Grand Theft Auto V | Xbox 360 [اخطار: پست اول تاپیک خوانده شود]

31945697941669051719.jpg

کلّ عکسا یطرف :| این یطرف

دیشب داشتم با پسرم که اولین بار بود جی تی ای میبینه همینطور یکم بازی میکردم جی تی ای گ. تونی را میگم خدایش هنوز هم جذابیت خودش را داشت خصوصا اینکه من عاشق نیویورک هستم وقتی توی منو رفتم اهنگ منوشو که شنیدم یاد قدیما افتادم که اینو بازی میکردم و یادمه تا از سر کار میومدم خونه نهار و که میردم تو رگ دسته را برمیداشتم و بازی میکردم یادش بخیر همش همه جا تو فکر بازی بودم که برم خونه بشیتم پاش فکر کن حالا این دیگه چیه فکر کنم یک مدت طولانی مرخصی بگیرم

دوستان مشخص شد بازی چند DVD ؟ بعد اون 8 گیگ که نصبش اجباری حتما باید روی هارد خود کنسول نصب بشه !؟ چون دستگاه ها جیتگ اکثرا از هارد اکسترنال استفاده میکنند . خداا دیگه داره صبرم تمام میشه کاشکی زودتر لیک بشه :d

26 شهریور می شه سه شنبه :دی اگه لیک نشه چون خیلی معروفه مطمئنا همون روز می آد.
اینو که میدونم برادر ریلیز جهانیشه منظورم روزه لیک بود همه شرکت بازیها یه تاریخی تایین میکنن ولی زودتر لیک میشن مثال همین gta iv هم خیلی بازی بزرگی بود 6 روز زودتر اومد red dead هم مهم بود 7 روز زودتر اومد نهایتش تا جمعه لیک میشه شک به دلتون راه ندید فعلا که diablo رو داریم:d
طبق گفته راک استار به خرده فروش ها این اجازه نداده که قبل از 26 ام بازی به بیرون بدن.
gta ivهم همین بود ولی زودتر لیک شد!

Last edited by a moderator:
'Grand Theft Auto' movie offers turned down - Gaming News - Digital Spy
دن هاوزر در مصاحبـه با گاردیـن
GTA movie has been offered to Rockstar many times
money not worth risk آفرین به این طرز فکـر :d

آخه از چی ـه جی تی ای می شه فیلم ساخت؟ :دی مراحل ـش که همه از فیلمهای هالیوودی الهام گرفته شدن :دی

اینو که میدونم برادر ریلیز جهانیشه منظورم روزه لیک بود همه شرکت بازیها یه تاریخی تایین میکنن ولی زودتر لیک میشن مثال همین gta iv هم خیلی بازی بزرگی بود 6 روز زودتر اومد red dead هم مهم بود 7 روز زودتر اومد نهایتش تا جمعه لیک میشه شک به دلتون راه ندید فعلا که diablo رو داریم:d

عزیز سه شنبه امروزه، اگه امروز لیک نشه، سه شنبه هفته دیگه رلیز جهانی ـه. منم امیدوارم زودتر لیک شه. ولی فکر نکنم با این کارهایی که کردن زودتر از همون سه شنبه ببینیمش.

آخه از چی ـه جی تی ای می شه فیلم ساخت؟ :دی
از نید فور اسپید دارن فیلم میسازن برادرـه من :| :d
این پیشنهادها هم که واسه ساخت نسخه سینمائیه بازی میشه
بخاطرـه خود عنوان و بِرَنده Grand Theft Auto ـه
همین عنوانـه فیلـم باعث میشه میلیون ها نفر سراسیمـه به طرف سینماها هجوـم ببرن :d

از کجا میدونی سه شنبه میاد؟؟ههههه فک کنم پیشگو اغاااااااااااااااا:-$:-q

17 سپتامبر میشه 26 شهریور یعنی سه شنبه هفته بعد ..
یعنی شما تاریخ انتشار بازی به این هایپی رو نمیدونید ؟؟ :d
راک استار از خرده فروش ها تقاضا کرده که اصلا بازی رو به بیرون ندن تا تاریخ انتشار و خرده فروش هام طبق ایمیلی به گیمرها این مسئله رو گفتن که انتشار نمیدن !! بخاطر همین بازی احتمالا همون 26 ام میاد ...
خیلی بازیها زود اومدن حتی یک ماه ولی خیلی بازیها روز انتشار اومدن مثلا فیفا13 دقیقا روز انتشار اومد و لیک نشد!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or