Grand Theft Auto V | PS3

سلام
60 درصد بازی رو رفته بودم بچه مهمون با کنسول بازی کرد حالا هیچ کدوم از ماموریت های اصلی رو نمیاره فقط برای کاراکترها مرحله های خودشون میاد

این ایدی من برای مراحل تیراندازی هر کی ساعت 4 روز 17 هست د کنه نیستم بازم ادد کنه
King_rommel125

آقا این ماشین من سر مراحل ظاهر نمیشه !!!!!
تو shot range مهارت تیراندازی زیاد میشه ?
این قضیه سهام چطوریه ?
تو موبایل که میرم یه توضیحات از عدم دسترسی زده !!!!!

Last edited by a moderator:
آقا این ماشین من سر مراحل ظاهر نمیشه !!!!!
تو shot range مهارت تیراندازی زیاد میشه ?
این قضیه سهام چطوریه ?
تو موبایل که میرم یه توضیحات از عدم دسترسی زده !!!!!
شما باید بری تو بخش ICN. وقتی وارد شدی روی گزینه MARKET کلیک کن و از اونجا هر سهامی که خواستی بخر.
SHOT RANGE فقط برای تمرین هست و اگه تمام مراحلش رو تموم کنی، بهت تروفی میده.

سلام
60 درصد بازی رو رفته بودم بچه مهمون با کنسول بازی کرد حالا هیچ کدوم از ماموریت های اصلی رو نمیاره فقط برای کاراکترها مرحله های خودشون میاد
این بازی چند مرحله داره؟من 64 تا رو رفتم ولی مرحله ای دیگه همونطور که بالا گفتم باز نمیشه

این بازی چند مرحله داره؟من 64 تا رو رفتم ولی مرحله ای دیگه همونطور که بالا گفتم باز نمیشه
خیلی وقته بازی نکردم ولی فکر کنم 72 مرحله باشه. درمورد مراحلی که باز نشده، یه سوال دارم:
وقتی سوار ماشین میشی، بازی یه پیام بهت نمیده؟

سلام دوستان من از موقعی که این بازیو گرفتم یه بار هم نتونستم انلاین بزنم. قبلا مشکل سیو نشدن داشتم، و میگفت سرور نمیشناسه، ولی جوین میشد، الان بعد این ابدیت جوین هم نمیشه

سلام دوستان من از موقعی که این بازیو گرفتم یه بار هم نتونستم انلاین بزنم. قبلا مشکل سیو نشدن داشتم، و میگفت سرور نمیشناسه، ولی جوین میشد، الان بعد این ابدیت جوین هم نمیشه

برا منم بعضی وقتا اینجور میشه چند بار مربع رو میزنم نوشته retry
میزنم میره
یا پایین رو نگه دار و کاراکترت رو انتخاب کن چند با بزن ببین میشه یا نه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or