Grand Theft Auto Online | XBL

• Thread starter Thread starter Gojira
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان من هم بازی کردم...

اولش که کاراکترتون رو می سازین که خیلی جالبه و خودتون باید ببینین :دی بعدش وارد لوس سانتوس می شین با کاراکتر و یک ریس می دین. که من اول شدم :دی می تونین رو برنده شدن خودتون هم شرط بزارین :دی اینقدر لباساش زیاده که فقط خریدن همین هایی که قفل نیستن 300-400 هزار دلاری پول می خواد :دی می تونین رو ماشینتون ترکر بزارین و بعد ازینکه دزدیده شد پیدا کنین یا اگه کلا دزدیده شد بیمه واستون یکی دیگه می فرسته. خیلی اینکارشون عالیه. دزدی از مغازه هم با یکی انجام دادم خیلی فان بود :دی با هدست داد زدم زودباش سریع تر خالی کرد گاوصندق رو :دی بعدشم که آموزش تموم می شه عظمت رو درک می کنین. Death match های عالی، مود های زیبا و ...
فقط باید هدست داشته باشین و بتونین روون حرف بزنین با مردمی که نمی شناسین. اینجوری کارتون خیلی راحت تر می شه.

مشکل Join شدن هم برای من وجود نداشت، توی سروری هم که بودم 16 نفر پر بود.

من که از بعد از ظهر هرچه کردم وصل نشد
بازم الان میرم به تلاش خودم ادامه میدم
صرفا یک بار وصل شد که تونستم اون مسابقه با جناب لامار رو برنده بشم بعد فریز شد
مشکل از بنده هست یا باقی دوستان هم بااین مشکل رو به رو هستند؟
مشکل حل بشه همه جوره پایم کلا دیگه تو v پیدام کنید
گیمر تگ : playliveon

دوستان پیشنهاد میکنم با Crew تون بعد از مرحله اموزشی بازی رو ادامه بدید. Job هایی که موجوده رو با هم برید. چون باید یکی هاست بشه و بقیه جوین شن. با کفار نمیشه بازی کرد! :|

دو باز خواستم بازی کنم هر دو بار گیر کرده! یه بار قبل مسابقه یه بار هم بعد مسابقه اول! :|
منم دقيقا همين مشكلو دارم.مسابقه اولو يك بار رد كردم بعد اون بازي گير كرد.تو سايت هاي خارجي هم اكثرا همين مشكلو دارن.
ويرايش:مشكلم حل شد :d

آخرین ویرایش:
دوستان من هم بازی کردم...

اولش که کاراکترتون رو می سازین که خیلی جالبه و خودتون باید ببینین :دی بعدش وارد لوس سانتوس می شین با کاراکتر و یک ریس می دین. که من اول شدم :دی می تونین رو برنده شدن خودتون هم شرط بزارین :دی اینقدر لباساش زیاده که فقط خریدن همین هایی که قفل نیستن 300-400 هزار دلاری پول می خواد :دی می تونین رو ماشینتون ترکر بزارین و بعد ازینکه دزدیده شد پیدا کنین یا اگه کلا دزدیده شد بیمه واستون یکی دیگه می فرسته. خیلی اینکارشون عالیه. دزدی از مغازه هم با یکی انجام دادم خیلی فان بود :دی با هدست داد زدم زودباش سریع تر خالی کرد گاوصندق رو :دی بعدشم که آموزش تموم می شه عظمت رو درک می کنین. Death match های عالی، مود های زیبا و ...
فقط باید هدست داشته باشین و بتونین روون حرف بزنین با مردمی که نمی شناسین. اینجوری کارتون خیلی راحت تر می شه.

مشکل Join شدن هم برای من وجود نداشت، توی سروری هم که بودم 16 نفر پر بود.

اقا چرا مارو هایپ میکنی :دی این قضیه ترکر که گفتی خیلی خیلی عالی بود
اقا انلاین زدنش چقدر حجم اینترنت رو میبره ؟ 3 ساعت انلاین مثلا چقدر از حجممون میره

نه این مشکل برای من هم پیش اومده. گفتن که کلود سیو های راکستار مشکل داره. اگر می خواین بازی کنین باید یک کاراکتر همینجوری بسازین که سیو هم نمی شه.

فعلا باید صبر کنیم.

آقا شاید بی ربط باشه ولی خوب مطمئنم بی ربط نیست.
یه مشاوره:
من بن شدم.
به یه مغازه گفتم بن شدم.گفت بیا مدار رو عوض میکنم شاید درست شد.شاید هم با آپدیت درست شد.
بعد حالا بر فرض که با یه قیمت زیاد درست کردم.
هزینه ی ماهیانه ی لایو چقدره.قبلا یادمه خیلی زیاد بود. الآن به صورت عادی ماهی چقدر پام میافته؟

بچه ها من وایمکس دارم اصلا نمیدونم چقدر حجم ازم کم میکنه ..لطفا یک نفر که انلاین بازی میکنه تخمینی بگه به ازای هر ساعت چقدر حجم اینترنت ازم میره ؟

123enix مغازه داره خیلی بالا بوده =)) بش بگو مواظب باش فقط مدار اکس باکس رو عوض کنی مدار زمین دور خورشید رو عوض نکنی که ماها خیلی ارزو داریم :)) بعضی مغازه دارها رو ول کنی اکس باکسو اصلا میسازن . دستگاهی که بن شده به هیچ وجه دیگه از بن در نمیاد

آقا شاید بی ربط باشه ولی خوب مطمئنم بی ربط نیست.
یه مشاوره:
من بن شدم.
به یه مغازه گفتم بن شدم.گفت بیا مدار رو عوض میکنم شاید درست شد.شاید هم با آپدیت درست شد.
بعد حالا بر فرض که با یه قیمت زیاد درست کردم.
هزینه ی ماهیانه ی لایو چقدره.قبلا یادمه خیلی زیاد بود. الآن به صورت عادی ماهی چقدر پام میافته؟
البته ميشه مادربوردو عوض كرد.يكي از بچه هاي سايت هم عوض كرده بود ولي چند هفته بعد بن شد.
گلد بايد داشته باشي ديگه.ماهي 30 تومان تقريبا(البته يك سايت هست كه ماهي 13 تومان هم ميفروشه.البته خودم تا حالا نگرفتم :d )

بچه ها من وایمکس دارم اصلا نمیدونم چقدر حجم ازم کم میکنه ..لطفا یک نفر که انلاین بازی میکنه تخمینی بگه به ازای هر ساعت چقدر حجم اینترنت ازم میره ؟
من یه بار نشستم حساب کردم دیدم تو mw3 با هر 2 3 ساعت بازی 400 500 مگ میپره و این به بازیی که انجام میدی هم بستگی داره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or