منم دقيقا همين مشكلو دارم.مسابقه اولو يك بار رد كردم بعد اون بازي گير كرد.تو سايت هاي خارجي هم اكثرا همين مشكلو دارن.دو باز خواستم بازی کنم هر دو بار گیر کرده! یه بار قبل مسابقه یه بار هم بعد مسابقه اول!
دوستان من هم بازی کردم...
اولش که کاراکترتون رو می سازین که خیلی جالبه و خودتون باید ببینین بعدش وارد لوس سانتوس می شین با کاراکتر و یک ریس می دین. که من اول شدم می تونین رو برنده شدن خودتون هم شرط بزارین اینقدر لباساش زیاده که فقط خریدن همین هایی که قفل نیستن 300-400 هزار دلاری پول می خواد می تونین رو ماشینتون ترکر بزارین و بعد ازینکه دزدیده شد پیدا کنین یا اگه کلا دزدیده شد بیمه واستون یکی دیگه می فرسته. خیلی اینکارشون عالیه. دزدی از مغازه هم با یکی انجام دادم خیلی فان بود با هدست داد زدم زودباش سریع تر خالی کرد گاوصندق رو بعدشم که آموزش تموم می شه عظمت رو درک می کنین. Death match های عالی، مود های زیبا و ...
فقط باید هدست داشته باشین و بتونین روون حرف بزنین با مردمی که نمی شناسین. اینجوری کارتون خیلی راحت تر می شه.
مشکل Join شدن هم برای من وجود نداشت، توی سروری هم که بودم 16 نفر پر بود.
البته ميشه مادربوردو عوض كرد.يكي از بچه هاي سايت هم عوض كرده بود ولي چند هفته بعد بن شد.آقا شاید بی ربط باشه ولی خوب مطمئنم بی ربط نیست.
یه مشاوره:
من بن شدم.
به یه مغازه گفتم بن شدم.گفت بیا مدار رو عوض میکنم شاید درست شد.شاید هم با آپدیت درست شد.
بعد حالا بر فرض که با یه قیمت زیاد درست کردم.
هزینه ی ماهیانه ی لایو چقدره.قبلا یادمه خیلی زیاد بود. الآن به صورت عادی ماهی چقدر پام میافته؟
من یه بار نشستم حساب کردم دیدم تو mw3 با هر 2 3 ساعت بازی 400 500 مگ میپره و این به بازیی که انجام میدی هم بستگی داره.بچه ها من وایمکس دارم اصلا نمیدونم چقدر حجم ازم کم میکنه ..لطفا یک نفر که انلاین بازی میکنه تخمینی بگه به ازای هر ساعت چقدر حجم اینترنت ازم میره ؟