Grand Theft Auto Online - LSCC | XBL

ببخشید یه سوال مهم !!
می خوام بدونم دقیقا روز 9 مهر ماه میشه با همین گروهی که ساختیم شروع کنیم به بازی ؟ چون می خوام برنامه ریزی کنم کامل در احتیار گروه باشم .
معمولا چه ساعت هایی آنلاین میشن دوستان ؟؟ آیا تایم خاصی در نظر گرفتین ؟ آیا روزهای خاصی در نظر گرفتین ؟

داداش شما با من مشکلی داری؟اگه مشکلی هست بگو! اگه از من ناراحتی منو کلا از کرو خارج کن!
بیا تو کرو ما:d 100% گیاهی بدون عوارض جانبی.نظرات دوستان درباره کرو ما:از اون روزی که وارد کرو شما شدم هروقت صبح از خواب پا میشم با حیرت به اکانتم نگاه میکنم جوری که انگار دارم خواب میبنمو تو رویا سپری میکنم.اگر همین الان بیای یک پکیج طلایی هم میگیری :d:))=))

این پسورد ثبت نام سوشال کلوب بد جور اذیت میکنه و هر چی میزنم قبول نمی کنه !! یه پسورد نمونه بزارید ببینم این چی میخواد ....:| !!

ببخشید یه سوال مهم !!
می خوام بدونم دقیقا روز 9 مهر ماه میشه با همین گروهی که ساختیم شروع کنیم به بازی ؟ چون می خوام برنامه ریزی کنم کامل در احتیار گروه باشم .
معمولا چه ساعت هایی آنلاین میشن دوستان ؟؟ آیا تایم خاصی در نظر گرفتین ؟ آیا روزهای خاصی در نظر گرفتین ؟

سوال بالای ما رو کسی جواب نمیده ؟؟

دوستان قدیمی الان آپگرید میشید
سعید جان :
دقیقا 9 مهر بازی راه میوفته منتها به احتمال شدید یه گیر و دار سرور و آپدیت حجیم داره ( که خدا کنه نداشته باشه چون من هاردم جا نداره 20 گیگه )
و ساعاتم بر اینکه خودمم گرفتار مدرسه ـم بین 6 عصر تا 9 شب فعلا ! آخر هفته ها هم مثل 4 شنبه از 4 تا 9 و پنجشنبه هم هم از 6 عصر تا 12 هستیم ! جمعه تا 3 شنبه هم همون 6 تا 9

- - -ویرایش - - -

پست اول با ساعات زمان بازی آپدیت شد . آپدیت بعدی جایگاه اعضا هستش .
دوستان عزیزی که اینوایت میشن یا ریکوئست میفرستن لطفا برین تو سایت راک استار و جواب بدید و قبول کنید.
امیرحسین من خودمagentamir رو انتخاب کردم برو اون یکیو از crew خارج کن :دی

ببخشید جهت اطلاع شما عرض کنم که منم جز اولین کسانی بودم که تو CREW شما عضو شدم ...
در رتبه بنده تجدید نظری بکنید و به دسته ای بالاتر ترفیع نمائید . با تشکر فراوان .

ببین من توی سوشیال کلاب Agentamir نیستما! اون یکی دیگست به خاطر همین مجبور شدم اسم سوشیال کلابم رو amirhossein61 انتخاب کنم وگرنه همون تو اونجا Agentamir رو انتخاب میکردم!بازم میگم اسم Agentamir توی سوشیال کلاب من نیست!
و این Agentamir توی لایو من هستم!

به طور خلاصه من توی سوشیال کلاب amirhossein61 و توی لایو Agentamir هستم واینا بهم لینک شدن از ایکس باکسم یعنی اگه بری روی اکانت سوشیال کلابم( amirhosein61) توی بخش linked accounts نوشته که اکانت Agentamir از لایو لینک این اکانت شده!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or