Multi Platform Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition

سازنده
Grove Street Games
تاریخ انتشار
November 2021
ناشر
Rockstar
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
GTA T2.png

سازنده: Grove Street Games
ناشر: Rockstar Games
پلتفرم: PC , Switch , Stadia , کنسول های نسل 8 و 9 و Android
تاریخ عرضه: 11 نوامبر , اندروید 2022
پس از سال ها لیک و شایعات نامعتبر, مجموعه ای کلاسیک از Grand Theft Auto توسط راکستار معرفی شد, تا سه تجربه فوق العاده را به پلتفرم های حال حاظر منتقل کند.

براساس اطلاعات موجود:

1. بازی توسط راکستار داندی, توسعه دهنده عناوینی چون halo master chief collection و آپگرید نسل نهم GTA 5 ساخته شده, و در مراحل پایانی توسعه قرار دارد.

2. این ریمستر شامل عناوین GTA 3 , Vice City و San Andreas میشود.

3. بازی ها با استفاده از Unreal Engine ساخته شده, و گرافیکی قدیمی و جدید درش ترکیب شده است, این پیشرفت های گرافیکی شامل لاتینگ جدید, تکسچرهای با کیفیت و Draw Distance میشود.

4. براساس گفته منبعی, این ریمستر شباهت زیادی به نسخه های ماد شده دارد.

5. رابط کاربری بروز شده, اما استایل قدیمی اش را حفظ کرده است, و به گفته راکستار حس بازی تا حد ممکن به نسخه های اصلی وفادار خواهد بود.

6. با این حال, گیم پلی بازی شامل کنترل و سیستم های GTA 5 میشود.

7. راکستار تا هفته های آینده بازی را نشان خواهد داد.

آخرین ویرایش:
اصلا از نتیجه نهایی راضی نیستم :D البته انتظار بیشتری هم نداشتم به هر حال همه خاطره داریم و همه دوست داریم یاد دوران بچگیمون بیفتیم برای همین خیلی راحت میان 60 دلار میکنن تو پاچه فن های سری :دی
من شخصا تنها دلیلی که احتمال داره SA رو بازی کنم انتشارش روی گیم پسه و من همیشه گیم پس دارم :دی حتی در حدی نیست که به خاطرش گیم پس بخرم :D فقط چون گیم پسو از قبل دارم و اینم میاد روش
در همین حد

چقدر نظرها متفاوته اینجا. :D بنظر من که 20 دلار برای هر کدوم از این ها با تمام بهبودهای فنی و بهتر کردن کنترل ها و... معقوله (در نتیجه 60 دلار برای هر سه بازی). اما خب بنظر میاد جداگانه امکان خریدشون نیست که این یه بحث دیگست. ضمن اینکه شاید اگه همین چند سال پیش چنین چیزی رو 60 دلار معرفی میکردن واکنش ها متفاوت بود، چون حتی اواسط نسل قبل هم خرج کردن 60 دلار اونقدر اندازه الان مسئله بزرگی به شمار نمیومد...

به بهترین شکل ممکن ارت استایل رو راک استار حفظ کرده چقدر قشنگ در امدند .وایس سیتی عالی شده .باران در جی تی ا سه از خیلی از بازی نسل جدید بهتر شده . در کل راک استار جبران کرد خیلی از حرکات غیر قابل توجیه اش رو . عالی .

چقدر نظرها متفاوته اینجا. :D بنظر من که 20 دلار برای هر کدوم از این ها با تمام بهبودهای فنی و بهتر کردن کنترل ها و... معقوله (در نتیجه 60 دلار برای هر سه بازی). اما خب بنظر میاد جداگانه امکان خریدشون نیست که این یه بحث دیگست. ضمن اینکه شاید اگه همین چند سال پیش چنین چیزی رو 60 دلار معرفی میکردن واکنش ها متفاوت بود، چون حتی اواسط نسل قبل هم خرج کردن 60 دلار اونقدر اندازه الان مسئله بزرگی به شمار نمیومد...
کلا علما در این خصوص با هم اتفاق نظر ندارند
ولی الان کل این تاپیک به ۲ دسته تقسیم شده

اول: کسانی که میگن اووووو چه خبره ۶۰ دلار، و … ولی در همین حین در حال شارژ ۶۰ دلار در اکانت جهت پیشخرید هستند و یه ریمایندر هم تو موبایلشون میزارن برای preload! (از جمله خودم، البته بدون اعتراض و با رضایت کامل قلبی)

دوم: کسانی که کماکان همون موارد بالا رو تکرار می کنن، و همزمان از روزهای قبل از عرضه و همچنین بعد از عرضه مجدانه پیگیر موضوع کرک هستند تا در اسرع وقت …

پ.ن: داریم در مورد ۳ تا از خاطره ساز ترین بازیهای دوران صحبت می کنیم. شاید خیلی ها باشن که کریتوس رو نشناسن، شاید خیلی ها مسترچیف رو نشناسن، شاید خیلی ها آرتور مورگان و جان مارستون رو نشناسن، ولی بعید می دونم کسی پیدا بشه که CJ رو نشناسه!
با تصاویر این بازی چقدر ملت بخش خبری BBC فارسی رو سره کار میزاشتن و میزارن!

