Grand Theft Auto V Modding | PC

33935365511495743060.jpg

Developer: Rockstar North
Publisher: Rockstar Games
Genre: Action, Adventure
Platform: PC / Windows
Size : 60 GB
Release date: World: April 14, 2015
در این تاپیک به اموزش نصب پیرامون Mods عرضه شده برای عنوان Grand Theft Auto V خواهیم پرداخت

بواسطه Mods میشود تغییرات زیادی در بازیهای تحت پلتفروم محبوب PC ایجاد کرد به ویژه در رابطه با ایجاد محتوای جدید و یا تغییر و به اشتراک گذاری و عوامل مختلفی که تا سالیان سال گیمر با اعمال این تغییرات سرگرم شود و بازیها هرگز معنی تکراری پیدا نخواهد کرد
از موارد MOODING میتوان به انواع تغییرات در Maps .Mods ENB. Source Code .Mods License. Skinning . Ambient sounds . Total Convertion . Mods quest. و.... صدها مود گرافیکی که کیفیت بازیهای پلتفروم PC حتی تا دونسل جلوتر افزایش خواهند داد اشاره کرد.

38255230073570702325.jpg

اول از همه چیز هایی که برا شروع مادینگ حتما لازمه:

1- Script Hook V همراه با Native Trainer که تقریبا 99% ـه ماد ها بدون این اجرا نمیشه:
Script Hook V + Native Trainer
(برای آپدیت ورژن 4 یا 5) برای دانلود آپدیت به تاپیک مشکلات بازی مراجعه کنید.

2- LUA Plugin که بعضی از ماد ها بهش نیاز دارن:

LUA Plugin for Script Hook V
اگه هنوز مادی نریختین که بهش نیاز داشته باشه پس نریزین چون ممکنه مشکلاتی ایجاد کنه.

3- Open IV نرم افزاری برای تغییر تو فایلای داخلی بازی هست که اکثر ماد ها بهش نیاز دارن و ریختنش اجباریه.

OpenIV

4- Script Hook V .net هم یک چیزیه مثل همون Script Hook V عادی که این هم خیلی از ماد ها نیازمندش هستن.

Community Script Hook V .NET

این هم یک برنامه واسه کنترل داشتن روی ماد ها:
GTAV Mod Manager

----
-------------------------------------------------------------------------------------------------
مهم ترین ماد های عرضه شده که ریختنش پیشنهاد میشه:
Grand Theft Auto Z
Deadeye
JobsV [.NET]
Story Mode Heists [.NET]

ماد های مربوط به اسلحه:

ماد های مربوط به وسایل نقلیه:

ماد های گرافیکی:

ماد های غیره:
Crime and Police Rebalance & Enhancement
دیگه پلیسا وسط جنگل با صدای کم تفنگ پیداشون نمیشه و صدای تفنگ صدا خفه کن دار رو به راحتی نمیشنوند و مثل واچ داگز فقط آدما زنگ میزن به پلیس

-----------------------------------------------------------------------------[/SPOILER]

آخرین ویرایش:
عجب چیزیه!!
خیلی وقته دنبالش بودم...
شما اگه واقعا زبانت خوبه واسه ترجمه یه تاپیک بزن که اونجا دنبال کنیم روال کارو....
یه فایل برات ضمیه میکنم که یه نرم افزاره اون باز میکنه بعد از طریق اون فایل global.gxt2 رو اجرا میکنی و تمام....
gv.rar - 4upld - File Sharing Made Simple

با دولوپر این ماد صحبت کردم
گفت صبر کنید تا نسخه ی نهایی ریلیز بشه بعد تمام اطلاعات رو در اختیارم میزاره

والا Instalation ـش که واضحه:
carbonizzare.yft, carbonizzare_hi.yft و carbonizzare.ytd رو بوسیه OpenIV میریزین داخل آدرس update/x64/dlcpacks/patchday1ng/dlc.rpf/x64/levels/gta5/vehicles.rpf
Vehicel.meta ـم توی Readme داخل فایل گفته کجا بریزی.
من نسخه ی کرکی بازی رو دارم
توی readme گفته روش نصب نسخه ی pirated با این اورژینال فرق داره

بیخیال دادا منکه نمیریزم

https://www.gta5-mods.com/tools/fps-oscarstreet
بهترین ماد این بازی
والا اینکه اصلا کار خاصی انجام نمیده!

