Grand Theft Auto V | PS3

خوب خواستی بگی اورجینال بازی فخر بفروشی ؟/:) :-/
مال ما هم اورجیناله :d
مگه با هم کم بازی کردیم !!! :-/
حتما نمی دونی با کی هم بازی می کنی ؟ =))
ماهم اینارو دانلود کردیم اما مشکل شما هم نداشت

يكم دقت ميكردي ميفهميدي من به اقا ياشار بودم
عقده هم ندارم پز اوريج باز بودنمو بدم

آقا من لولم الان 43 هست نیازمند یک لول 75 به بالا هستیم برای Rooftop Rumble :دی بیاین با هم قرار بذاریم یه صبح تا شب بریم اینو چیزی حدود ۲ میلیون دلار تو یه روز میشه در آورد ای دی PSN من هم که معلومه Mohiwoods هست ادد کنید بریم برای Rooftop Rumble ;)

نمیدونم چرا بخش انلاینش یجوریه!!! مثلا حی قطع و وصل میشه وقتیم که 2-3 ساعت به انلاینش وصله هیچ کاربر دیگه ای تو محیط بازی نیست!!! این برام خیلی عجیبه!

به دوستان تو صیه میکنم فقط و فقط با کابل لن بازی رو انلاین بازی کنن و کنسولو اپدیت کنن، من قبلا با وایفای اپ میکردم ولی جدیدن نمیدونم چرا قطع میشد وسط دانلود وقتی با کابل وصل کردم دیگه پیش نیومد و راحت اپ شد

تو اپ 1.14 هم چند تا ماشین اضافه شده که خیلی خوبه

دوستان بعد اپدیت دیگه از سفینه خبری نیست!!! چرا؟؟؟؟؟

من چند بار سر ساعتهایه معین تایین شده به لکیشنها رفتم ولی هیچکدوم از سفینه ظاهر نشدن ولی قبل اپدیت ظاهر میشدن!!

راستی چرا هیچ ایرانی تو بخش انلاین من نیست؟!!!! همه چینی ژاپنی، عرب و فرانسوی هستن!!!!؟؟

نمیدونم چرا بخش انلاینش یجوریه!!! مثلا حی قطع و وصل میشه وقتیم که 2-3 ساعت به انلاینش وصله هیچ کاربر دیگه ای تو محیط بازی نیست!!! این برام خیلی عجیبه!

به دوستان تو صیه میکنم فقط و فقط با کابل لن بازی رو انلاین بازی کنن و کنسولو اپدیت کنن، من قبلا با وایفای اپ میکردم ولی جدیدن نمیدونم چرا قطع میشد وسط دانلود وقتی با کابل وصل کردم دیگه پیش نیومد و راحت اپ شد

تو اپ 1.14 هم چند تا ماشین اضافه شده که خیلی خوبه

دوستان بعد اپدیت دیگه از سفینه خبری نیست!!! چرا؟؟؟؟؟

من چند بار سر ساعتهایه معین تایین شده به لکیشنها رفتم ولی هیچکدوم از سفینه ظاهر نشدن ولی قبل اپدیت ظاهر میشدن!!

راستی چرا هیچ ایرانی تو بخش انلاین من نیست؟!!!! همه چینی ژاپنی، عرب و فرانسوی هستن!!!!؟؟

شما برو ببین تو ستینگ بازی قسمت Controller ببین اگه Free Aim بودی بکنش Traditional GTA تا مچ های زیادی برات پیدا شه و سشن هایی که ادم توش زیاده

--------

دوستان هیچ کس لول ۷۵ به بالا نیست بیاد بریم Rooftop Rumble ؟

آقا من لولم الان 43 هست نیازمند یک لول 75 به بالا هستیم برای Rooftop Rumble :دی بیاین با هم قرار بذاریم یه صبح تا شب بریم اینو چیزی حدود ۲ میلیون دلار تو یه روز میشه در آورد ای دی PSN من هم که معلومه Mohiwoods هست ادد کنید بریم برای Rooftop Rumble ;)

2 میلیون دلار ؟؟ خبر داری که هر ماموریتی که شما میگی 18750$ پول میده و برای بدست اورن همچین پولی باید 110 mission رو تموم کنی که به طور میانگین با وقت های تلف شده بینش ۲۵min هر کدوم طول بکشه میشه ۲۷۵۰ دقیقه یعنی معادل 45 ساعت ؟؟ یه روز مگه ۲۴ ساعت نیست ؟؟:d

