مرسی داداش گلم:-*باید پسورد اکانت PSN رو بزنی
- - -ویرایش - - -
منوهم اد [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]کنید[/FONT]
آیدی راک استار من : masoud_1988
پی اس ان : masoud_1988
مرسی داداش گلم:-*باید پسورد اکانت PSN رو بزنی
- - -ویرایش - - -
اقا منم هستم
Social club : Grandta3278
XBL gamer tag: adjectivekhan65
Sent from my iPad using Tapatalk HD
دوستان gta باز کمک
اقا من اپدیت 1.06 ریختم ولی بازم وقتی میخوام برم توی انلاین میگه سرورهای R* در دسترس نیستن سیو غیرفعال میکنه و کاراکترم سیو نمیکنه من توی هیچ بازی این مشکل ندارم مثل fifa14 nba2k14 ac:iv , reman ,............. حتی لگ هم ندارم فقط همین بازی دهنمو صاف کرده لطفا راهنمایی کنید چه کنم مشکلم حل شه ممنون تا با هم بریم تو شهر دنبال جرم و جنایت:d
دادا دمت گرم بلاخره یکی پیدا شد جواب بده حالا چه پورتی هست چون من بانت مخابرات سایتایی که تو امریکا هم بسته شدن باز می کنم :dآپدیت به این چیزایی که گفتی ربطی نداره ... مشکل از اینترنتت میتونه باشه
با ISP ـت چک کن پورتی رو نبسته باشن !
منم مشکل تو رو داشتم همه بازیا رو میتونستم بازی کنم الا این gta.هر چی داد زدم و فریادو هر چی اشک .انگار صدام میپیچید به خودم بر میگشت.یه نفرم تو این bazicenter منو راهنمایی نکرد تا آخر فهمیدم مشکل از isp هستش.الانم رفتم عوض کردم (تبدیلش کردم به مخابرات) مث شربت دارم بازی میکنم.در ضمن زنگم بزنی بعید میدونم بتونن حلش کنن اثن تو باغ نیستن.دادا دمت گرم بلاخره یکی پیدا شد جواب بده حالا چه پورتی هست چون من بانت مخابرات سایتایی که تو امریکا هم بسته شدن باز می کنم :d
حالا یکم بیشتر توضیح میدی الان زنگ بزنم پشتیبانی فقط روی دور تند حالشونو نگیرم لااقل یه چیزی در مورد این پورت بگم چون اونا که بگم gta فکر میکنن دارم فحش میدم:d