تنها کاری که میکنه وقتی روی فایلش کلیک میکنی میره Periority بازی رو روی حالت High قرار میده تا قدرت تمام سی پی یو و ... روی همین بازی بیوفته و همینم باعث میشه چند فریم افزایش داشته باشه، که بدون ریختن این مد هم کافیه تسک منیجرو باز کنید و از توی Detail روی بازی کلیک راست کنید و روی های قرار بدین :دی فک نمیکنم غیر از این حرکت کار دیگه ای کرده باشن، برا همینم هست که اول باید بازی رو اجرا کنی بعد مد رو چون میخواد بره داخل تسک منیجر و از اونجا ببره روی های که اگه بازی بسته باشه نمیتونه.
بدیش اینه برا من اکثر بازی ها وقتی رو های میزارم لگ شدید میگیره که اینم اینطوریه، وقتی اینو زدم 5 فریم بهتر شد اما پر لگ شد.

والا اینکه اصلا کار خاصی انجام نمیده!

تنها کاری که میکنه وقتی روی فایلش کلیک میکنی میره Periority بازی رو روی حالت High قرار میده تا قدرت تمام سی پی یو و ... روی همین بازی بیوفته و همینم باعث میشه چند فریم افزایش داشته باشه، که بدون ریختن این مد هم کافیه تسک منیجرو باز کنید و از توی Detail روی بازی کلیک راست کنید و روی های قرار بدین :دی فک نمیکنم غیر از این حرکت کار دیگه ای کرده باشن، برا همینم هست که اول باید بازی رو اجرا کنی بعد مد رو چون میخواد بره داخل تسک منیجر و از اونجا ببره روی های که اگه بازی بسته باشه نمیتونه.
بدیش اینه برا من اکثر بازی ها وقتی رو های میزارم لگ شدید میگیره که اینم اینطوریه، وقتی اینو زدم 5 فریم بهتر شد اما پر لگ شد.

اره فک کنم روش کارش فقط همینه که شما هم اشاره کردی
واسه من 20 فریم افزایش داشت تعجب کردم

دوستان کاربلد سلام....چنتا سوال دارم

1- ریختن فایل های ماد تو پوشه های بازی ممکنه باعث اجرا نشدن بازی بشه؟؟ بازی رو نصب کردم همینطوریشم عالیه ولی میترسم یه چیز بریزم بعد نشه جمعش کرد و بازی رو به فنا بده :))

2- واسه استفاده از مادها آپدیت های بازی باید نصب باشه؟؟ من فقط آپدیت 2 رو ریختم..

3- تو پست اول بیشتر نظرم پیرامون مادهای گرافیکیش میچرخید..این مادها روی فریم تاثیرمیزارن؟؟ با افزایش کیفیت فریم پائین میاد؟؟

دوستان کاربلد سلام....چنتا سوال دارم

1- ریختن فایل های ماد تو پوشه های بازی ممکنه باعث اجرا نشدن بازی بشه؟؟ بازی رو نصب کردم همینطوریشم عالیه ولی میترسم یه چیز بریزم بعد نشه جمعش کرد و بازی رو به فنا بده :))

2- واسه استفاده از مادها آپدیت های بازی باید نصب باشه؟؟ من فقط آپدیت 2 رو ریختم..

3- تو پست اول بیشتر نظرم پیرامون مادهای گرافیکیش میچرخید..این مادها روی فریم تاثیرمیزارن؟؟ با افزایش کیفیت فریم پائین میاد؟؟
بعله، آپدیت 5 رو باید بریزین، با آپدیتای قدیمی هم میشه مد ریخت اما خیلیا ممکنه کار نکنه و کلا پر مشکل بشه + اینکه آپدیت 2 پر از مشکل هست، اگه تازه شروع کردی وقتی به یک سری مراحل برسی اینقدر کرش و مشکل پیدا میکنه که فقط تنها راهش نصب آپدیت 5 هست در کل نصب آپدیت 5 با کرک 3dm در هر صورت اجباریه چه واسه تموم کردن بازی چه مد، اگه 4 ـم باشه مشکلی نیست اما 5 بهتره.
اگه ریلوددم باشه عیبی نداره اما برا من با مد ها خیلی مشکل داشت در کل 3dm بیشتر پیشنهاد میشه.