Screenshot_20211022_225534_com.google.android.youtube.jpg

تغییرات عالی هستند . از حفظ سبک بصری که اتفاقا بسیار هم جزییات داره با نور پردازی ریومپ شده و تکسچر های جدید و ترسیم مسافت عالی و رفلکشن. سایه و. ... همه چیز در خدمت حفظ روح سری است .
یک‌عده فکر میکنن باید این سه بازی با گرافیک red dead ریمیک بشن !!!lolاصلا بعضی از دوستان دقت نمیکنن که این بازی ها بشدت گیم پلی قدیمی داره و اگر بخواد مدرن بشه در حد gta v هر کدوم چندین سال طول میکشه ریمیک شدنش بعد ایا سن اندریاس به اون مدرنی که میشه جی تی ا شش؟! اینا بازی های کلاسیک هستند باید حفظ روحشون رعایت بشه که شده .
هاد جدید سیستم نویگیت جدید مپ جدید که اجازه قرار دادن علامت میشه روی نقشه ، اجرای بازی بلافاصله بعد از شکست در مرحله،سیستم کنترل جی تی ا فایو و احتمالا فیزیک بهتر‌ و گان پلی و تارگتینگ بهتر و .... کلا از هر لحاظی این سه گانه خارق العاده اس. هیچ وقت ادم حوصله اش سر نمیره از وایس سیتی و سن اندریاس حالا دیگه سه رو‌خیلی یادم نیست زمان لانچش بازیش کردم ولی وایس سیتی و‌سن اندریاس خیلی جادویی هستن. پنجاه و نه دلار بسیار خوبه برای هربازی مدرن شده اورهال شده کامل بیست دلار منصفانه است.ضمنا فایو و سریز ایکس هم ۴کا شصت فریم رو هدف گرفته اند.
پیش خرید واجب شد .

آرت استایل و انیمیشن‌های بازی یه چیزی بین سایکوناتس و GTA V شده. یه مقدار هم حالت خمیری بازی‌های UE3 توی نسل هفت دیده میشه.
و خب به نظرم با ماد ریختن و پیه دردسرهای بعدی رو به تن مالیدن، ممکنه با هزینه کمتر به نتیجه بهتری رسید.

امیدوارم بودم بتونم تا تخفیف دووم بیارم.. ولی بعید میدونم و احتمالا pre order میكنم بره.
كلاسیك هام ظاهرا حذف شدن.. استور PS4 فقط یه gta v +sanandreas bundle دیدم الان كه مونده هنوز.. لایبرری خود اكانت اما اوكیه.

• Like
Reactions: Adam
شخصیت ها شبیه Team Fortress 2 شدن چجوری آرت استایل رو حفظ کرده
پس چطور برن جلو ؟؟ شما میخواید گرافیک واقع گرایانه باشه کل این سه بازی های بسیار قدیمی ؟ ؟ rdr2 باشه ؟ آرت استایل کاملاً حفظ شده فکر میکم به بهترین حالت ممکن ریمستر شده اصلا همیچین چیزی نیست که شما می فرمایید مگر شخصیت های 3 و 4 و 5 چقدر جزییات داشتند که حالا شما اینجور میگید ؟؟ احتمالا یک پالیگان بودند! آرت استایل کل بازی محیط ها ساختمان ها و جو کاملا حفظ شده است .

• Like
Reactions: ArMaN458
take two چند ماهه که داره همه ی ماد هایی که مربوط به ریمیک کردن gta 3 و vc و sa هستند رو میترکونه تا همچین فاجعه ای رو تحویل بده :D :D :D
چرا این قدر کاراکترا Lifeless و پلاستیکی شدن یهو :D:D:D

تنها برگ برنده این ریمستر دوباره لایسنس کردن آهنگ های قدیمی رادیوهاست که در طی این چند سال به خاطر تموم شدن copyright از بازی حذف شدند.

پ.ن
بهترین نکته تریلر سیاه تر شدن رنگ پوست cjعه:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or