ذرست میشه به مرور زمان !داداش من الان هم توی LIEUTENANTS و هم توی REPRESENTATIVES هستم؟
چون هم Agentamir و هم amirhossein61 خودمم دیگه!
Agentamir ماله لایو و amirhossein61 ماله سوشال کلاب!
اینارو بهم لینک هم کردم!:d
ذرست میشه به مرور زمان !داداش من الان هم توی LIEUTENANTS و هم توی REPRESENTATIVES هستم؟
چون هم Agentamir و هم amirhossein61 خودمم دیگه!
Agentamir ماله لایو و amirhossein61 ماله سوشال کلاب!
اینارو بهم لینک هم کردم!:d
ذرست میشه به مرور زمان !
بیا تو کرو ما:d 100% گیاهی بدون عوارض جانبی.نظرات دوستان درباره کرو ما:از اون روزی که وارد کرو شما شدم هروقت صبح از خواب پا میشم با حیرت به اکانتم نگاه میکنم جوری که انگار دارم خواب میبنمو تو رویا سپری میکنم.اگر همین الان بیای یک پکیج طلایی هم میگیری :dداداش شما با من مشکلی داری؟اگه مشکلی هست بگو! اگه از من ناراحتی منو کلا از کرو خارج کن!
هم رقم داشته باشه هم یه هرف بزرگ مثلا aaaaaA1 حالا اینو نزاری:dاین پسورد ثبت نام سوشال کلوب بد جور اذیت میکنه و هر چی میزنم قبول نمی کنه !! یه پسورد نمونه بزارید ببینم این چی میخواد .... !!
هم رقم داشته باشه هم یه هرف بزرگ مثلا aaaaaA1 حالا اینو نزاری:d
! باو میگم درستش میکنم کودومشونو نمیخوای پاک کنم ؟ به حرف کرو رقیب گوش نده اینا باد تو خالینداداش شما با من مشکلی داری؟اگه مشکلی هست بگو! اگه از من ناراحتی منو کلا از کرو خارج کن!
ما از اولین نفرها بودیم واسه کرو بعد تو لیست سایر قرار گرفتیم ...! باو میگم درستش میکنم کودومشونو نمیخوای پاک کنم ؟ به حرف کرو رقیب گوش نده اینا باد تو خالین
چه مشکلی
ببخشید یه سوال مهم !!
می خوام بدونم دقیقا روز 9 مهر ماه میشه با همین گروهی که ساختیم شروع کنیم به بازی ؟ چون می خوام برنامه ریزی کنم کامل در احتیار گروه باشم .
معمولا چه ساعت هایی آنلاین میشن دوستان ؟؟ آیا تایم خاصی در نظر گرفتین ؟ آیا روزهای خاصی در نظر گرفتین ؟