Grand Theft Auto V Modding | PC

33935365511495743060.jpg

Developer: Rockstar North
Publisher: Rockstar Games
Genre: Action, Adventure
Platform: PC / Windows
Size : 60 GB
Release date: World: April 14, 2015
در این تاپیک به اموزش نصب پیرامون Mods عرضه شده برای عنوان Grand Theft Auto V خواهیم پرداخت

بواسطه Mods میشود تغییرات زیادی در بازیهای تحت پلتفروم محبوب PC ایجاد کرد به ویژه در رابطه با ایجاد محتوای جدید و یا تغییر و به اشتراک گذاری و عوامل مختلفی که تا سالیان سال گیمر با اعمال این تغییرات سرگرم شود و بازیها هرگز معنی تکراری پیدا نخواهد کرد
از موارد MOODING میتوان به انواع تغییرات در Maps .Mods ENB. Source Code .Mods License. Skinning . Ambient sounds . Total Convertion . Mods quest. و.... صدها مود گرافیکی که کیفیت بازیهای پلتفروم PC حتی تا دونسل جلوتر افزایش خواهند داد اشاره کرد.

38255230073570702325.jpg

اول از همه چیز هایی که برا شروع مادینگ حتما لازمه:

1- Script Hook V همراه با Native Trainer که تقریبا 99% ـه ماد ها بدون این اجرا نمیشه:
Script Hook V + Native Trainer
(برای آپدیت ورژن 4 یا 5) برای دانلود آپدیت به تاپیک مشکلات بازی مراجعه کنید.

2- LUA Plugin که بعضی از ماد ها بهش نیاز دارن:

LUA Plugin for Script Hook V
اگه هنوز مادی نریختین که بهش نیاز داشته باشه پس نریزین چون ممکنه مشکلاتی ایجاد کنه.

3- Open IV نرم افزاری برای تغییر تو فایلای داخلی بازی هست که اکثر ماد ها بهش نیاز دارن و ریختنش اجباریه.

OpenIV

4- Script Hook V .net هم یک چیزیه مثل همون Script Hook V عادی که این هم خیلی از ماد ها نیازمندش هستن.

Community Script Hook V .NET

این هم یک برنامه واسه کنترل داشتن روی ماد ها:
GTAV Mod Manager

----
-------------------------------------------------------------------------------------------------
مهم ترین ماد های عرضه شده که ریختنش پیشنهاد میشه:
Grand Theft Auto Z
Deadeye
JobsV [.NET]
Story Mode Heists [.NET]

ماد های مربوط به اسلحه:

ماد های مربوط به وسایل نقلیه:

ماد های گرافیکی:

ماد های غیره:
Crime and Police Rebalance & Enhancement
دیگه پلیسا وسط جنگل با صدای کم تفنگ پیداشون نمیشه و صدای تفنگ صدا خفه کن دار رو به راحتی نمیشنوند و مثل واچ داگز فقط آدما زنگ میزن به پلیس

-----------------------------------------------------------------------------[/SPOILER]

آخرین ویرایش:
معمولا مشکلیه که کل سری GTA داره :دی
وقتی یک ماشینو جایگزین میکنه انگار کلا از همون مدل ماشینا کم میشه تو شهر.
بهترین راه اینه که Native Trainer که داری برو تو قسمت ماشین بعد همون اسمی که جایگزین کردی رو از بین ماشینا انتخاب کن ماشینو برات میندازه سریع :دی
آقا این لامبورگینی ـه دو 2 تا فایل داره برای کسایی که پایرت کردن و برای کسایی که اورجینال میزنند ، یعنی اگه اون فایل اورجینال رو بریزیم روی نسخه اورجینال مشکل بن و ... نداریم ؟
=====
یه نسخه کرکی ریختم ، تست کردم ، اجرا که میکنم بازی رو ارور میده و اجرا نمیشه بعد از اضافه کردن ماشین!

آخرین ویرایش:
دوستان لطفا پست اول رو با اضافه کردن مادهای جدیدو لذتبخش اپدیت کنید مرسی
من حوصله ندارم سایتهای ماد رو بگردم بجاش صفحه ی اول همین تاپیکو بعنوان مرجع خودم انتخاب کردم

آقا این لامبورگینی ـه دو 2 تا فایل داره برای کسایی که پایرت کردن و برای کسایی که اورجینال میزنند ، یعنی اگه اون فایل اورجینال رو بریزیم روی نسخه اورجینال مشکل بن و ... نداریم ؟
=====
یه نسخه کرکی ریختم ، تست کردم ، اجرا که میکنم بازی رو ارور میده و اجرا نمیشه بعد از اضافه کردن ماشین!
نه آقا اشتب برداشت کردی :دی اون اورجینال یعنی ماشین اصلی قدیمی بازی اون یکی دیگه یعنی جدیده :دی که اگه یک دفت جدیده رو ریختی خراب شد بازیت دوباره اورجینالو جایگزین کنی فیکس میشه :دی
--
حتما اشتباه ریختی من خودم لامبورگینیه رو ریختم کاملا سالم و بدون مشکل بود

