Grand Theft Auto V | Xbox 360 [اخطار: پست اول تاپیک خوانده شود]

هنوز معلوم نیست..
کلا شش روز مونده دیگه..این همه صبر کردین این هم روش!
زجر هجری چشیده ام که مپرس
s%20(23).gif

s%20(23).gif

بچه ها من بدجور عشق GTA هستم و هنوزم دارم Iv رو بازی میکنم حالا یه آرکید خیلی تمیز ب پستم خورده زده ب سرم بخاطر GTA V بخرمش
حاالا ی سوال دارم کیفیت این بازی بین سونی 3 و ایکس باکس فرقی نداره؟ تفاوت چندانی ذکر نشده تو اخباراش؟ بخرم ایکس باکسو؟

بچه ها من بدجور عشق GTA هستم و هنوزم دارم Iv رو بازی میکنم حالا یه آرکید خیلی تمیز ب پستم خورده زده ب سرم بخاطر GTA V بخرمش
حاالا ی سوال دارم کیفیت این بازی بین سونی 3 و ایکس باکس فرقی نداره؟ تفاوت چندانی ذکر نشده تو اخباراش؟ بخرم ایکس باکسو؟
منتقد eurogamer که بازیش کرده هر 2 نسخه رو گفته تفاوت چندانی با هم ندارن!!!

یه سری نقشرو وجبی رو کاغذ اندازه میگیرن .،،!!!
اخه برادر من اگه نقشه ی شهر تهران و روستای علی اباد پچول رو هر کدوم رو یه ورق A3 چاپ کنیم ، بخاطر مساوی بودن نقشه اندازه ی شهرا هم برابره ؟؟

مقیاس مهمه مقیااس ،!!
این طور هم که پیداست ( از پست های مقایسه نقشه و تریلر ها ) مقیاس بازی فوق العاده بالاست

دوستانو به مقدساتشون قسم میدم، بازی که عرضه شد هیچی ، هیچی ، تکرار میکنم هیچی از بازی اسپویل نکنید ! خواستید اسپویل کنید از "تگ اسپویلر که شکل S داره استفاده کنید " سر اسسین 3 هم همین حرفو زدم خیلیا توهین کردن بهم ولی راه جواب داد و هیچی اسپویل نشد ، سر رد دد یه سری عقده ای هرجا میرسیدن کل بازیو+اخر اسپویل میکردن ، نتیجتا رفتار عاقلانه از خودتون نشون بدید لطفا :)
تاکید میکنم به هیچ وجه اسپویل نکنید ، حد اقل تا یه ماه رعایت کنید :) با تشکر ، ممنون میشم اینو به پست ااضافه کنید.

دوستانو به مقدساتشون قسم میدم، بازی که عرضه شد هیچی ، هیچی ، تکرار میکنم هیچی از بازی اسپویل نکنید ! خواستید اسپویل کنید از "تگ اسپویلر که شکل S داره استفاده کنید " سر اسسین 3 هم همین حرفو زدم خیلیا توهین کردن بهم ولی راه جواب داد و هیچی اسپویل نشد ، سر رد دد یه سری عقده ای هرجا میرسیدن کل بازیو+اخر اسپویل میکردن ، نتیجتا رفتار عاقلانه از خودتون نشون بدید لطفا :)
تاکید میکنم به هیچ وجه اسپویل نکنید ، حد اقل تا یه ماه رعایت کنید :) با تشکر ، ممنون میشم اینو به پست ااضافه کنید.
آره واللا من 3_4 تا بازی اومدم بس که اینا زیاد بود مرحله اول رو رد نکرده کل داستان رو فهمیدم!!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or