2 میلیون دلار ؟؟ خبر داری که هر ماموریتی که شما میگی 18750$ پول میده و برای بدست اورن همچین پولی باید 110 mission رو تموم کنی که به طور میانگین با وقت های تلف شده بینش ۲۵min هر کدوم طول بکشه میشه ۲۷۵۰ دقیقه یعنی معادل 45 ساعت ؟؟ یه روز مگه ۲۴ ساعت نیست ؟؟:d

چرا ۲۵ دقیقه ؟ فوق فوقش اگه همه تو لابی هم بمیرن یا نوب باشن خیلی طول بکشه ۱۰ مین هست من از دیروز تا الان روزی ۳ ساعت بازی کردم تازه همش RR نرفتم الان ۸۰۰ هزار تا دارم خیلی سریع بدست میاد ولی این یه Host پایه میخواد که سریع Invite بده و یهو وسط بازی جا نزنه من قول میدم تو ۴،۵ ساعت ۱ میلیون دلار رو مثل هویج میشه گرفت !

سلام دوستان گل

اقا من افلاین بازی میکنم هنوز به این ورژن اخر اپدیت نکردم اپدیت کنم معموریت باز میکنه؟؟

اخه همچین حس میکنم خیلی زود تموم شد !!

دیگه هیچ معموریتی نیست و همش میگه با دوستات یعنی 3 شخصیت قرار بزار برید بیرون؟

یعنی تهش همینه؟

بعد میخوام انلاین بازی کردن رو شروع کنم میشه یه راهنمایی کلی بکنید منو؟

سلام دوستان گل

اقا من افلاین بازی میکنم هنوز به این ورژن اخر اپدیت نکردم اپدیت کنم معموریت باز میکنه؟؟

اخه همچین حس میکنم خیلی زود تموم شد !!

دیگه هیچ معموریتی نیست و همش میگه با دوستات یعنی 3 شخصیت قرار بزار برید بیرون؟

یعنی تهش همینه؟

بعد میخوام انلاین بازی کردن رو شروع کنم میشه یه راهنمایی کلی بکنید منو؟

نه دیگه ماموریت ها همینه ولی اگر میخواید با هدف بازی کنید شروع کنید به ۱۰۰٪ کردنش که خیلیییی حال میده و زیادم طول میکشه !

در مورد انلاین هم بگم اگه درس و زندگی دارید طرفش نیاین :دی

نه دیگه ماموریت ها همینه ولی اگر میخواید با هدف بازی کنید شروع کنید به ۱۰۰٪ کردنش که خیلیییی حال میده و زیادم طول میکشه !

در مورد انلاین هم بگم اگه درس و زندگی دارید طرفش نیاین :دی

نه اتفاقا اینایی که گفتی رو ندارم بگو میخوام شروع کنم :D

اول اینکه چجوری به psn وصل بشم که بن نشم؟

بعد اینکه یه راهنمایی کلی بکن

اخرین ورژنی که یادمه رو ps3 ریهتم ریباگ 4.46 بود الان تو ستینگ نگاه میکنم زده 4.55 !!

ولی بازی و مولتی من اینارو دارم همرو

نه اتفاقا اینایی که گفتی رو ندارم بگو میخوام شروع کنم :D

اول اینکه چجوری به psn وصل بشم که بن نشم؟

بعد اینکه یه راهنمایی کلی بکن

اخرین ورژنی که یادمه رو ps3 ریهتم ریباگ 4.46 بود الان تو ستینگ نگاه میکنم زده 4.55 !!

ولی بازی و مولتی من اینارو دارم همرو

من دستگاهم کپی خور نیست نمیدونم ببخشید به بچه ها بگو راهنمایی میکنن

چرا ۲۵ دقیقه ؟ فوق فوقش اگه همه تو لابی هم بمیرن یا نوب باشن خیلی طول بکشه ۱۰ مین هست من از دیروز تا الان روزی ۳ ساعت بازی کردم تازه همش RR نرفتم الان ۸۰۰ هزار تا دارم خیلی سریع بدست میاد ولی این یه Host پایه میخواد که سریع Invite بده و یهو وسط بازی جا نزنه من قول میدم تو ۴،۵ ساعت ۱ میلیون دلار رو مثل هویج میشه گرفت !

من هستم ولی لولم 21 همیشه هم هستم معتادش شدم دیگه :d id: brad543:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or