من قراره هر روز بیام اون تاپیک برنرمکس اینجا بنویسم تا تاپیک موقع لیک شدن جوش به هم نریزه این اسپویل هم متنشو اضافه میکنم:dدوستانو به مقدساتشون قسم میدم، بازی که عرضه شد هیچی ، هیچی ، تکرار میکنم هیچی از بازی اسپویل نکنید ! خواستید اسپویل کنید از "تگ اسپویلر که شکل S داره استفاده کنید " سر اسسین 3 هم همین حرفو زدم خیلیا توهین کردن بهم ولی راه جواب داد و هیچی اسپویل نشد ، سر رد دد یه سری عقده ای هرجا میرسیدن کل بازیو+اخر اسپویل میکردن ، نتیجتا رفتار عاقلانه از خودتون نشون بدید لطفا![]()
تاکید میکنم به هیچ وجه اسپویل نکنید ، حد اقل تا یه ماه رعایت کنیدبا تشکر ، ممنون میشم اینو به پست ااضافه کنید.
دوستانو به مقدساتشون قسم میدم، بازی که عرضه شد هیچی ، هیچی ، تکرار میکنم هیچی از بازی اسپویل نکنید ! خواستید اسپویل کنید از "تگ اسپویلر که شکل S داره استفاده کنید " سر اسسین 3 هم همین حرفو زدم خیلیا توهین کردن بهم ولی راه جواب داد و هیچی اسپویل نشد ، سر رد دد یه سری عقده ای هرجا میرسیدن کل بازیو+اخر اسپویل میکردن ، نتیجتا رفتار عاقلانه از خودتون نشون بدید لطفا![]()
تاکید میکنم به هیچ وجه اسپویل نکنید ، حد اقل تا یه ماه رعایت کنیدبا تشکر ، ممنون میشم اینو به پست ااضافه کنید.
عجیبه که یه نفر تو لایو بازی رو توی پروفایلش داره و یه دونه اچیومنت هم گرفته!حالا اینکه این بشر بازی رو از کجا آورده خدا داند!
اینم لینک صفحه پروفایلش تو لایو:
https://live.xbox.com/en-US/Profile?gamertag=RustyF