ریختن تو پوشه مشکلی ایجاد نمیکنه فقط توی مسیر خودش باید باشه تا اثر کنه.

مادای گرافیکی هم اینایی که جدید اومده تاثیر داره رو گرافیک و روی فریمم گویا تاثیر داره ولی هنوز مد گرافیک خفن در راهه بزار اونا بیاد بعد :دی

دوستان مدی برای بازی هستش که کل ماشین های داخل بازی رو تبدیل کنه به ماشین های واقعی؟ مثلا همه برند های معروف رو داخل بازی داشته باشیم؟

دوستان مدی برای بازی هستش که کل ماشین های داخل بازی رو تبدیل کنه به ماشین های واقعی؟ مثلا همه برند های معروف رو داخل بازی داشته باشیم؟
تک تک ماشینا میاد خودت میریزی :دی
الان برو هر چی ماشین میبینی دانلود کن جایگزین کن خیلی از ماشینا واقعی میشن، هیچ کدوم از ماشینایی که درست میکنن غیر واقعی نیست همشون با جزئیات دقیق و لوگو اصلی ماشین هست.
اگه حال نداری تک تک دانلود کنی بریزی باید صبر کنی یک مدت تا ماشینا که خیلی شدن یکی بیاد همه رو توی یک پک بکنه بزاره واسه دانلود اونطوری وقتی بریزی یک دفعه کل ماشینا عوض میشه :دی

دوستان تو این ماشینای جدید که اومده یه دونه مرسدس بنزه که میشه به جای ماشین مایکل ریپلایس کرد// من همه کارها رو انجام دادم ولی ماشین درست جایگزین نشده و کلا ماشین مایکل بهم ریختس/ وقتی سمته ماشین میرم بازی تصویرش بهم میریزه و مایکل پرت میشه به اطراف///
میشه راهنمایی کنید چجوری به حالت اولش برش گردونم ؟

دوستان تو این ماشینای جدید که اومده یه دونه مرسدس بنزه که میشه به جای ماشین مایکل ریپلایس کرد// من همه کارها رو انجام دادم ولی ماشین درست جایگزین نشده و کلا ماشین مایکل بهم ریختس/ وقتی سمته ماشین میرم بازی تصویرش بهم میریزه و مایکل پرت میشه به اطراف///
میشه راهنمایی کنید چجوری به حالت اولش برش گردونم ؟
داخل فایل ماشینا معمولا یک Handling.meta یا Vehicle هست، اگه همچین فایلی هست باید اینو حتما جایگزین کنی، اگه جایگزین کردی و هنوز خرابه یا نداره کلا توی همون فایل احتمالا Backup نسخه اورجینال رو قرار دادن که میتونی همینطوری که ماشین جدیدو جایگزین کردی قدیمیه رو جایگزین کنی و برمیگرده به حالت اول.

اگه هم موفق نشدی اسم ماشین جایگزین شده و آدرسشو بگو تا فایل اورجینالشو آپ کنم

داخل فایل ماشینا معمولا یک Handling.meta یا Vehicle هست، اگه همچین فایلی هست باید اینو حتما جایگزین کنی، اگه جایگزین کردی و هنوز خرابه یا نداره کلا توی همون فایل احتمالا Backup نسخه اورجینال رو قرار دادن که میتونی همینطوری که ماشین جدیدو جایگزین کردی قدیمیه رو جایگزین کنی و برمیگرده به حالت اول.

اگه هم موفق نشدی اسم ماشین جایگزین شده و آدرسشو بگو تا فایل اورجینالشو آپ کنم

اگه لطف کنی و این سه عدد فایل رو اپلود کنی ممنون میشم ازتون..
tailgater.yft
tailgater.ytd
tailgater_hi.yft

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or