من چند تا Native Trainer دانلود کردم هیچ کدوم کار نکرد (تو محل نصب بازی ریختم و f4 زدم هیچی نیومد:d) آخرین Native Trainer اسمه کامل ؟ماشین ها رو هم نیسان رو فقط پیدا کردم انصافا نسب به خود ماشینای

اورجینال gta v از گرافیکی بالاتره برخورداره ولی خب ضعفش داخل ماشینه که فرمون با دستا مچ نیست

من چند تا Native Trainer دانلود کردم هیچ کدوم کار نکرد (تو محل نصب بازی ریختم و f4 زدم هیچی نیومد:d) آخرین Native Trainer اسمه کامل ؟ماشین ها رو هم نیسان رو فقط پیدا کردم انصافا نسب به خود ماشینای

اورجینال gta v از گرافیکی بالاتره برخورداره ولی خب ضعفش داخل ماشینه که فرمون با دستا مچ نیست
همه مد ها بستگی به ScriptHook ـه شما دارن، ScriptHook همون فایلیه که همراه Native Trainer هست، چون سازندشون یکیه همیشه هر دوتاشو کنار هم میده بیرون اگه آپدیت 4 یا 5 رو داری آخرین نسخه Scripthook رو که از پست اول دانلود کنی و بریزی توی پوشه بازی خود به خود فعال میشه و ترینرش هم با F4 میاد.
نکته اینکه خود پوشه Bin رو نباید کپی کنین، محتویات داخلش باید تو پوشه بازی ریخته بشه، کلا هر گونه فایل با پسوند .ASI باید تو پوشه بازی باشه تا کار کنه.

و اینکه کرک RLD گویا با مدا زیاد خوب کار نمیکنه من وقتی کرک ریلودد میریختم کلا قاط میزد همه چی برام و مدا هم کار نمیکرد ولی 3dm درسته اگه ریلودد داری و این کارای بالا رو کردی و درست نشد کرک 3dm رو بریز سیواتو منتقل کن و با اون ادامه بده حتما درست میشه.

msi ge60 2oc

دادا لامبورگینی رو کپی کردم اما توی شهر دیده نمیشه بنظرت باید چکار کنم
مطمئنم درست کپی کردم

----
----

از این ماشینا کدومو پیشنهاد میدی دادا بنظرت کدوم باگ نداره
J26b60H.jpg
به اون تاپیک مربوط نمیشد آوردم اینجا:
معمولا ماشینا به ایرن راحتیا تو شهر پیدا نمیشن، از Native Trainer استفاده کن اسم ماشینو پیدا کن از تو لیستش و بزن سوارش شو برو :دی
یا هم میتونی بخری ماشینشو

در مورد این ماشینا هم همشون جایگزین ماشینای مختلف میشن و همشونم از اون ماشینای در پیت خود بازی بهترن :دی چیزی نیست که بگی اینو ریختم اونو نمیریزم :دی
باگ خاصی ندارن فقط بعضیاشون شیشه هاشون نمیشکنه (البته تیر رد میشه از توش) و یا توی حالت اول شخص دست طرف قشنگ روی فرمون نیست و باگ گرفته که در کل مهم نیست.

به اون تاپیک مربوط نمیشد آوردم اینجا:
معمولا ماشینا به ایرن راحتیا تو شهر پیدا نمیشن، از Native Trainer استفاده کن اسم ماشینو پیدا کن از تو لیستش و بزن سوارش شو برو :دی
یا هم میتونی بخری ماشینشو

در مورد این ماشینا هم همشون جایگزین ماشینای مختلف میشن و همشونم از اون ماشینای در پیت خود بازی بهترن :دی چیزی نیست که بگی اینو ریختم اونو نمیریزم :دی
باگ خاصی ندارن فقط بعضیاشون شیشه هاشون نمیشکنه (البته تیر رد میشه از توش) و یا توی حالت اول شخص دست طرف قشنگ روی فرمون نیست و باگ گرفته که در کل مهم نیست.

اها ایول داداشی
کاش مدیر این بخش بودی

واسه پست مدیریتو ناظری از همه بیشتر لیاقت داری
بدون هیچ منتی به همه ی کاربر ها کمک میکنی

----
----

این یکی باگ داره
https://www.gta5-mods.com/vehicles/bmw-750li-2016

آخرین ویرایش:
توی سایتهای مود تقریبا یه 20 تایی ماشین جدید دیدم. بعضی هاشون باگ دارن ولی به طور کلی خیلی باحالن. من موندم این مود سازها تا حالا کجا بودن و چقدر دیر این ماشین ها اضافه شدن. واقعا دمشون گرم.

