Grand Theft Auto Online | XBL

• Thread starter Thread starter Gojira
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
البته ميشه مادربوردو عوض كرد.يكي از بچه هاي سايت هم عوض كرده بود ولي چند هفته بعد بن شد.
گلد بايد داشته باشي ديگه.ماهي 30 تومان تقريبا(البته يك سايت هست كه ماهي 13 تومان هم ميفروشه.البته خودم تا حالا نگرفتم :d )
خیلی خیلی ممنون بهرام جون.
خوب آقا یه سوال دیگه. پس نمیارزه مادر بوردو عوض کنم.ولی ....
اگه بخوام ایکس باکس رو با یکی مثل خودش عوض کنم.حدودا چقدر پام میافته مابه التفاوتش؟
الآن یه آرکد فت بدون هارد دارم.2 تا دسته هم دارم.بخوام با یکی مثل خودش که لایو داشته باشه عوض کنم چقد پام میافته؟؟
آخه لامصب جی تی ای آنلاین هوش و حواس رو از سرم پرونده!

خیلی خیلی ممنون بهرام جون.
خوب آقا یه سوال دیگه. پس نمیارزه مادر بوردو عوض کنم.ولی ....
اگه بخوام ایکس باکس رو با یکی مثل خودش عوض کنم.حدودا چقدر پام میافته مابه التفاوتش؟
الآن یه آرکد فت بدون هارد دارم.2 تا دسته هم دارم.بخوام با یکی مثل خودش که لایو داشته باشه عوض کنم چقد پام میافته؟؟
آخه لامصب جی تی ای آنلاین هوش و حواس رو از سرم پرونده!
1.عوض کردن مادربرد جز روش های آنبن کردن محسوب نمی شه.
2.اگه کسی که میخوای ایکس باکستو باهاش طاق بزنی آشنات هست که قاعدتا نباید پولی بگیره(اگه نمی خواد به لایو وصل شه)
و در کل بن شدن در بازی آفلاین هیچ تاثیری نداره.بنظر من با یکی عوض کن که پولی نگیره.
3.چرا بن شدی؟

1.عوض کردن مادربرد جز روش های آنبن کردن محسوب نمی شه.
2.اگه کسی که میخوای ایکس باکستو باهاش طاق بزنی آشنات هست که قاعدتا نباید پولی بگیره(اگه نمی خواد به لایو وصل شه)
و در کل بن شدن در بازی آفلاین هیچ تاثیری نداره.بنظر من با یکی عوض کن که پولی نگیره.
3.چرا بن شدی؟
دستت درد نکنه واس راهنمایی.
بدجور بن شدم اعصابم خورد شد.بییییییی خود بییییییی خود.
سیم رو وصل کردیم .تست کانکشن زدیم.تا اومد وصل شه نوشت کنسل بن شد:( ( حرف 7_8 ماه پیش)...دیگه از اون موقع یه 2 هفته ای دپرس بودم.باز بهتر شده بود تاااااااااااااا دوباره جی تی ای آنلاین که اومد دوباره هوایی شدم.
آخه آی وی و فیفا 11 و 12 رو خیلی خیلی تو لایو میزدم خیلی حال میداد.
راستی شما خود شیرازی؟ ببرم کجا میتونه مشکل رو حل کنه؟ منصفشون کجاس؟ امیری ملاصدرا خوبه؟؟
.
.
.
یه سوالم در مورد آنلاین :
چندتا مرحله داره؟

سلام من به social club پیوستم . بعد از داخل خود اکسپلور xbox وارد اکانتم شدم ولی وقتی بازی رو اجرا میکنم اکانتمو تشخیص نمیده اصلا تو حالت آنلاین نمی تونم با گوشیم عکس بگیرم . آیا تو خود بازی جایی هست که اکانتم رو اونجا وارد کنم ؟

سلام دوستان
یه مشکلی پیش اومده
من امروز اومدم برم GTA online بازی کنم که مینیوسه آپدیت لازم داره
در صورتی که من اون 59Mb رو دانلود کردم الان دوباره زده
میخواستم بدونم این آپدیت جدیده یاهمون قدیمیست؟
اگه این همون قدیمیه باشه اگه اینو بگیرم کاراکترم از بین میره؟

سلام دوستان
یه مشکلی پیش اومده
من امروز اومدم برم GTA online بازی کنم که مینیوسه آپدیت لازم داره
در صورتی که من اون 59Mb رو دانلود کردم الان دوباره زده
میخواستم بدونم این آپدیت جدیده یاهمون قدیمیست؟
اگه این همون قدیمیه باشه اگه اینو بگیرم کاراکترم از بین میره؟

جدیده است.

-------

آقا این عکسایی که با Snapmatic موبایل می گیریم کجا می ره؟ :-/ تو پروفایل سوشال کلابم نیست توی خود بازی هم نیست؟ :-/

یه راهنمایی کنین خدا خیرتون بده :دی

اعصابم خورد شده میرم player ام رو میسازم بعدش مراحل اموزشیش هم کامل میرم..بعد که میام بیرون..دوباره میرم تو بازی..از ادامش نمیاد و میره برای ساختن player جدید :|

توروخدا هرکی میدونه بگه من چیکار کنم اخه!
تو social club هم با خود بازی ثبت نام کردم.
لطفا کمک.کنید.ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or