Grand Theft Auto V | Xbox 360 [اخطار: پست اول تاپیک خوانده شود]

این بازی فرق داره. اگه مثل همه همون روز اول بخرین و روزی دوساعت حداقل بازی کنین چیزی واستون اسپویل نمی شه، ولی در کل بهتون پیشنهاد می کنم از لحظه ای که فهمیدین بازی لیک یا عرضه شده تا وقتی خودتون تجربه نکردین این جا نیاین.

دوستانو به مقدساتشون قسم میدم، بازی که عرضه شد هیچی ، هیچی ، تکرار میکنم هیچی از بازی اسپویل نکنید ! خواستید اسپویل کنید از "تگ اسپویلر که شکل S داره استفاده کنید " سر اسسین 3 هم همین حرفو زدم خیلیا توهین کردن بهم ولی راه جواب داد و هیچی اسپویل نشد ، سر رد دد یه سری عقده ای هرجا میرسیدن کل بازیو+اخر اسپویل میکردن ، نتیجتا رفتار عاقلانه از خودتون نشون بدید لطفا :)
تاکید میکنم به هیچ وجه اسپویل نکنید ، حد اقل تا یه ماه رعایت کنید :) با تشکر ، ممنون میشم اینو به پست ااضافه کنید.
من قراره هر روز بیام اون تاپیک برنرمکس اینجا بنویسم تا تاپیک موقع لیک شدن جوش به هم نریزه این اسپویل هم متنشو اضافه میکنم:d
پ ن: البته بازم این همه اعلامیه فایده نداره و بعضی ها کار خودشونو میکنن:d

درود
دوستان اگر موافق باشید از یکی از ناظم های این بخش تقاضا کنیم که با دیدن هر گونه اسپویل بدون تگ اسپویلر و سوال در مورد نوع دیسک و برنر مکس و... دسترسی قطع کنند.
البته توی پست اول اضافه بشه این موارد و بعد درخواست کنیم.

بچه ها میتونید ی کاری کنید واسه ماها ک زبانمون خوب نیست داستانو بفهمیم ، مثل هر سکانسو توضیح بدید وقتی بازی اومد
من هنوز هم نتونستم داستان Iv رو بفهمم یعنی هر سکانس و مرحله داره چی میگزره
هرچی هم سرچ میکنم چیزی پیدا نمیکنم اگر لینکی دارید بهم بدید ممنون

49776971612018791652.jpg

من که خیلی موافقم :bighug: :دی

دوستانو به مقدساتشون قسم میدم، بازی که عرضه شد هیچی ، هیچی ، تکرار میکنم هیچی از بازی اسپویل نکنید ! خواستید اسپویل کنید از "تگ اسپویلر که شکل S داره استفاده کنید " سر اسسین 3 هم همین حرفو زدم خیلیا توهین کردن بهم ولی راه جواب داد و هیچی اسپویل نشد ، سر رد دد یه سری عقده ای هرجا میرسیدن کل بازیو+اخر اسپویل میکردن ، نتیجتا رفتار عاقلانه از خودتون نشون بدید لطفا :)
تاکید میکنم به هیچ وجه اسپویل نکنید ، حد اقل تا یه ماه رعایت کنید :) با تشکر ، ممنون میشم اینو به پست ااضافه کنید.

پیشنهاد میدم وقتی لیک شد تا وقتی بازی رو تموم نکردین اینجا که هیچی، هیچ یک از تاپیک های GTA نرین.
GTA یک بازی ایه که جمعیت اعضای جدید سایت رو افزایش میده. طرف یکجای بازی گیر میکنه زارت میاد اینجا عضو میشه و مثل مرد اسپویل میکنه :دی
پس پیشنهاد میدم اصلا اینجا نیاین. اگه اومدین ریسکش با خودتونه.

عجیبه که یه نفر تو لایو بازی رو توی پروفایلش داره و یه دونه اچیومنت هم گرفته!حالا اینکه این بشر بازی رو از کجا آورده خدا داند!:دی
اینم لینک صفحه پروفایلش تو لایو:
https://live.xbox.com/en-US/Profile?gamertag=RustyF

Russ Frushtick کوفاندر Polygonـه مرد مومن :دی منتقده واسش فرستادن بازی کنه :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or