کاهش کیفیت بازی می شه.
- - -ویرایش - - -
ولی خودمونیم ها من که دیگه فحش نمونده بود به راک استار بدم آخه آدم یه بازی در این حد میگیره ابتدا به ساکن Play میکنه میره تو بازی ببینه چه خبره سریع و سیرنصب بازی برروی هارد و USB Flash
بازی GTA V دارای دو دیسک هست که باید دیسک های بازی در هارد کنسول و یا فلش 16گیگ و یا HDD External نصب شود (که در ابتدا باید توسط setting کنسول، Config شود تا فورمت سیستمی X360 شوند.)
در ابتدا بعد از تهیه ی بازی، دیسک دوم را در کنسول قرار دهید و بعد از شناسایی دیسک بازی، بازی را مثل سایر بازی ها در هارد کنسول نصب کنید (با زدن دکمه X و Inistall )
بعد از نصب بازی که بین 20تا30دقیقه طول می کشد، دیسک اول را در درایو کنسول قرار داده و وارد بازی شوید، در همان ابتدای اجرا، پیغام محل نصب دیسک اول را سوال کرده که با تایید گزینه ی آن، دیسک اول نیز در هارد یا فلش نصب می شود، بعد از پایان نصب که باز هم بین 20تا30دقیقه می باشد، مجدد پیغام قرار دادن دیسک دوم ظاهر می شود که با قرار دادن دیسک و نهایتاً 5 دقیقه انتظار (برای بار اول)، وارد بازی می شود.
- - -ویرایش - - -
نزدیک به 40 دقیقه جلوی تلیویزیون دسته به دست نشسته بودم خداییش
تازه اون عکس هاشم که میومد دیگه نگو مورد تفقد خانواده قرار میگرفتم