توی سایتهای مود تقریبا یه 20 تایی ماشین جدید دیدم. بعضی هاشون باگ دارن ولی به طور کلی خیلی باحالن. من موندم این مود سازها تا حالا کجا بودن و چقدر دیر این ماشین ها اضافه شدن. واقعا دمشون گرم.
منتظر بودن نرم افزاری بیاد که بتونن توی مدلای بازی دست ببرن و مدل ماشینا رو عوض کنن که الان نمیدونم با چه نرم افزاری جایگزین میکنن ولی هر چی هست انگار OpenIV نیست.
فک کنم کار خاصی هم نمیکنن فقط مدلای ماشینا سه بعدیشو از نت میگیرن جایگزین میکنن.
---
بهترین ماشینای جدیدی که اومدن:
915d68-QQ%E5%9B%BE%E7%89%8720150828000634.jpg

https://www.gta5-mods.com/vehicles/2013-srt-viper-gts-r-165363b5-e005-47e4-8eed-c6d876c48e8f
---
22c24f-20415932543_2e04015464_o.jpg

https://www.gta5-mods.com/vehicles/ford-mustang-gt-2015
---
a81c1d-QQ%E5%9B%BE%E7%89%8720150825213722.jpg

https://www.gta5-mods.com/vehicles/2014-mclaren-p1-fb28b756-465d-43e7-b4e0-9793bfa5f714
---
7fbcb6-20961176746_644560a59b_o.jpg

https://www.gta5-mods.com/vehicles/maserati-ghibli-s

غیر از اینا هم جدید اومده که توی سایت میتونین ببینید ولی سطح بالاتریناشون ایناس.
روش نصب هم تو لینک هست.

دوستان یه سوال این ماشینای که قرار داده شده دقیقا باید با فایلهای هم اسمشون جایگیزین شه ؟ نمیشه با یه ماشینی که علاقه ای بهش نداریم:d جایگزین کنیم ؟ این لامبورگینی رو هر چی گشتم فایل هم اسمشو پیدا نکردم :|

دوستان یه سوال این ماشینای که قرار داده شده دقیقا باید با فایلهای هم اسمشون جایگیزین شه ؟ نمیشه با یه ماشینی که علاقه ای بهش نداریم:d جایگزین کنیم ؟ این لامبورگینی رو هر چی گشتم فایل هم اسمشو پیدا نکردم :|
والا من از نسخه های قدیمی دارم ماشینای بازی رو عوض میکنم، مشکلی هیچ وقت پیش نمیومد فقط در برخی موارد وقتی بجای ماشینی که دوس داشتم عوض میکردم مدل ماشین جدید با هندلینگ ماشین قدیم هماهنگی نداشت مثلا سریع دور میزدی چپ میکرد :| یا مثلا باگ میگرفت درو بد باز میکرد یا ... ولی در اکثر مواقع بدون مشکل بود اما توی این نسخه با همون اسمی که خود مد سازه گذاشته ریپلیس کردم حالا به هر اسمی میخوای تغییر بده جایگزین کن فک نکنم مشکل خاصی پیش بیاد فقط حتما قبلش روی فایل اورجینال همون ماشین کلیک راست کن و یک Export ازش بگیر بعد ماشین جدیدو روش بزار تا اگه یک وقت زد خراب کرد راه برگشتی باشه :)

لامبورگینی هم تو مسیری که گفته بود فایلش بود و من جایگزین کردم و کار هم کرد درست.
همه ماشینا که توی یک مسیر نیستن آخه، یکی تو فایل Update.rpf هست یکی تو X64w.rpf و ... باید به مسیر نصبش نگاه کنی.
البته GTA ـای قدیمی اینطوری نبود اکثرا توی یک جا بودن :|

برای حل مشکل هندلینگ برید از فایلای بازی مشخصات هندلینگ ماشینی که مد ساز پیشنهاد کرده ماشین رو جاش بزارید کپی کنید و بزارید جای اون ماشینی که خودتون ریپلیس کردید.

آخرین ویرایش:
من زبانم خوبه چطوری باید به فارسی ترجمه کنم
https://www.gta5-mods.com/misc/srb-cro-bih-mne-translate-in-gta-v-0-01-version

----

واسه طبیعی تر شدن بازی خیلی خوبه
فک نکنم باگی داشته باشه که باعث کرش بشه

----

https://www.gta5-mods.com/misc/nude-beach
اینو چطوری باید نصب کنیم که بازی اصلا کرش نکنه
عجب چیزیه!!
خیلی وقته دنبالش بودم...
شما اگه واقعا زبانت خوبه واسه ترجمه یه تاپیک بزن که اونجا دنبال کنیم روال کارو....
یه فایل برات ضمیه میکنم که یه نرم افزاره اون باز میکنه بعد از طریق اون فایل global.gxt2 رو اجرا میکنی و تمام....
gv.rar - 4upld - File Sharing Made Simple

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or